- Adım
- M.Mustafa
- Cihazım
- Poco F5 Pro, MI
- Meslek
- Grafiker
- Konular
- 25
Hocam markete yükleme ne zamana olur
Teşekkürler hocam, güle güle kulanınTemayı ben de çok beğendim hocam ellerinize sağlık. Bu konu sayesinde de Xperia klavyeyi bulmuş oldum, ekstra puan.
Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emeğinize sağlık hocam, kullananı, beğeneni çok olsun. Pil simgesi azıcık daha büyütülebilir mi acaba sayılar içinde tam gözükmüyor gibi. Bir de uygulama simgeleri çok güzel ancak renklerinin biraz daha baskın olma ihtimali var mı sanki biraz solgun duruyor. Tekrar emeğinize sağlık hocam.Teşekkürler hocam, güle güle kulanın
Teşekkür ederim hocam. Pil simgesi konusunda bende bir sıkıntı yok hocam ama sizde ki durumdan bir ss alabilir miyim? Simgeler konusunda biraz pastel oldu çok açık renk gitmez diye düşündüm.Emeğinize sağlık hocam, kullananı, beğeneni çok olsun. Pil simgesi azıcık daha büyütülebilir mi acaba sayılar içinde tam gözükmüyor gibi. Bir de uygulama simgeleri çok güzel ancak renklerinin biraz daha baskın olma ihtimali var mı sanki biraz solgun duruyor. Tekrar emeğinize sağlık hocam.
pil sizdeki görüntüyle aynı hocam,Teşekkür ederim hocam. Pil simgesi konusunda bende bir sıkıntı yok hocam ama sizde ki durumdan bir ss alabilir miyim? Simgeler konusunda biraz pastel oldu çok açık renk gitmez diye düşündüm.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.