Yardım Telefon alıcam karar veremiyorum

klokimya

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serhan
Cihazım
yok
Konular
1
Merhaba foruma yeni katıldım. Bir süredir telefonsuzum ve Xiaomi telefonları inceliyorum. Aklımda birkaç model var ama çok kararsız kaldım bana yardım edeceğinizi umuyorum.
Öncelikle oyun oynayan ve batarya ya önem veren biriyim kamera da digerlerine göre nispeten önemli... Düşündüğüm modeller :
mi 5s
mi 5s plus
mi note 2
samsung S7
samsung note 5
Bu cihazlar arasında kararsız kaldım.Xiaomi yi canlı olarak görmesemde hayran kaldım.Yalnız bu rom olayları yazılım olaylarından pek anlamam telefon için sürekli bunlarla uğraşmam gerekiyor mu ? Gerekirse Xiaomi d'en vazgeçicem.
Bu telefonlar arasında objektif bir değerlendirme yaparsanız nedenleriyle birlikte çok sevinirim.

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
param bol var diyorsan s7 al derim ama s8 de çıkcak bunu gözden çıkarmayın ama benim boşa harcayacak param yok derseniz mi 5s tavsiye edebilirim note 2 galiba fiyatı biraz daha pahalı tercih edilebilir ama tabikide ben olsam şahsen mi5s veya m5s plus alırdım

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Siz bunları yazınca, Xiaomi almadan önceki ilk günlerim aklıma geldi :) Telefon olarak söylüyorum, hayatımda verdiğim en iyi kararlarımdan biri diyebilirim. Ayrıca x markalara vereceğiniz paraya yazık derim. rom olayları kafanızı karıştırmasın, Global romla gelir telefonunuz, diğer x markalar gibi otomatik günceller. Xiaomi modelleri yazmışsınız hangisini alırsanız alın ama ihtiyacınız ne ise ona göre tercih yapın. Belirttiğiniz modeller hemen hemen aynı bant telefonlar ama tek farkı bana göre ekran boyutu, tercihinizde formdaki ilgili telefonların bölümlerine girerek yapabilirsiniz.

Oyla:

altan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altan
Cihazım
MiNote 3 Mi8
Meslek
Teknisyen
Konular
29
Modeller arasında mi note 2 ye hayran kalırsınız diyebilirim ki şu an mi note 2 den yazıyorum AmOled ekranının vermiş olduğu yumuşak yazım bir harika ancak parmak izi çok kalıyor oda en azından benim için sorun değil.
Kavisli ekran tabiki biraz daha riskli kullanımı ama hangi telefon modelinin ekranı günümüzde kırılmıyor ki. SEFA kardeşim sağolsun iyi bir alışveriş sonrası bu mükemmel cihazla beni buluşturdu. Parmak izi okuyucu hızlı ve muhteşem.
Zaman olursa bir inceleme yapacağım umarım kararın olumlu ve hayırlı olur hakkında
Keyifli forumlar

Oyla:

klokimya

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serhan
Cihazım
yok
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Para bakımdan Allah a şükür bir sıkıntım yok zaten o yüzden sürekli "abi iphone başka yaaa" gibi sözlerle karşılaşıyorum telefon gerçekten kaliteli ama ülkemizde vergiler vs. bu fiyati karşıladığıni düşünmüyorum neyse konumuza dönelim. 5s ve mi note 2 karşılaştırma videosu izledim onda 5s düşük ışıkta , seste biraz daha önde ; note 2 nin boyutu ne kadar da fiyat farkı var aralarında bu kadar ? Xiaomi konusunda bir sıkıntım yok ülkemizde satılmamasına rağmen bu kadar sevilmesi güvenimi arttırdı.Yalnız benim isteğim telefonu uzun süre kullandıktan sonra kasma , donma yapmaması ( 2-3 sene , telefonu yoğun kullanan biriyim ) 5s , note 2 ve s7 arasında performans olarak ne farklar var ? (Çok şey yazdım kusura bakmayın bu telefonu alınca keşke bunu almasaydim veya S7 varken niye bunu aldım demek istemiyorum.Aldıktan sonra da değiştirme şansım yok.)

Oyla:

altan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altan
Cihazım
MiNote 3 Mi8
Meslek
Teknisyen
Konular
29
Uzun yıllardır Android ve iOS bir arada kullandım bu sistemlerden önce de Symbian sistemli telefonlar da var tabi. Ama Xiaomi farklı bana göre. Zamanında çok portlanmış rom yükledim telefonlarıma o halde bile sıkıntısız kullandım.
2 Ay önce Mi5S 64 G aldım şimdi o boşa çıktı bu arada iki ayrı telefon taşımaktan sıkılmıştım diğeri de iPhone 6sPlus dı. Ekran açısından mi note 2 hepsinden daha çok hoşuma gitti bugün de onu aldım

Bu arada 3 Aylık mi5s 64 ithalatçı garantili satılık konusunu açacağım.

Tavsiyem mi note 2 direk alırsan pişman olmazsınız

Oyla:

klokimya

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serhan
Cihazım
yok
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler yorumlarınız için biraz daha düşünüp alıcam.

Oyla:

altan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altan
Cihazım
MiNote 3 Mi8
Meslek
Teknisyen