Yeni bir selduman faciası..
Vol2
Bilenler bilir
Ekrani giden mi4ü geçen kasım ayında gönderdiğim bu kişi,nisan ayında telefonu tamir edip bana gönderdi
Telefon zor bela geldi
Ekran 3 ay sonra hoparlor kenarlarından tık diye inceden çatlamaya başladı, ertesi gün şarj azalinca
Batarya yüzde 30lara yaklaşınca telefon kendi kendi kapandı. Navigasyon tuşlarındna ikisi garip renklerde yanıyordu...
Bunları sineye çekip telefonu kullandım..
En son dokunmatik gitti, mecburen gönderdim.
Ekranı değiştirsin diye gönderdim, telefon zor bela tamir edildi ve gönderildi...
Gelen ekranın ortasında sarı bir leke var, kendisine söylendi, gelen cevap muhteşem ve tam olarak tabloluk...
Ne kadar para o kadar köfte
))
Ekranı sökmek için ya da başka bir sebepten bilemiyorum, ekran alt çıtasından da müthiş bir ışık sızması oluşmuş, onu sineye çekip kullanıyorum, sarı lekeyi de sineye çekip kullanıyorum...
Bu kişi tamir işlerini bıraktım, artık bana tamir cihazi göndermeyin diyerek eski işlerinin hepsinin arkasından sıyrıliyor..
Sakin güvenip iş yapmayın..
Ben telefonu kullanmayı da bıraktım, mümkün mertebe laptop kullanıyorum, bu kişi beni soğuttu.
Hak hukuk helal haram olayına zaten hiç girmiyorum, çünkü hepsi garantili diye tamir etmişti, sonra da ben bu işleri bıraktım diyor...
Şimdi yine uzun uzun laf ebeliği yaparak kendi tatmin noktasına ulaşır...
Siz diye hitap edecekmisiz, karsimizdaki ağa.. Sen bu kadar dolandırıcılik yap, sonra tek rahatsız olduğun nokta bana sen deme, siz de...
Ne güzel İstanbul..
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi