Satış Tamir, yedek parça, servis, NANO KAPLAMA, Cam değişimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wandeta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış Aslan
Cihazım
Samsung S2
Konular
22
micro usb tip B kablo elimde bir tek Sony ve LG orijinalleri var.
fiyat ne olur kargo ile alsak ben samsung adaptörde kullanıcam ama marka bu anlamda fark edermı
vede sizde olmadıgına göre piyasayada bakabılırım önerdiginiz marka varmı

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
Orijinal LG ve sony 25tl.

samsung orijinal ya da orijinalimsi var da bozuluyor onlar.

MelihAtasorkun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail Melih
Cihazım
Tereddüt
Konular
1
Arkadaşlar Merhaba...
Mi 5s Plus almaya karar verdim. Sipariş vermeyi düşünüyorum. Ancak edindiğim bir bilgi beni tereddüde düşürdü. Mevcut satış portalı Delta ile çalışıyor. Ve edindiğim bilgiye göre Delta Mi 5s Plus için garanti sunmuyor. Zaten sitedeki hiçbir açıklamada da bu model için delta garantisi verildiği yazmıyor. Garanti firması kimdir, nedir emin olamadım. Konu hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
Kargo bende her zaman hariçtir.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar Merhaba...
Mi 5s Plus almaya karar verdim. Sipariş vermeyi düşünüyorum. Ancak edindiğim bir bilgi beni tereddüde düşürdü. Mevcut satış portalı Delta ile çalışıyor. Ve edindiğim bilgiye göre Delta Mi 5s Plus için garanti sunmuyor. Zaten sitedeki hiçbir açıklamada da bu model için delta garantisi verildiği yazmıyor. Garanti firması kimdir, nedir emin olamadım. Konu hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Hocam öncelikle mesajınız yanlış yerde son derece alakasız bir konu altında... Bu şekilde hem cevap almanız zorlaşır hem de konu bütünlüğünü bozar ve uyarı alırsınız. Lütfen tekrar etmeyin.

Edindiğiniz bilgi hatalı. Sitemizin alışveriş platformu üzerinden satın alacağınız Mi5s Plus Modelleri 2 yıl boyunca Delta servis güvencesi altındadır.

MelihAtasorkun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail Melih
Cihazım
Tereddüt
Konular
1
Hocam öncelikle mesajınız yanlış yerde son derece alakasız bir konu altında... Bu şekilde hem cevap almanız zorlaşır hem de konu bütünlüğünü bozar ve uyarı alırsınız. Lütfen tekrar etmeyin.

Edindiğiniz bilgi hatalı. Sitemizin alışveriş platformu üzerinden satın alacağınız Mi5s Plus Modelleri 2 yıl boyunca Delta servis güvencesi altındadır.

"Tamir, yedek parça satışı ve temini, servis, yazılım destek." başlığı nedeniyle soruyu buraya yazdım. Redmi ibaresini görmemiştim. Telefonu Miui Türkiye üzerinden aldım zaten. Delta garantili bir şekilde elime ulaştı. Selametle hocam..

entutus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
android 5,1
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
0
Öncelikle hayırlı olsun. Bana THL 5000 bataryası lazım elinizde var mı? Yada türkiye sınırları içinde bulabilir misiniz? Var mıdır?
bende de THL5000 var camı çatladı dokunmatiğinde sorun var, ikisini birleştirip bir yapabiliriiz:)

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
Türkiye sınırları içinde THL parçası hele ki 5000 modeline ait bulamazsınız kesinlikle.

eski bir model.

kingoftheroad

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Konular
1
Üstad Merhaba..

Xioami Redmi note 3g cihazın emmc görmüyor 0 görünüyor rom atamıyorum.. emmc değişimi yapıyormusunuz hocam ?
mümkünse eğer maliyeti nedir. ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt