Soru Tavsiye rom

thornz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim akgu
Cihazım
Mi 9T
Konular
3
Merhaba arkadaşlar

1 hafta oluyor mi 9t telefon aldım. Stock rom 11.0.2 kullanıyorum telefonu rootladım twrp yüklü. Stock ram yerine şu rom çok iyi onu kullan dediğiniz bir ROM var mı?

Chatin1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi note3
Konular
1
İyi geceler herkese Miroom stabil mi yoksa beta mı tavsiye edersiniz ve eğer betaysa hangi sürüm?

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Hocam detaylı açıklama için teşekkürler. Ancak bugün akşam üzeri merdivende ayağım takıldı düştüm Mi 9T arka cebimdeydi ve telefon iki ye katlandı diyebilirim. Haliyle artık bir Mi 9T telefonum yok :( Ancak uygun yollu olduğunu düşündüğüm Note 8 Pro almayı düşünüyorum bu kez. Bahsedilen romlar zannedersem note 8 pro içinde geçerli olur. Yeni alacağım telefonda denerim inşallah.
Redmi Note 8
1500-1700 arası bulabilirsiniz.

Oyla:

ozer05

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
23
Hocam sade ve şık bir tasarım ve çoğu özelliği içerisinde bulundurup bu özellikleri desteklemesi yönünden kesinlikle MiRoom. Pil yönünden gayet başarılı çoğu romu denedim benim için 1.sıra MiRoom 2.sıra RevOS dur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi geceler herkese Miroom stabil mi yoksa beta mı tavsiye edersiniz ve eğer betaysa hangi sürüm?
İyi geceler. MiRoom beta kullanacaksanız zaten sürekli olarak güncelleme alıyor cihazdan cihaza değişebilir. Ben beta sürümündeyim ve güncelleme geldikçe cihazımı güncelliyorum eğer bir sıkıntı olursa ya da beğenmez isem tekrar geri dönüyorum.

Oyla:

Chatin1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi note3
Konular
1
Hocam sade ve şık bir tasarım ve çoğu özelliği içerisinde bulundurup bu özellikleri desteklemesi yönünden kesinlikle MiRoom. Pil yönünden gayet başarılı çoğu romu denedim benim için 1.sıra MiRoom 2.sıra RevOS dur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi geceler. MiRoom beta kullanacaksanız zaten sürekli olarak güncelleme alıyor cihazdan cihaza değişebilir. Ben beta sürümündeyim ve güncelleme geldikçe cihazımı güncelliyorum eğer bir sıkıntı olursa ya da beğenmez isem tekrar geri dönüyorum.
Cevabınız için teşekkür ederim miroom beta mı stabil mi tavsiye edersiniz

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
RevOS (beta) mükemmel performans açısından zaten sıkıntısı yok en büyük etkisi pil performansını baya baya arttırıyor Mix 2 (neredeyse 2 yıl oldu alalı) ile 7 saati gördüm (oyun yok ağırlıklı sosyal medya m.veri/wifi açık parlaklık %70 civarı)

Oyla:

ozer05

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
23
RevOS (beta) mükemmel performans açısından zaten sıkıntısı yok en büyük etkisi pil performansını baya baya arttırıyor Mix 2 ile 7 saati gördüm (oyun yok ağırlıklı sosyal medya m.veri/wifi açık parlaklık %70 civarı)
bende görebilseydim keşke hocam mi 6 da :)

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
bende görebilseydim keşke hocam mi 6 da :)
Mi 6 nın o pil kapasitesi ve o ekran çözünürlüğü ile çok daha iyisini yapması gerekiyor bir çok kişi gördüm Mi 6 dan şikayetçi çoğuda pilinden şikayetçi Allah sabır versin günümüzün en büyük sorunudur pil

Oyla:

ozer05

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
23
Mi 6 nın o pil kapasitesi ve o ekran çözünürlüğü ile çok daha iyisini yapması gerekiyor bir çok kişi gördüm Mi 6 dan şikayetçi çoğuda pilinden şikayetçi Allah sabır versin günümüzün en büyük sorunudur pil
hiç sormayın cidden hocam. cihazı 2.el olarak 2018 Haziranda satın aldım. İlk başlarda 30 dakikada %54 görüyordu tam dolumda ise 1 saat şuan tam dolum 1 saat 40 dakika 30 dakikada %30 şarj oluyor hangi roma geçersem geçeyim değişiklik yok batarya değişimi yapsam mı yapmasam mı arada kaldım diyebilirim kısacası.

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
hiç sormayın cidden hocam. cihazı 2.el olarak 2018 Haziranda satın aldım. İlk başlarda 30 dakikada %54 görüyordu tam dolumda ise 1 saat şuan tam dolum 1 saat 40 dakika 30 dakikada %30 şarj oluyor hangi roma geçersem geçeyim değişiklik yok batarya değişimi yapsam mı yapmasam mı arada kaldım diyebilirim kısacası.
Batarya değişin bence 2.el almışsınız bende 2.el s7 edge almıştım ilk 4-5 ay inanılmaz bi pili vardı şuan annem kullanıyor wifiyi açması ile%2-3 şarjın gitmesi aynı anda gerçekleşiyor

Oyla:
Üst Alt