Yardım Tavsiyem mi 5s almayin

Robtics

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 5S
Konular
5
10 aydir kullaniyorum, kağıt üzerinde iyi diye birilerinin gazına gelip aldım. Bende ghost screen olmasa da her 4 kullanicidan 1 inde var bu sorun, parmak izi ilk basışta genelde algilamiyor bazen de hiç algilamiyor, telefon deli gibi ısınıyor instada gezerken bile 42-43 derecelerde dolaniyor, kulaklikla müzik dinlerken son sesi bile yüksek değil ses şiddeti düşük, kamerasi ortalama, başta hızlı şarj olurken 2 aydır yeni şarj alsam da hızlı şarj kullanilamiyor zaten prize taktiğimiz aparat da sokete oturmuyor saçmasapan yöntemlere kaliyoruz, şarj da fazla dayanamiyor belki ben kötü bakmişimdir bataryaya, 2 aydir her temada bildirim çubuğu koyuydu saat bile zor görünüyordu yeni çözdüm onu, ilk başlarda 60 fps aldiğim oyunlardan artık 30 fps aliyorum xiaomi telefonu desteklemiyor sanirim son güncellemerle kasmalar ısınmalar iyice arttı pubg ros falan oyun oynamak resmen hayal oldu, android 8 bile gelmedi daha telefona bundan düşük versiyonlara gelmiş olmasına rağmen. Rootlamasi zor yazilim yüklemekten falan da anlamiyorum ama başka rom kullananlar da memnun değil telefon çekirdeklerin tümünü kullanmamiza izin vermiyor şaka gibi. Satmak istesem 500 lira teklif ediyorlar bu da şaka gibi. Daha aklima gelmeyen başka sorunlar da vardi hatirlayamiyorum. Yani telefon alirken iyice araştirin uzun süre kullananlarla iletişime geçin, iki övgüye kanmayın.

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
İlk çıktığı tarihte Çin'den getirttim. o tarihten bu yana bazı romlarda parmak izi sorunu yaşadım Başkada hiç bir sorun yaşamadım ki günlük 2 saat mmorp oynuyorum. Müzik dinliyorum - 2 saat falan web'de geziniyorum vs kısacası aktif şekilde kullanıyorum hâla tek bir sorun yaşamadım. MIUI 10 dan sonra dahada iyi oldu yağ gibi akıyor 40-50 c ısınıyor demissiniz bu her telefonda böyle hocam Samsung S7 edge var onunla da oyun oynarken 54c + oluyor Ses olayına gelirsek ainur sauron+Dolby+Sony müzik kullanıyorum harika ses aliyorum evdeki Sony MP4 çalar dan daha iyi ve güçlü ses ama kulaklık çok önemli dandik kulaklıklarla olmaz bu iş bende ie80 ve akg var gerçekten sese önem veren birisi olarak çok memnunum

Oyla:

yenicheri2011

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
omar
Cihazım
Mi 5s
Konular
21
Hocam ben hiç yazilimiyla falan uğraşmadim kararlı ne geldiyse ona güncelleyip kullandim, oyun performansi için betaya falan geçmemi mi önerirsiniz siz naptiniz
Ben oyun için kullanmıyorum ama sıksık program yüklüyorum eğitim amaçlı miui 10 tavsiye ederim hem daha stabil hem şarj süresi uzun ama beta olduğundan bazı sıkıntılar yaşarsınız türkçe karakter bazı bildirimler de uyanmama gibi bunları sorun etmeyeceksen miui 10 süper her güncelleme de de sorunlar teker teker çözülüyor onu da bil

Oyla:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
10 aydir kullaniyorum, kağıt üzerinde iyi diye birilerinin gazına gelip aldım. Bende ghost screen olmasa da her 4 kullanicidan 1 inde var bu sorun, parmak izi ilk basışta genelde algilamiyor bazen de hiç algilamiyor, telefon deli gibi ısınıyor instada gezerken bile 42-43 derecelerde dolaniyor, kulaklikla müzik dinlerken son sesi bile yüksek değil ses şiddeti düşük, kamerasi ortalama, başta hızlı şarj olurken 2 aydır yeni şarj alsam da hızlı şarj kullanilamiyor zaten prize taktiğimiz aparat da sokete oturmuyor saçmasapan yöntemlere kaliyoruz, şarj da fazla dayanamiyor belki ben kötü bakmişimdir bataryaya, 2 aydir her temada bildirim çubuğu koyuydu saat bile zor görünüyordu yeni çözdüm onu, ilk başlarda 60 fps aldiğim oyunlardan artık 30 fps aliyorum xiaomi telefonu desteklemiyor sanirim son güncellemerle kasmalar ısınmalar iyice arttı pubg ros falan oyun oynamak resmen hayal oldu, android 8 bile gelmedi daha telefona bundan düşük versiyonlara gelmiş olmasına rağmen. Rootlamasi zor yazilim yüklemekten falan da anlamiyorum ama başka rom kullananlar da memnun değil telefon çekirdeklerin tümünü kullanmamiza izin vermiyor şaka gibi. Satmak istesem 500 lira teklif ediyorlar bu da şaka gibi. Daha aklima gelmeyen başka sorunlar da vardi hatirlayamiyorum. Yani telefon alirken iyice araştirin uzun süre kullananlarla iletişime geçin, iki övgüye kanmayın.
Bu kadarina PES;) öldürdün resmen Ghost screenin modelle alakası yok her modelde olabilir panel markası ile alakalı bana göre de mi5 en kırılgan bozulgan model;)

Oyla:

ibrahimsa94

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi
Konular
69
Gençler epic rom kullanın. Parmak izi falan efsane. Rom çok stabil ben çok beğendim epic rom 9.5.4. ota ile güncelleme bile aliyor

Oyla:

Robtics

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 5S
Konular
5
hocam hem oyun için hem batarya için betaya geçmenizi öneririm veya custom romlardan birini kurarsanız performans olarak arttığını görürsünüz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gençler epic rom kullanın. Parmak izi falan efsane. Rom çok stabil ben çok beğendim epic rom 9.5.4. ota ile güncelleme bile aliyor

Hocam link atabilir misiniz bu konularda çaylağım da bundan başlayayim

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Şimdi ben geçenlerde mi5sin yazılım sorunları ile ilgili bir sürü yazı yazmıştım. Başkaları da buna değindi. Günlerce yazdık ama sadece yazılım ile ilgili.... Hatta admin konuyu kapattı farklı yönlere kaydı diye.
Ancak size bu konuda katılmıyorum. Donanım ve kronik hata konusunda mi5s, htc 8 gibi sağlam ve kaliteli donanıma sahiptir.

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Bu konuda yeterince tartışma çıkmıştı evet ve şuan 5s bölümü mimlenmiş durumda saydığınız sorunların hiç biri yaşanmıyor yada yaşayan az ( donanımsal olarak ). Yazılımsal olarak ta görünen köy klavuz istemiyor yakınmanın bir mantığı yok biz 5s kullanıcıları için. Aosp taban daha stabil olduğu söyleniyor hiç kurmadım kopamıyorum MIUI arayüzünden. Ya Aospa geçin yada telefonu satın tavsiyem : ). Her telefon ısınır cihazın tek eksiği Pil performansı

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Robtics

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 5S
Konular
5
Bu konuda yeterince tartışma çıkmıştı evet ve şuan 5s bölümü mimlenmiş durumda saydığınız sorunların hiç biri yaşanmıyor yada yaşayan az ( donanımsal olarak ). Yazılımsal olarak ta görünen köy klavuz istemiyor yakınmanın bir mantığı yok biz 5s kullanıcıları için. Aosp taban daha stabil olduğu söyleniyor hiç kurmadım kopamıyorum MIUI arayüzünden. Ya Aospa geçin yada telefonu satın tavsiyem : ). Her telefon ısınır cihazın tek eksiği Pil performansı

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aosp falan hiç bilmediğim şeyler hocam Miui'de kalarak yapilabilecek en iyi hareket ne olur oyun performansı için güncelleyiciden miui 10 betaya geçsem nasil olur yada telefonu ilk aldiğimda sorun olmadiği için o sürümlere dönmenin bir yolunu bulsam ?

Oyla:
Üst Alt