Soru Telefon Arefesindeyim, Öneriniz var mı?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
296
S25 Fe Yurt dışındaki fiyatları belli olmuş

Fiyatları 256GB olanları yazıyorum

Almanya 750 Euro

Fransa 752 Euro

İtalya 770 Euro

Hollanda 809 Euro

Portekiz 849,90 Euro

ingiltere 699 Sterling
Çin deki arkadaşlar dönmediyse, onlara aldırın eğer bulurlarsa ve sonra server kaydı yaptırırsınız hocam...şimdiden hayırlı olsun

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
219
Çin deki arkadaşlar dönmediyse, onlara aldırın eğer bulurlarsa ve sonra server kaydı yaptırırsınız hocam...şimdiden hayırlı olsun
Onlar döndü hocam. Merak ediyorum bakalım aldıkları Mi 15 Ultra cihazları ne yapacaklar 😂
Samsung'da server kayıtlar durmuş. Çünkü sunuculara erişim kapatılmış. Yoksa server kayıtlı S24 ultra almak baya mantıklı. S25 ultra için zaten server kaydı hâlâ yok.
İstermisiniz ben şimdi gidip Mi 15 server kayıtlı alayım 🤣 Yeniden HyperFOS dünyasında gezineyim 😂

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
296
Onlar döndü hocam. Merak ediyorum bakalım aldıkları Mi 15 Ultra cihazları ne yapacaklar 😂
Samsung'da server kayıtlar durmuş. Çünkü sunuculara erişim kapatılmış. Yoksa server kayıtlı S24 ultra almak baya mantıklı. S25 ultra için zaten server kaydı hâlâ yok.
İstermisiniz ben şimdi gidip Mi 15 server kayıtlı alayım 🤣 Yeniden HyperFOS dünyasında gezineyim 😂
Çocuklara cızzzzz derler, size aynısını demek hem bana hemde size yakışık olmaz, o nedenle ben izninizle FOSSSSSS diyeceğim:D

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Benim asıl merak ettiğim bir daha Xiaomi kullanmayacağım, bir sonraki cihazım Samsung olacak deyip daha sonra şeytana uyarak tekrar Xiaomi alayım noktasına gelmesi. wasntme~~
Yazılım berbat, güncelleme politikası başarısız falan diyoruz ama bu Xiaomi' de şeytan tüyü mü var ne? giggle~~

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
296
Benim asıl merak ettiğim bir daha Xiaomi kullanmayacağım, bir sonraki cihazım Samsung olacak deyip daha sonra şeytana uyarak tekrar Xiaomi alayım noktasına gelmesi. wasntme~~
Yazılım berbat, güncelleme politikası başarısız falan diyoruz ama bu Xiaomi' de şeytan tüyü mü var ne? giggle~~
Hocam, bu Halil'dir, ne yapsa, yeridir ve doğrudur, ben dediklerine ve sonra yaptıklarına asla şaşırmıyorum ve şaşırmam da:D

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
219
Dedikodu ha :D
Xiaomi de beni çeken şeyler var. Yok değil. Mesela dün öyle telefonlara bakarken. (manyak gibi araştırırım) Mesela Redmi Note 14 Global 4G olan modeli 4 yıl android. 6 yıl güvenlik güncellemesi alacak. Ama gelin görün ki. Redmi Note 14 Pro 4G modeli 3 yıl Android. 4yıl güvenlik güncellemesi alıyor. Ben bu güncellleme işine çok takık durumdayım. Skorpi hocam bu hastalığa bir isim bulmalı giggle~~:D Keşke Xiaomi orta ve üst segment cihazlarına en azından Saamsung A serisinde ki gibi 6 yıl android ve güvenlik güncellemesi vercem dese. O zaman gerçektende başka cihaza geçmem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam, bu Halil'dir, ne yapsa, yeridir ve doğrudur, ben dediklerine ve sonra yaptıklarına asla şaşırmıyorum ve şaşırmam da:D
Canım Cumhur abim beni tanımışsın. giggle~~ Ne zaman ne yapacağım belli olmaz :D Bi bakmışsınızÇin'den Mi 16 Ultra getirtmişim giggle~~

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
296
Xiaomi de beni çeken şeyler var. Yok değil. Mesela dün öyle telefonlara bakarken. (manyak gibi araştırırım) Mesela Redmi Note 14 Global 4G olan modeli 4 yıl android. 6 yıl güvenlik güncellemesi alacak. Ama gelin görün ki. Redmi Note 14 Pro 4G modeli 3 yıl Android. 4yıl güvenlik güncellemesi alıyor. Ben bu güncellleme işine çok takık durumdayım. Skorpi hocam bu hastalığa bir isim bulmalı giggle~~:D Keşke Xiaomi orta ve üst segment cihazlarına en azından Saamsung A serisinde ki gibi 6 yıl android ve güvenlik güncellemesi vercem dese. O zaman gerçektende başka cihaza geçmem.

Canım Cumhur abim beni tanımışsın. giggle~~ Ne zaman ne yapacağım belli olmaz :D Bi bakmışsınızÇin'den Mi 16 Ultra getirtmişim giggle~~
Eeeee, 67 senelik insan sarraflığımız var, olsun artık o kadar...ve şunu da öğrendim çok yıllar önce...asla asla demehaha--

Koçara

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49

Skorpi hocam size nasıl bir teşhis koyar bilemem ama bu güncelleme sevdası hiç hayra alamet değil. facepalm~~ Xiaomi' nin değil altı, on yıl güncelleme verse ne değişeceğini umuyorsunuz ki? Benim cihaz A13 Miui 14 ile çıktı. Şu an A15 HyperOs 2 var. Gelen güvenlik güncellemelerini sayamıyorum bile. Yakında da HyperOs 3 ve A16 alacak. Peki ne değişti dersiniz. Kocaman bir hiç... Ne kamerada beklediğim yenilikler ne de diğer firmalarda gördüğümüz yapay zeka özellikleri.
Xiaomi yazılım konusunda beceriksizliğin ete kemiğe bürünmüş hali.
Fakat Ümit Besen in de dediği gibi... Alışmak sevmekten daha zor geliyor öyle değil mi? giggle~~

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
219
Skorpi hocam size nasıl bir teşhis koyar bilemem ama bu güncelleme sevdası hiç hayra alamet değil. facepalm~~ Xiaomi' nin değil altı, on yıl güncelleme verse ne değişeceğini umuyorsunuz ki? Benim cihaz A13 Miui 14 ile çıktı. Şu an A15 HyperOs 2 var. Gelen güvenlik güncellemelerini sayamıyorum bile. Yakında da HyperOs 3 ve A16 alacak. Peki ne değişti dersiniz. Kocaman bir hiç... Ne kamerada beklediğim yenilikler ne de diğer firmalarda gördüğümüz yapay zeka özellikleri.
Xiaomi yazılım konusunda beceriksizliğin ete kemiğe bürünmüş hali.
Fakat Ümit Besen in de dediği gibi... Alışmak sevmekten daha zor geliyor öyle değil mi? giggle~~
Kısaca şunu diyebilirim aslında. Süreyya hanımın muhteşem değişimi olur ancak Xiaomi de drunk~~facepalm~~giggle~~:D

Xiaomide beni cezbeden sadece iki seçenek vardı son kalan. Biri uzaktan kumanda için infrared. Birisi de klon uygulama.

Ama artık bunlar da pek önemli değil artık benim için.

Koçara

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Kısaca şunu diyebilirim aslında. Süreyya hanımın muhteşem değişimi olur ancak Xiaomi de drunk~~facepalm~~giggle~~:D

Xiaomide beni cezbeden sadece iki seçenek vardı son kalan. Biri uzaktan kumanda için infrared. Birisi de klon uygulama.

Ama artık bunlar da pek önemli değil artık benim için.
Siz iyisi mi paraya kıyıp Honor magic 7 pro alın. 7 yıl güncelleme, en gelişmiş yapay zeka özellikleri. Kamera deseniz mükemmel.. Resmi satışı fiyatı da yurt dışı Xiaomi Ultra nın biraz üstünde.
Benim damat yıllarca Xiaomi nin üst düzey cihazlarını kullandı. Telefon kullanmanın ne demek olduğunu Honor magic 6 pro ya geçince anladım diyor.

Üst Alt