Soru Tazminatımı Nasıl Alabilirim

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu rom
Telefon Modeli
mi9t
Bootloader Kilidi
Açık
Sa 6 senedir çalıştığım fabrikadan farklı bir ilçeye taşınacağım için ayrılmak istiyorum tazminatımı bırakmak istemiyorum sizden fikir almam lazım işimi iyi yapıyorum ve çalıştığım bölümdeki en eski eleman olduğumdan kendimi kovdursamda kovmazlar nasıl alabilirim acaba teşekkürler.

zran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zoran
Cihazım
MIUI+Android
Konular
0
Sa 6 senedir çalıştığım fabrikadan farklı bir ilçeye taşınacağım için ayrılmak istiyorum tazminatımı bırakmak istemiyorum sizden fikir almam lazım işimi iyi yapıyorum ve çalıştığım bölümdeki en eski eleman olduğumdan kendimi kovdursamda kovmazlar nasıl alabilirim acaba teşekkürler.
Başka bir ilçeye mi (İlemi) Şehre mi taşınıyor yazım hatası olmadığından emin olmak için soruyorum. Lakin başka bir şehre taşınıyorsa ben gelmek istemiyorum diye kabul etmeyip çıkarsanız tazminat alma hakkınız var. Diğer bir yolda İKALE yoluyla işveren ile anlaşırsanız ihbarname hariç tazminatınızı alabilirsiniz.

Oyla:

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
Başka bir ilçeye mi (İlemi) Şehre mi taşınıyor yazım hatası olmadığından emin olmak için soruyorum. Lakin başka bir şehre taşınıyorsa ben gelmek istemiyorum diye kabul etmeyip çıkarsanız tazminat alma hakkınız var. Diğer bir yolda İKALE yoluyla işveren ile anlaşırsanız ihbarname hariç tazminatınızı alabilirsiniz.
başka bir ilçeye taşınacağım varmıdır hocam bi çaresi

Oyla:

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
başka bir ilçeye taşınacağım varmıdır hocam bi çaresi
Aynı şeyleri yazıyoruz yine zran kardeşimiz şirketin farklı yere taşınacağını sanıp yazmış,. Taşınan şirket değil, işçi bu sebeple bir hak talep edemez.

Oyla:

hilmimedine

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hilmi
Cihazım
Redmi not 9s
Konular
12
Pandemi nedeni ile işçi çıkartımı yasak şuanda isteseniz de sizi kovamazlar. İnş anlaşabilirsiniz

Oyla:

Ufuqdoqan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ufuk
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
3500 iş gününü geçtiyseniz kendi isteğinize işten ayrıldığınız zaman tazminat alabilme hakkına sahipsiniz. Ama yoksa işletme sizi işten çıkartmazsa alamazsınız diue biliyorum.

Oyla:

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
Pandemi nedeni ile işçi çıkartımı yasak şuanda isteseniz de sizi kovamazlar. İnş anlaşabilirsiniz
bide o var onu unutmuştum o zaman ben kalkanı takıp uzlaşmaya gidiyim başka çaresi yok gibi :)

Oyla:
Üst Alt