Soru tavsiye

TiRaNTx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ekrem
Cihazım
redmi pro
Konular
7
Selamlar önümde 3 seçenek var
2. el 11tpro 8500
sıfır 13t pro 18600
sıfır tecno camon 20 pro 5g 9500
Bütçem var fakat bu kadar açılmalımıyım karar veremedim. Şuan mi9t pro kullanıyorum. Önerileriniz varsa bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:

mbak63

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
24
arada ozellik olarak da para olarakda baya fark var kardesim .sen gel ortasinda anlasalim 12t pro al 😂

catsnovel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
10 5g vs 11se
Konular
10
Ben olsam ikisinide almazdım biraz daha araştırırdım.

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Selamlar önümde 2 seçenek var
2. el 11tpro 8500
sıfır 13t pro 18600

Bütçem var fakat bu kadar açılmalımıyım karar veremedim. Şuan mi9t pro kullanıyorum. Önerileriniz varsa bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.
Hocam 13t pro değil de 13 veya 13 proya baktınız mı?

TiRaNTx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ekrem
Cihazım
redmi pro
Konular
7
valla araştır araştır bütün gün kafam allak bullak oldu. 11tpro gezerken denk geldi. 12tpro ile 13t pronun arasında fark fiyat olarak az, ama almışken 13t pro alayım dedim.
Ama bir yandan da kendi kendime "napıyorsun kardeşim bu kadar para verilirmi" diyorum. Açıkçası araştıra araştıra 13t proya kadar yükseldik.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

13 gördüm ama bu işin sonu yok yukarısı okyanusun dibi gibi git git bitmiyor maalesef. Bir yerde durmak lazım o da 13tpro oldu.

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
valla araştır araştır bütün gün kafam allak bullak oldu. 11tpro gezerken denk geldi. 12tpro ile 13t pronun arasında fark fiyat olarak az, ama almışken 13t pro alayım dedim.
Ama bir yandan da kendi kendime "napıyorsun kardeşim bu kadar para verilirmi" diyorum. Açıkçası araştıra araştıra 13t proya kadar yükseldik.
Hocam 13t pro gerçekten güzel cihaz işlemcisi de şuan en yüksek puanı alan işlemciler arasında ama ben ne olursa olsun mediatek işlemcili cihaz almam şahsen. gerekirse dünyadaki en güçlü işlemci olsun ama ben snapdragondan vazgeçmem. 13 ve 13 proya veya 14 serisine göz atabilirsin. 14 serisi fiyat olarak pahalı ama gerçekten seni hiç üzmeyecek bir cihaz.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
13T tavsiye ederim fiyatı 13 bin TL civarında hem ekonomik hem güncel. Pro versiyonu alabilirdim ama gereksiz gördüm aralarında işlemci, 120w şarj hızı, 4K 60FPS video dışında hiç bir fark yok. İşlemci 4k 60FPS destekliyor ama xiaomi pro versiyonu ile ayrıştırmak için 4K 30FPS koymuş.
Telefon almadan önce mağazalara gidip cihazları inceleyip içinize sinen bir modeli seçmenizi tavsiye ederim.

TiRaNTx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ekrem
Cihazım
redmi pro
Konular
7
13T tavsiye ederim fiyatı 13 bin TL civarında hem ekonomik hem güncel. Pro versiyonu alabilirdim ama gereksiz gördüm aralarında işlemci, 120w şarj hızı, 4K 60FPS video dışında hiç bir fark yok.
13t yi bende çok düşündüm arada 3000 tl fark kalıyor pro ile, hemen hemen tabi. Alacağım arkadaş belki biraz pahalı olabilir ama daha öncede alışverişim oldu sağlamdır. Bu nedenle almışken daha iyi işlemcili alayım dedim.
İşlemci olayında genel olarak pc de amd ve intel kullandım fiyat performans hangisi iyiyise onu tercih ettim tabi bütçem doğrultusunda. Snap dragonları bu nedenle intele benzetiyorum. Biraz pahalılar.

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Meslek
System Support
Konular
37
T almak yerine Düz MI 13 almanızı öneririm. En azından sıkıldıkça rom değiştirebilirsiniz. T serileri Mediatek işlemci olduğundan rom desteği olmuyor. Olsa da aşırı derecede az rom oluyor.

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
13T tavsiye ederim fiyatı 13 bin TL civarında hem ekonomik hem güncel. Pro versiyonu alabilirdim ama gereksiz gördüm aralarında işlemci, 120w şarj hızı, 4K 60FPS video dışında hiç bir fark yok. İşlemci 4k 60FPS destekliyor ama xiaomi pro versiyonu ile ayrıştırmak için 4K 30FPS koymuş.
Telefon almadan önce mağazalara gidip cihazları inceleyip içinize sinen bir modeli seçmenizi tavsiye ederim.
Hocam ısınma sorunlarıyla karşılaştınız mı? Özellikle oyun oynuyorsanız. Mediatek olduğu için soruyorum

Üst Alt