Soru tekhat imei atılmış cihazda 2 sim aktif çalışıyor normal mi

doruc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
dorucc
Cihazım
mi9t pro
Konular
1
arama yapıp cevaplayabiliyorum

Özcan DELİKANLI

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özcan
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
İktisat
Konular
6
telefonu ilk aldıgımda 2 hattada simi kullandım 4 ay ssonra kapanacakmesajı geldi. sonra sonra 2 imeide silinip yanlızca 1 imei atıldı oda 5 ay oldu o ilk imeiler zaten kanmıştır. konu su cihazda tek imei yazılı ve çift sim takılı ikiside çalışıyor bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan ricam yorumları nedir
Arkadaşlar, konu sahibinin anlatmaya çalıştığı olay; Repair yapılan cihazda SIM 1 kısmının IMEI değeri ( numarası ) 0 ( sıfır ) olduğu. Yani yalnızca SIM 2 kısmında 15 haneli IMEI numarası var. SIM 1'e kart takılsa da "Hat Yok" olarak algılanır.
Konu sahibine;
Bu durumu bir kez daha duymuştum, arama kısmına *#06# yazdığınızda kaç IMEI gördüğünüzü belirtir misiniz?

Oyla:

doruc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
dorucc
Cihazım
mi9t pro
Konular
1
Arkadaşlar, konu sahibinin anlatmaya çalıştığı olay; Repair yapılan cihazda SIM 1 kısmının IMEI değeri ( numarası ) 0 ( sıfır ) olduğu. Yani yalnızca SIM 2 kısmında 15 haneli IMEI numarası var. SIM 1'e kart takılsa da "Hat Yok" olarak algılanır.
Konu sahibine;
Bu durumu bir kez daha duymuştum, arama kısmına *#06# yazdığınızda kaç IMEI gördüğünüzü belirtir misiniz?
1 imei göz
Konu sahibine;
teşekkürleer güzel özetlemişsiniz. imei 1 sıfır olarak, imei 2 de 15 haneli gözüküyo

Oyla:

mahmutuloz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahmut
Cihazım
gm elite
Konular
3
Ablamdaki redmi note 9s telefona imei attim(telefonu alali 1 ay olmustu). İmeiyi sim 2 ye attik. Ama hatti sim 1 de unutmusuz, garip bir sekilde sebeke vardi ve arama yapabiliyorduk. Ama biraz zaman gectikten sonra sebeke var gosterdigi halde birilerini arayamiyorduk ve onlarda bizi arayamiyordu. Buna ragmen Mobil veri calisiyordu. Ucak moduna alip cikinca veya telefonu kapatip acinca duzeliyordu. Ama tekrar gidiyordu. Sizinki belki boyle birseydir. Bir de zannedersem bu imei kapanmasi tam 4 ay degil. Yani size mesaj gelince basliyor. Acaba 2 hat icinde size mesaj geldi mi ki. Belki bu imei 0 yazan sizin eski imeiyi hatirliyor olabilir. Cunku imei silme islemi yaptigimda hala eski imeiler yaziyordu. İmeiyi yazinca sifirlandi imei.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
İki sim takılı ise biri çalışır sadece. Tek sim varsa ve sim 1 girişine takarsan MIUI yazılımının özelliği olarak sim 2 gibi çalışır ve şebeke çeker. Ama aynı anda 2 sim kartı çalışmaz.

Oyla:

Hükümdar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
M. Kaan
Cihazım
OnePlus 9 Pro
Konular
3
Merak ettim doğrusu elimde hat olsa bende deneyeceğim. Imei kapalı olan kısımda çalışması oldukça ilginç. Deneyen varsa yazsın dab izde yapalım.

Oyla:

Wolker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ilker
Cihazım
9T PRO
Konular
7
Telefonuma imei repair yapıldı (9t pro)
sim 1 :0
sim 2: 15 hane
repair işlemini yapan arkadaş aynen şunu soyledi.
"abi 15 gun kadar çift sim çalışır ama daha sonrasında sim 1 repair yapılan kısmıda bozuyor o yüzden sim 1 i kullanma lütfen dedi"
takdir sizlerin

Oyla:

mosit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki Ersoy
Cihazım
K20 Pro
Konular
0
Sim 1 çalışan haber versin biz de deneyelim

Oyla:

TSENTURK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TOLGA
Cihazım
LG G3
Konular
1
Arkadaşlar bende imei attırdım 4.5g var volte gelmiyor ne yapsam da bütün yolları denedim sorun ne olabilir mi9t pro eu rom bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim yada sizdede böylemi
Kolay gelsin...

Oyla:

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
0 imei olan sim1 bir kaç saat kadar çalışıp kapanıyor bazen bu süre 1 güne çıkabilir ama kapanıyor sonra. Emin olamadığım bir zaman sonra(1 hafta gibi) tekrar sim takıp denediğinizde yine aynı şeyler oluyor.

Oyla:
Üst Alt