Yardım Tek Konuda Tüm Sorular :D

meantony

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Kararlı 11.0.4.0
Telefon Modeli
Redmi Note 6Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Selamlar. Önceki konularımda insanlar sürekli konu açmamdan şikayetçi olmuşlardı, e haklılar. Dertlerim tükenmiyor ne yapayım. :D Her neyse tüm sorunlarımı anlatmaya geçiyorum. Öncelikle telefon 5 dakika pubg mobile sonrası aşırı feci şekilde ısınıyor. Ben böyle ısınma görmedim. Özellikle kamera hizasında aşırı bir ısınma hissediyorum. Elimi orada bıraksam elim yanacak o derece. Ve gfx tooldan ayarları en düşüğe en düşük çözünürlüğe ve en kötü grafik stili ayarı olan soft (yumuşak)a alsam bile büyük ölçüde donma kasma yaşıyorum. Diğer konulara baktım da ben 4 GBlik versiyonunu kullanmama rağmen insanlar 3 GBlik aynı telefonda HDde 60 FPS akıcı bir şekilde oynuyormuş. Çok şaşırdım bu duruma. Bu kadar kasmasının nedeni nedir? Rom önermeyin. Neredeyse piyasadaki tüm romları denedim. Diğer soruma geçecek olursak, telefonumun içinden Xiaomi Türkiye belgesi çıktı fakat faturada GENPA da yazmıyor KVK da. SAR Elektronik yazıyor. Şimdi benim telefonumun garantisi nedir? Ve telefonumun bit değerini nasıl öğrenirim? Ve telefonumda çentik özelliğini aktif hale getirince arayüzde vesaire kasıyor. Çentiği kapatınca daha da akıcı hale geliyor. Ben çentiği kullanamayacak mıyım? Bunun sebebi nedir? Şimdiden çok teşekkürler. Aşağıda gfx tool ayarlarım ve 5 dakikalık CPU Throttling Testimin ssleri mevcut.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-08-29-16-20-27-721_eu.tsoml.graphicssettings.png
    Screenshot_2020-08-29-16-20-27-721_eu.tsoml.graphicssettings.png
    189,5 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2020-08-30-00-14-20-972_skynet.cputhrottlingtest.png
    Screenshot_2020-08-30-00-14-20-972_skynet.cputhrottlingtest.png
    210,6 KB · Görüntüleme: 40

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Çok teşekkür ediyorum hocam istanbuldaysanız gelin birşeyler ısmarlayayım tüm yardımlarınız için teşekkürler dediğiniz romu kuracağım 2 gün içerisinde.
Önemli değil hocam ;)

Oyla:

meantony

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
15
Önemli değil hocam ;)
Hocam özür diliyorum aklıma bir soru takıldı da, romun kurma talimatlarında telefona dosyayı aktarıp twrpden flaşlayın demiş. Ben MiFlash üzerinden yapsam olmaz mı?

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Hocam özür diliyorum aklıma bir soru takıldı da, romun kurma talimatlarında telefona dosyayı aktarıp twrpden flaşlayın demiş. Ben MiFlash üzerinden yapsam olmaz mı?
Mi flash üzerinden kurulmuyor bu romlar :) Twrp'nin ne olduğunu biliyor musunuz?

Oyla:

meantony

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
15
Mi flash üzerinden kurulmuyor bu romlar :) Twrp'nin ne olduğunu biliyor musunuz?
Tabii hocam ya siz de gömdünüz bizi :) cihazda twrp mevcut zaten. Fakat uğraşmamak için dedim. Sıkıntı değil twrp üzerinden de kurarım tekrardan teşekkürler.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Tabii hocam ya siz de gömdünüz bizi :) cihazda twrp mevcut zaten. Fakat uğraşmamak için dedim. Sıkıntı değil twrp üzerinden de kurarım tekrardan teşekkürler.
Yok hocam mi flash ile kurayım dediniz acaba dedim ben de giggle~~ Bu kurduğunuz rom MIUI değil saf android arayüzü. Biraz farklı gelebilir sabredin 2 hafta dolmadan alışıyorsunuz.

Oyla:

meantony

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
15
Yok hocam mi flash ile kurayım dediniz acaba dedim ben de giggle~~ Bu kurduğunuz rom MIUI değil saf android arayüzü. Biraz farklı gelebilir sabredin 2 hafta dolmadan alışıyorsunuz.
Anladım hocam akıcı olsun da ne olursa olsun artık bıktım :)

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Anladım hocam akıcı olsun da ne olursa olsun artık bıktım :)
O zaman tam size göre bir rom. Bir an önce yedeğinizi alıp deneyin. Google kamera direkt kuruluyor. İstediğiniz versiyonu kurabilirsiniz.

Oyla:

meantony

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
15
O zaman tam size göre bir rom. Bir an önce yedeğinizi alıp deneyin. Google kamera direkt kuruluyor. İstediğiniz versiyonu kurabilirsiniz.
Hocam pixel experience Rom kurdum da kurarken direk twrpden kurdum yani talhacker hocam ilk global 11.0.4.0 temiz kurulum yapın sonra twrpden kurun dedi de ben öyle yapmadım herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Birşey farkeder mi? Ve Rom gayet güzel fakat servis yok diyor mobil veri çekmiyor SMS alamıyorum hocam ne yapmam lazım?

Oyla:

meantony

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
15
Hocam pixel experience Rom kurdum da kurarken direk twrpden kurdum yani talhacker hocam ilk global 11.0.4.0 temiz kurulum yapın sonra twrpden kurun dedi de ben öyle yapmadım herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Birşey farkeder mi? Ve Rom gayet güzel fakat servis yok diyor mobil veri çekmiyor SMS alamıyorum hocam ne yapmam lazım?
Bir de kangaroox kernel flaşlarsam çok sıkıntı olur mu?

Oyla:

refikcelti

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Refik
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
E-Ticaret Yönetici
Konular
12
Hocam cihazı rootladiginiz zaman magisk denen rootu yönetmemize yarayan bir uygulama yükleniyor. Bu uygulamaya modül denen eklentiler kurabiliyoruz. Bu her eklenti farklı işlere yarıyor. Bizim kurduğumuz eklenti ise Magnetar isimli bir modül (eklenti). Cihazın performansını artırıp kasmadan oyun oynamak için yapılmış bir modüldür kendisi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garanti kağıdının fotoğrafını atar mısınız? Bir bakalım neymiş.
pixel plus için paylaşım yapar mısınız ben de kurayım.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt