anakart tamir ücreti buradan söylemek imkansız. power entegresi sorunu ise bir ihtimal çözülür, belki sorun usb kablo ya da usb-mikrofonun olduğu minik yardımcı kartta subboard deniliyor ve buradaki elemanlar yandığı için şarj almıyor. Belki pili ölü. Bir ihtimal işlemci ya da emmc arızalı yani gerçek bir anakart arızası var ki bunu tamir etme ihtimali düşük. Sorulan soru, pil değişim, ekran değişim gibi spesifik olmadıkça fiyat veremem.Merhaba redmi note 2 telefon power tuşuna basılınca açılmıyor bilgisayara bağlayınca da bilgisayar algılamıyor.Sanırım anakart arızalı onarım ücreti hakkında bilgi alabilirmiyim
orijinal çıkma var. durumunu bilmiyorum.Redmi Note 2 cihazımın usb girişi arizalandi. Usb kartın bulunduğu parçadan 2 kere sipariş verdim. İkisinde de anten sorunu var telefonun şebekesi düzgün çekmiyor. Orijinal parcada sanırım sadece düzgün olur. Orijinal yazanlar da orijinal çıkmıyor. Bu parçayı temin edebilir miyiz. Sorunsuz bir parça arıyorum
Temin edebilirsek fiyat olarak ne kadara mal olur
sadece üst cam değişmez. Değişse bile değişmez. komple lcd dokunmatik değişiyor.Merhaba mi4 ust cam çatlak değişim ücreti ne kadar acaba
komple flex hemen teslim orijinal 60tl.Mi4 şarj girişi bozuldu. Elinizde parça var mıdır? Kaça malolur?