Yardım Telefon çok kasıyor

kargavari

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
64
Telefon Modeli
Redmi Note 4x
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi Note 4x telefonla pubg oynayamıyorum oynuyor ama berbat bir şekilde ve daha düşük grafikli oyunları bile kasarak oynuyorum lütfen yardımcı olur musunuz format attırdım garantiye yolladım yine aynı lütfen bildiğiniz bir teknik arıza falan veya cihaz içi yapılacak bişey varsa söyleyin herkese iyi günler.

Kadirli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi NOTE 5
Meslek
Bankacı
Konular
16
Kullanmadığın uygulamaları kaldır oyunları hafıza kartına değil dahiliye yükle, miui kullanıyorsan custom rom yükle, aradaki farkı göreceksin

Oyla:

kargavari

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Redmi Note 4x telefonla pubg oynayamıyorum oynuyor ama berbat bir şekilde ve daha düşük grafikli oyunları bile kasarak oynuyorum lütfen yardımcı olur musunuz format attırdım garantiye yolladım yine aynı lütfen bildiğiniz bir teknik arıza falan veya cihaz içi yapılacak bişey varsa söyleyin herkese iyi günler.
Pubg çok ağır bir oyun kasması çok normal ki 4x'in işlemcisi pubg için oldukça yetersiz ve pubg'ye nispeten daha hafif oyunlarda dahi kasması normal bence.

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Pubg çok ağır bir oyun kasması çok normal ki 4x'in işlemcisi pubg için oldukça yetersiz ve pubg'ye nispeten daha hafif oyunlarda dahi kasması normal bence.

Aynı işlemci kullanan Mi A1 ve Zenfone da kasma yok demek ki rom ile alakalı

Oyla:

JohnSmith96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mido
Konular
10
Oyun yeni sürümünden dolayı kasıyor sanırım, optimizasyon sorunu var oyunda. 0.8 sürümünde çok kasıyordu, 0.9 sürümü ile biraz duzelttiler ama kasıyor hala. Gltools ile bir nebze de olsa azalttım kasmayı, root ve twrp varsa siz de deneyebilirsiniz.

Oyla:

kargavari

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
YouTube üzerinde bu telefonla pubg testleri yapılmış videolar var bilgisayardan iyi oynuyorlar bu özelliklere sahip bir telefonun kasması gerçekten ilginç 10 çekirdek işlemci ne kadar kötü olabilir ki redmi S2 özellikleri daha düşük olmasına rağmen çok iyi oynuyor bu telefondan daha düşük özelliklere sahip telefonlar (ram rom ve işlemci sayısı) daha iyi oynuyor custom rom denilen şey nedir garantiyi hiçe sayıp root attırsam düzelir mi ? Garanti zaten hiç bir işe yaramıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Root
Oyun yeni sürümünden dolayı kasıyor sanırım, optimizasyon sorunu var oyunda. 0.8 sürümünde çok kasıyordu, 0.9 sürümü ile biraz duzelttiler ama kasıyor hala. Gltools ile bir nebze de olsa azalttım kasmayı, root ve twrp varsa siz de deneyebilirsiniz.
Root ile problem çözülüyorsa garanti falan hiçe sayıp attıracam artık sıkılmaya başladım bu durumdan ne yapsam kasma sorununu çözemedim eminim yapmadığım bir sürü şey vardır ne yapacağımı bilmiyorum daha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Isınma var mı cihaz da ?
Bir yardımcı olursanız çok sevinirim

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt