Yardım Tavsiyem mi 5s almayin

Robtics

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 5S
Konular
5
10 aydir kullaniyorum, kağıt üzerinde iyi diye birilerinin gazına gelip aldım. Bende ghost screen olmasa da her 4 kullanicidan 1 inde var bu sorun, parmak izi ilk basışta genelde algilamiyor bazen de hiç algilamiyor, telefon deli gibi ısınıyor instada gezerken bile 42-43 derecelerde dolaniyor, kulaklikla müzik dinlerken son sesi bile yüksek değil ses şiddeti düşük, kamerasi ortalama, başta hızlı şarj olurken 2 aydır yeni şarj alsam da hızlı şarj kullanilamiyor zaten prize taktiğimiz aparat da sokete oturmuyor saçmasapan yöntemlere kaliyoruz, şarj da fazla dayanamiyor belki ben kötü bakmişimdir bataryaya, 2 aydir her temada bildirim çubuğu koyuydu saat bile zor görünüyordu yeni çözdüm onu, ilk başlarda 60 fps aldiğim oyunlardan artık 30 fps aliyorum xiaomi telefonu desteklemiyor sanirim son güncellemerle kasmalar ısınmalar iyice arttı pubg ros falan oyun oynamak resmen hayal oldu, android 8 bile gelmedi daha telefona bundan düşük versiyonlara gelmiş olmasına rağmen. Rootlamasi zor yazilim yüklemekten falan da anlamiyorum ama başka rom kullananlar da memnun değil telefon çekirdeklerin tümünü kullanmamiza izin vermiyor şaka gibi. Satmak istesem 500 lira teklif ediyorlar bu da şaka gibi. Daha aklima gelmeyen başka sorunlar da vardi hatirlayamiyorum. Yani telefon alirken iyice araştirin uzun süre kullananlarla iletişime geçin, iki övgüye kanmayın.

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabır
Cihazım
R
Konular
65
Mi 5s'ten ziyade artık ara model almayı düşünmüyorum bende. Bir düşüğü ve ana model olan Mi 5 yazılım açısından daha kararlı.

Oyla:

MstfGcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 5 pro
Konular
12
Rom işlerine girmeyecekseniz xiaomi almayın tavsiyem budur.Ben rahatım şuan miui kullanmıyorum.Ve memnunum.Dediğiniz sorunlardan pubg hariç diğer sorunlardan birini yaşamadım.Ayrıca Oreo Kasımda geliyor.Belki betaya daha erken gelir.Çekirdeklerin her zaman açık olmaması dezavantaj ama oreo ile çözülür umarım

Oyla:

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabır
Cihazım
R
Konular
65
Rom işlerine girmeyecekseniz xiaomi almayın tavsiyem budur.Ben rahatım şuan miui kullanmıyorum.Ve memnunum.Dediğiniz sorunlardan pubg hariç diğer sorunlardan birini yaşamadım.Ayrıca Oreo Kasımda geliyor.Belki betaya daha erken gelir.Çekirdeklerin her zaman açık olmaması dezavantaj ama oreo ile çözülür umarım

LineageOS kullanayım dedim ancak kasma ve ısınma sorunu var gibime geldi. Siz hangi romu kullanıyorsunuz?

Oyla:

yenicheri2011

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
omar
Cihazım
Mi 5s
Konular
21
Ben 15 aydır kullanıyorum gayet memnunum bir ara batarya sıkıntıydı günü çıkaramıyordu şuan miui 10 beta var 8.7.19 pil ömrü farkedilir seviyede arttı gayet memnunum yani

Oyla:

Robtics

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 5S
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 15 aydır kullanıyorum gayet memnunum bir ara batarya sıkıntıydı günü çıkaramıyordu şuan miui 10 beta var 8.7.19 pil ömrü farkedilir seviyede arttı gayet memnunum yani

Hocam ben hiç yazilimiyla falan uğraşmadim kararlı ne geldiyse ona güncelleyip kullandim, oyun performansi için betaya falan geçmemi mi önerirsiniz siz naptiniz

Oyla:

KutayKaraman

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
19
Hocam ben hiç yazilimiyla falan uğraşmadim kararlı ne geldiyse ona güncelleyip kullandim, oyun performansi için betaya falan geçmemi mi önerirsiniz siz naptiniz
hocam hem oyun için hem batarya için betaya geçmenizi öneririm veya custom romlardan birini kurarsanız performans olarak arttığını görürsünüz.

Oyla:
Üst Alt