Kardeşim bende Mi9T kullanıyorum, son 3 hafta içerisinde Miuipro, miuimix, xiaomi.eu, RevOS, Mi-globe ve Miroom kullandım. Birçok arkadaşın dediği gibi miuipro özelleştirme konusunda çok seçenek veriyor ama stabilite problemleri var bana göre ve kullanırken hafif ısınma yapıyor. Ayrıca arada bir güvenlik durdu hatası veriyor. xiaomi.eu ve miuimix birbirine benziyor bana göre, yani stock romun bazı özelliklerinin açılmış ve biraz daha stabil hale gelmişi gibi düşün. RevOS ta aynı xiaomi.eu ve miuimix gibi bana göre. Mi-globe'yi zaten oluştururken sana seçenekler sunuyor. youtube vanced kurulduktan sonra hesabını girmek istersen microG yi kurmanı istiyor. Aynı miuipro romdaki gibi hafif ısınmalar oluyor ve şarj konusunda iyi değil bana göre. yaklaşık 1 haftadır Miroom kullanıyorum, miuipro kadar olmasada özelleştirme seçeneği var, şarj konusunda diğer romlardan iyi gibi geldi bana. Isınma problemine denk gelmedim. bazı programlarda durduruldu hatası olmadı. Kendi adıma konuşacak olursam bu kadar romun içerisinde stabilite ve şarj konusunda en iyi rom MiRoom oldu. Ama özelleştirme istiyorum dersende diğer arkadaşların da söylediği gibi miuipro konusunda onlarla hemfikirim. AOSP romlara gelince, ben zten xiaomiyi arayüzünden dolayı kullanıyorum ve seviyorum ve bu yüzden aosp roma karşıyım. Zaten Aosp rom kullanacak olsaydım gider GM, yada google pixel alırdım. Dediğim gibi, şarjıydı, kullanımıydı vs vs gibi şeyler tamamen kişisel verilerdir. benim hoşuma giden senin hoşuna gitmeyebilir. Umarım yardımcı olur sana rom seçme konusunda.