Çözüldü Teknoloji mağazaları

mesro09

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
mi9se
Konular
27
Arkadaşlar 14tpro bakıyorum. N11 hepsiburada gibi sitelerde yine satıcıları kendileri yani n11 hepsiburada olan telefon için onlarla konuştum. Hepside sıfır açılmamış distribütör garantili dedi. Birinde 37500 birinde 38900 39900 falan olurken teknosa vatan mediamarket 42999 dan satıyor. Bu kadar fark kafa karıştırıcı değil mi? Atıyorum teknosadaki 42999 yazan daha mı iyi daha mı orjinal garantili? Ben nereden alayım şimdi yardımcı olursanız çok sevinirim.

Çözüm
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için şimdi fatura geldi maille buradan sorguladım böyle dedi

Xiaomi 14T Pro Titan Gray 12GB RAM 512GB ROM
Congratulations! You can be assured the phone you have purchased is the official international version.

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
123
Hocam aralarındaki tek fark kar payı zaten belli başlı n11, hepsiburada gibi satıcılar ile rahatlıkla alınır.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
dükkan gideri olanlar biraz daha fazlaya satabilir daha orjinal diye birşey yok sizden önce 50-100 kişi olumlu yorum yaptıysa %90-95 iyiyse alınır

Oyla:

mesro09

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
mi9se
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
20
Teknosa, Vatan, Mediamarkt 'Türkiye garantili' cihazlar satarken, diğer satış platformlarında Türkiye garantili yazılmış olsa dahi distribütör garantili çıkma ihtimali var. Satıcı ile konuşularak net bilgi alınmadan satın alınmamalı

Oyla:

mesro09

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
mi9se
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teknosa, Vatan, Mediamarkt 'Türkiye garantili' cihazlar satarken, diğer satış platformlarında Türkiye garantili yazılmış olsa dahi distribütör garantili çıkma ihtimali var. Satıcı ile konuşularak net bilgi alınmadan satın alınmamalı
Distribütör garanti ile Türkiye garanti aynı değil mi 🤔 benim bildiğim ithalatçı ile distribütör farklı

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
14T Pro için ithalatçı garantili satan satıcı yok baktığım kadarıyla. O yüzden en uygun neredeyse oradan alabilirsiniz.

Oyla:

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
20
Distribütör garanti ile Türkiye garanti aynı değil mi 🤔 benim bildiğim ithalatçı ile distribütör farklı
Satıcılar distribütör garantili adı altında kendileri de servis desteği sağlamakta. Tamirini kendileri temin ettikleri parçalar ile xiaomi garantisi ile yaptıklarını söylüyorlar ancak genpa veya kvk gibi servisler olmuyor işin içinde. Türkiye garantili yazanlar en sağlıklısı ve almış olduğunuz cihazın ambalajı üzerinde mutlaka kvk veya genpa etiketi olmalı

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Satıcılar distribütör garantili adı altında kendileri de servis desteği sağlamakta. Tamirini kendileri temin ettikleri parçalar ile xiaomi garantisi ile yaptıklarını söylüyorlar ancak genpa veya kvk gibi servisler olmuyor işin içinde. Türkiye garantili yazanlar en sağlıklısı ve almış olduğunuz cihazın ambalajı üzerinde mutlaka kvk veya genpa etiketi olmalı

KVK? KVK Xiaomi'nin resmi distribütörlerinden veya servislerinden biri değil. Eğer KVK yazıyorsa kesin olarak ithalatçı garantilidir. Çok yanlış bilgi...

Emin değilsek veya bilmiyorsak yazmasak daha iyi değil mi? Bırakın bilenler yazsınlar sadece doğru düzgün bilgiler olsun forumda...

Ayrıca distribütör garantili adı altında kendileri servis desteği sağlayamazlar. Öyle bir cihaz varsa "ayıplı" üründür. THH yoluyla ücret iadesi alınız.

Oyla:

mesro09

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
mi9se
Konular
27
Bugün Xiaomi 14tpro 512gb sipariş ettim Hepsiburada cihaz takaslı. Müşteri hizmetlerine sordum böyle bir konuşma geçti
Hepsiburada : Xiaomi Türkiye garantilidir.
24 ay garanti süresi bulunmaktadır.
Ben: Yani distribütör mu oluyor
Hepsiburada: Hayır distribütör değil resmi Xiaomi Türkiye garantilidir.🙏🏿

Oyla:
Üst Alt