- Adım
- Mi-yu-ay
- Cihazım
- Rn9Pro/Joyeuse
- Meslek
- Eu rom düşmanlığı
- Konular
- 49
Merhaba, telefon alma arefesindeyim alacağım cihaz konusunda çok kararsızım.8 yıla yakın xiaomi cihazlarını(Redmi 4x ve Note 9 pro) kullanıyorum fakat değişim vakti yaklaştı. İçime sinen modeller: Xiaomi 14T Pro, Mi 15 ve Samsung 24 Ultra. Başka öneriniz varsa açığım.
Bütçe konusunda oynağım 30-50 bin civarı, aradığım bazı kriterler şunlar:
Arka kamerada 4k60 kare video çekimi ve kayıt esnasında kayıt kesilmeden geniş açı lense vesayre geçebilmesi.
Uzun süre hız kaybı olmaması.
Uzun güncelleme ömrü(opsiyonel, 3 yıl üstü olsa yeter.)
Ekosistem uyumuna gerek yok. Ekosistem bana fasafiso geliyor.
Büyükçe/uzun ömürlü bir pil. Felaket hızlı şarj olmasa da olur , opsiyonel o da.
Kullanım şeklim :
Basit oyunlar(Clash of Clans) , sosyal medya, banka uygulamaları falan kısacası cihaz çok yorulmayacak şekilde kullanıyorum.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, son bir sorum var, 14T Pro kullananlar memnun mu? Fiyat performans oranı açısından içime sindi fakat dimensity olması biraz tedirgin ediyor.
Bütçe konusunda oynağım 30-50 bin civarı, aradığım bazı kriterler şunlar:
Arka kamerada 4k60 kare video çekimi ve kayıt esnasında kayıt kesilmeden geniş açı lense vesayre geçebilmesi.
Uzun süre hız kaybı olmaması.
Uzun güncelleme ömrü(opsiyonel, 3 yıl üstü olsa yeter.)
Ekosistem uyumuna gerek yok. Ekosistem bana fasafiso geliyor.
Büyükçe/uzun ömürlü bir pil. Felaket hızlı şarj olmasa da olur , opsiyonel o da.
Kullanım şeklim :
Basit oyunlar(Clash of Clans) , sosyal medya, banka uygulamaları falan kısacası cihaz çok yorulmayacak şekilde kullanıyorum.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, son bir sorum var, 14T Pro kullananlar memnun mu? Fiyat performans oranı açısından içime sindi fakat dimensity olması biraz tedirgin ediyor.