Yardım Telefon açılış ekranında kalıyor

• Konbuyu başlatan BFS
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 40
  • Görüntüleme 14K

BFS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Samsung S3
Konular
1
Merhaba arkadaşlar. Bugün telefonu kullanırken durduk yerde yeniden başladı ve telefon mi.com yazısının olduğu açılış ekranında kalıyor. ne denesem açamadım bir türlü. İçinden rehberimi almam gerekiyor. O yüzden fabrika ayarı ya da format gibi şeyler demeyin lütfen. Sorunumu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
System dizinini wipe yap, cache wipe yap, dalvik cache yide wipe yap, varsa seçenek andorid.secure da wipe yap.Romu tekrar kur.
Kullandığın rom nedir? Yani hangi geliştiricinin hangi tabanlı ( tw,cm... ) romu?

Oyla:

BFS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Samsung S3
Konular
1
wipe yaparak çalıştırmak sorun değil zaten. benim rehberi mesajları vs. almam lazım

Oyla:

BFS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Samsung S3
Konular
1
Onları da denedim ama hiç bir şekilde açılmıyor malesef. Recovery modda twrp üzerinden falan rehberi alamaz mıyım?

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Rehber ve diğer herşey Data partisyonunda tutulur. Data partisyonunu wipe yapmadıkça bunlara birşey olmaz.
Eğer recovery'deyken telefona pc üzerinden ulaşabiliyorsanız, Qtadb uygulaması ile data klasöründe bulunan rehber yada diğer dosyalarınızı alabilirsiniz. Buradaki kritik nokta bilgisayarın adb üzerinden telefonu görüp görememesi.

Bir başka yol ise bir geliştiricinin bir zip dosyası hazırlayarak, içine yazdığı script ler sayesinde rehberinizin yedeğini dahili hafızaya yani sdcard'a alabilmesi. Ancak bu uzaktan olacak iş değil. Rehberin bulunduğu klasör, cihazdan cihaza, romdan roma farklı olabiliyor. Bunların bulunması gerekiyor. Aldığınız yedeğin kontrol edilip gerçekten alıp almadığından emin olunması gerekiyor.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Oyla:

BFS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Samsung S3
Konular
1
Bunu da denedim ama dediğiniz gibi dosyalara ulaşılamıyor. Ulaşılacak gibi değil sanırım böyleyken. Yapılabilecek başka bir şey yoksa formatlayıp temiz kurulum yapıcam. Böyleyken kullanılamaz durumda

Oyla:

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
Bunu da denedim ama dediğiniz gibi dosyalara ulaşılamıyor. Ulaşılacak gibi değil sanırım böyleyken. Yapılabilecek başka bir şey yoksa formatlayıp temiz kurulum yapıcam. Böyleyken kullanılamaz durumda
Hocam kusura bakmayin ama madem rehber ve mesajlar bu kadar onemli neden micloud Ile senkronize etmiyorsunuz. Rehber yedeginiz Google hesabinizda yada mi hesabinizda yokmu ?

Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk

Oyla:

BFS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Samsung S3
Konular
1
Format atacağım zamanlarda yedekliyordum kendim her seferinde. Böyle bir şeyin olacağı aklıma gelmedi hiç. Nasıl olsa ben ellemediğim sürece açılacaktır diye düşünüyordum. Hepinize teşekkür ederim, ben formatlıyorum telefonu

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Ben bunların haricinde bir yol bilmiyorum. Bu tip istenmeyen durumlar için rehberi Gmail Rehber'de tutabilir, düzenli yada rehberde her değişiklik yaptıktan sonra yedek almayı alışkanlık haline getirebilirsiniz. Birazdan bir link ekleyeceğim. Bu uygulamayı şiddetle tavsiye ederim. Kendim için yazdırmıştım, sonra herkesin yararlanması için markete koydurdum. En güzel özelliklerinden birisi rehberdeki resimlerin yedeklerini de alabilmesi.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam TWRP ile data yedeği alıp yeni rom kurup telefona onun üzerine data yedeğinizi yüklemeyi denediniz mi? İşe yarayabilir.

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt