Tedirgin

coravan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
Mi5s 4 / 128
Meslek
sağlık
Konular
24
değerli üstatlar cok yeniyim bu platformda ve henüz telefon almadım çünkü 4 kişi için alışveriş yapacağım kara vermelerini bekliyorum, biraz canım sıkıldı sürekli sorun paylaşılıyor rehber sorunu piksel sorunu cızırtı sesi konuşma esnasında parmak izi sorunu ekran parlaklığı sorunu wifi sorunu 4g sorunu şarj sorunu falan filan bunlar kronik sorunlar galiba ve biraz midem bulanmadı değil peki ben sorun yaşamayacağım ne almalıyım o zaman wasntme~~

coravan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
Mi5s 4 / 128
Meslek
sağlık
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
????

asd220

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cihangir
Konular
9

Ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum forumda yazan hiçbir sıkıntısı yok, Vodafone için 4g sıkıntısı var diyorlar, Türk Telekom kullanıyorum eskisinden daha fazla çekiyor 4g, diğer sorunlarda ya yazılımsal ya da şans eseri donanımsal sıkıntı, kronik bir sorun yok, benimkinde hiç sıkıntı çıkmadı mesela

coravan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
Mi5s 4 / 128
Meslek
sağlık
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim en azından okudun ve cevap verdin saygılar

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam her telefonda belli başlı sorunlar olabilir. Bunu kronik bir sorun gibi değerlendirmemek gerekir. Ben Mİ5 S kullanıyorum, araştırıp okuduğunuza göre bilirsiniz bu telefon için söylenen şeyleri. Parmak izi okumuyor, kamera netlemiyor, 4,5 G çekmiyor, şarjı az gidiyor ve buna benzer şeyler. Şahsen ben burada yazdıklarımın hiç biriyle karşılaşmadım. Ben sadece şunu savunurum, ünlü markaların sadece ismi var diye verilen paralara yazık derim, çünkü şu anda piyasada bu telefonun özelliklerine sahip olan x markalı bir cihazı 3.000 TL den aşağı alamazsınız.
Son olarak elektronik şans işi, karar sizin ama şuna inanın Xiamoi nin hiç bir ürünü asla pişmanlık vermez. :)

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Hocam her telefonda belli başlı sorunlar olabilir. Bunu kronik bir sorun gibi değerlendirmemek gerekir. Ben Mİ5 S kullanıyorum, araştırıp okuduğunuza göre bilirsiniz bu telefon için söylenen şeyleri. Parmak izi okumuyor, kamera netlemiyor, 4,5 G çekmiyor, şarjı az gidiyor ve buna benzer şeyler. Şahsen ben burada yazdıklarımın hiç biriyle karşılaşmadım. Ben sadece şunu savunurum, ünlü markaların sadece ismi var diye verilen paralara yazık derim, çünkü şu anda piyasada bu telefonun özelliklerine sahip olan x markalı bir cihazı 3.000 TL den aşağı alamazsınız.
Son olarak elektronik şans işi, karar sizin ama şuna inanın Xiamoi nin hiç bir ürünü asla pişmanlık vermez. :)
Bende bu yazıya imzami atarım selametle

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
3 aydır mi5 kullanıyorum. Sorun yaşamadım dersem yalan olur tabi ama genel olarak memnunum. Ben çok oyun oynayan birisi olarak cihazın isinmasindan (eski telefonlarıma kıyasla) şikayetçiyim. 3 gb ram var ama bazı durumlarda sanki yok gibi :D bi chrome bi mackolik arasında geçiş yapmak eziyet oluyor canavar gibi telefonu kastırıyor. Kasa sağlamlığı bakımından şikayetçiyim. Sırf telefonu daha güvenle tutayim diye kalas gibi kılıf aldım. Ha neyini beğeniyorsun dersen pil ömrünü , şarj süresini , kamerasını , miui arayuze sahip olmasını, yukarıda bahsettiğim durum haricindeki performansını, tasarımını, parmak izi desen zaten samsung s6 ve iPhone 5s kullanmıştım ikisi bir olsa mi5 in parmak izi okuyucusunun yerini tutamaz. Turkcell kullanıyorum 4g de hiçbir sıkıntı yok. Kızılötesi kumanda olayı filanda çok işime yarıyor. Fiyatı da çok uygun böyle bir cihaz için.

Orohan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
mi5 pro
Konular
1
Forumu sürekli takip ediyorum ve sıkıntılar gözüme çarpıyo tabi , yaklaşık 6 aydır Mi5 pro kullanıyorum . Okuduğum hiçbir sorunu yaşamadım . Şans işi zaten bu cihaz işleri .. umarım sağlıklı bir seçim yaparsın :) iyi akşamlar

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam bence buradaki mesajları yorumlarken hesaba katılması gereken en önemli unsur bence tek Türkçe Miui desteği sunan site olması. Yani örnekle açıklaya çalışayım... Parmak izi okumama problemi adında bir konu gördünüz ve altına 5 kişi bende de var diyerek yorum yazmış. Türkiye'de bu cihazdan toplam 10.000 tane satılmışsa okuduğunuz konuyu yorumlarken bu 10.000 cihazdan 5 tanesinde bu sorun varmış diye yorumlamak gerekir diye düşünüyorum. Yani sorunun sizde olma olasılığı 10000'de 5. ki bu oranı kronik olarak nitelendirmek oldukça yanlış olur. Cihaz modeli belirtmedim, soruları ve sayıları tamamen salladım ama söylemek istediğim şey ülkemizde Xiaomi cihaz kullanan her hangi bir kişi bir sorun yaşadığında ilk çözüm aradığı yer bizim forumumuz oluyor. Dolayısıyla buradaki sorun sayısının toplam sorun sayısına yakın olduğunu göz önüne almamız gerekli diye düşünüyorum.

Popüler Xiaomi cihazlarda şimdiye kadar kronik olarak değerlendirebileceğimiz donanımsal bir sorun hatırlamıyorum. Mesela Redmi Note 3 MTK gibi bazı modeller global roma sahip olmadıklarından ülkemizde sorun yaratabiliyor ki bu durumlarda bizler de bu cihazları değil muadili olan daha sorunsuz cihazları öneriyoruz. Hangi modeli düşündüğünüzü bilemiyorum ancak düşündüğünüz cihaz üzerinden gitmeniz, sorunları araştırmanız daha sağlıklı bir sonuca ulaşmanızı sağlayacaktır.

hepiniz aynısınız...

Ucuz hesaplar=Basit insanlar
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yiğit ali
Cihazım
note 3 pro
Meslek
Memur
Konular
7
değerli üstatlar cok yeniyim bu platformda ve henüz telefon almadım çünkü 4 kişi için alışveriş yapacağım kara vermelerini bekliyorum, biraz canım sıkıldı sürekli sorun paylaşılıyor rehber sorunu piksel sorunu cızırtı sesi konuşma esnasında parmak izi sorunu ekran parlaklığı sorunu wifi sorunu 4g sorunu şarj sorunu falan filan bunlar kronik sorunlar galiba ve biraz midem bulanmadı değil peki ben sorun yaşamayacağım ne almalıyım o zaman wasntme~~
bardağın dolu tarafından bakmaya çalışın biraz da.. sorun yaşamayan çoook daha fazla..

:)

Üst Alt