- Adım
- Burak
- Cihazım
- Mi5
- Konular
- 3
hocam vallaha erzurumdayımanakarta bakmak gerekir..
hocam vallaha erzurumdayımanakarta bakmak gerekir..
Merhaba power entegresi arızalı mi5 var tamiri mümkün mü acaba
[doublepost=1510178463,1510178265][/doublepost]Cihazı yollasam bakarmisiniz telfon durduk yere bi kapandı şarj falan vardı hiç birşey yokken kapandı bir daha da açılmadı cihazı aldığım.kisi bir yere yönlendirdi dogubankda bodrum katta onlar power entegre arızalı dedi bir yere yönlendirdi yönlendirdiği yer de bizde parçası yok diyerek ilgilenmedi anlayacağınız cihaz öyle kaldiPower entegre mi kesin olarak değişim yaparız ama sorunun o olduğunu sanmıyorum. Entegre mevcut
Tapatalk kullanarak Mi5s Plus aracılığıyla gönderildi
[doublepost=1510178463,1510178265][/doublepost]Cihazı yollasam bakarmisiniz telfon durduk yere bi kapandı şarj falan vardı hiç birşey yokken kapandı bir daha da açılmadı cihazı aldığım.kisi bir yere yönlendirdi dogubankda bodrum katta onlar power entegre arızalı dedi bir yere yönlendirdi yönlendirdiği yer de bizde parçası yok diyerek ilgilenmedi anlayacağınız cihaz öyle kaldi
[doublepost=1510178463,1510178265][/doublepost]Cihazı yollasam bakarmisiniz telfon durduk yere bi kapandı şarj falan vardı hiç birşey yokken kapandı bir daha da açılmadı cihazı aldığım.kisi bir yere yönlendirdi dogubankda bodrum katta onlar power entegre arızalı dedi bir yere yönlendirdi yönlendirdiği yer de bizde parçası yok diyerek ilgilenmedi anlayacağınız cihaz öyle kaldi
Mi note 3 pro cihazimda görüntü geliyor ama dokunmadık calismiyor.yeni yazılım attım ama çözülmedi.olasi problem ve tamir ücreti nedir acaba?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ekran olabilir cihaza bakmak gerekir
Tapatalk kullanarak Mi5s Plus aracılığıyla gönderildi