- Adım
- Talha
- Cihazım
- Xiaomi 13T
- Konular
- 21
hocam bu antutu puanı falan dümen tamamen. Uygulamayı güncelliyorlar hop 300 400 bin puan ekleniyor telefona ve bunu özellikle en tepedeki yeni işlemcilere yapıyorlar. diğer işlemcilere 40-50 bin puan ekleyip geçiyorlar.Hocam 13t pro gerçekten güzel cihaz işlemcisi de şuan en yüksek puanı alan işlemciler arasında ama ben ne olursa olsun mediatek işlemcili cihaz almam şahsen. gerekirse dünyadaki en güçlü işlemci olsun ama ben snapdragondan vazgeçmem. 13 ve 13 proya veya 14 serisine göz atabilirsin. 14 serisi fiyat olarak pahalı ama gerçekten seni hiç üzmeyecek bir cihaz.
Zirvedeki işlemcileri kişisel olarak tercih etmiyorum oyun oynuyorsun ısınıyor şarjı daha hızlı bitiyor. Cihazı dengelemek için 2-3 güncelleme sonrasında zaten yavaşlatılıyor başka türlü zaptedemiyorlar telefonu.
Bende bu yüzden özellikle snapdragon 7+ gen2 / dimensity 8200 ultra ayarında cihazları tercih ediyorum.
Zirvede anlamsız bir puan kapışması güç yarışı var ve bazı işlemciler güç zehirlenmesi yaşıyor.
Hiç bir ısınma sorunu yaşamadım cihazda sağlam bir pasif soğutma var yük altında throtling bile yemiyor performansını her zaman koruyor işlemci.Hocam ısınma sorunlarıyla karşılaştınız mı? Özellikle oyun oynuyorsanız. Mediatek olduğu için soruyorum
Sadece wild rift oynuyorum 120fps destekliyor fakat 60fps oynuyorum şarjım daha çok dayansın diye ve cihazı zorlayıp ısınmasını istemiyorum. Cep telefonlarını oyun aygıtı olarak görmüyorum. sabit 60 fps benim için yeterli.