İki sim kartı da kullana biliyonmu ben sim 1 takıyorum hattı bazen biraz çalışıyor sim 1 0 olduğu halde muhtemelen aynı IMEI üzerinden çalışıyor dur eğer çalışıyor sa karışıklık var atılmış IMEI kapana bilirarama yapıp cevaplayabiliyorum
ben başka telefona hattı takıp aktif ettim. hattı geri taktım çalışmaya başladıArkadaşlar bende imei attırdım 4.5g var volte gelmiyor ne yapsam da bütün yolları denedim sorun ne olabilir mi9t pro eu rom bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim yada sizdede böylemi
Kolay gelsin...
Hatta volte aktif diğer cihazlarda gözüküyor acaba baseband hasarmı gördüben başka telefona hattı takıp aktif ettim. hattı geri taktım çalışmaya başladı
imei atılmiş mi 9t pro turktelekom
muhtemelen tek imei üzerine bağlantı sağlanıyor pek sağlıklı değil daha öncede duymuştum sim 1 kullanmayın.telefonu ilk aldıgımda 2 hattada simi kullandım 4 ay ssonra kapanacakmesajı geldi. sonra sonra 2 imeide silinip yanlızca 1 imei atıldı oda 5 ay oldu o ilk imeiler zaten kanmıştır. konu su cihazda tek imei yazılı ve çift sim takılı ikiside çalışıyor bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan ricam yorumları nedir