Soru Taksitli Xiaomi Nasıl Satın Alabilirim?

YusufArslan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
27
Hala tam olarak uygun cevabı bulamadım. Faizsiz satın almak istiyoruz, önerilerinizi bekliyorum.

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Hepsiburada'dan kredi kartıyla peşin alıp, sonrasında vade farklı kredi kartından işlem taksitlendirme yapabilirsin. Çünkü hepsiburada, çakallık yapıp telefonları elektronik kategorisine alt kategori yapmış ve ödemeler bankaya "Elektronik" açıklamasıyla gönderiyor :) Ben bu şekilde 6 taksit aldım.
Aslında mantıklı ama birde yapmazsa taksit o zaman sakat. Garanti bir yöntem değil gibi.

Waxa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Mi Max 64 GB
Konular
3
Hala tam olarak uygun cevabı bulamadım. Faizsiz satın almak istiyoruz, önerilerinizi bekliyorum.
böyle bi imkanınız yok yani 1500 e tek çekim le alacağınız cihaz ya kredi nakit ac-vans cekip faiz ödeyip alacaksınız yada diğer seçenek taksitli satacak arkadaş 1500 yerine 1650-1700 lira fiyat çekecek taksitli satacak yani her halukarda faiz ödemesenizde fark ödeyeceksiniz.. operatörlerin cihaz kampanyalarında olduğu gibi.

dalileon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Front-End Developer & Web Design Expert
Konular
7
Aslında mantıklı ama birde yapmazsa taksit o zaman sakat. Garanti bir yöntem değil gibi.

Öyle bir durumda siparişi iptal eder, veya teslim almadan iade edersin. Ama en garantisi kargoya verme saati geçtikten sonra, yani akşam saati ve hafta içi sipariş vermek. Hafta içi olması önemli çünkü bankanın taksit yapıp yapmadığını hemen görürsün (İş günleri dışında taksit seçeneği geç yansıyabiliyor). Siparişi akşam saati verirsen de kargo gönderim işlemi ertesi güne kalır. Böylece kargolanmadan siparişi iptal etmek için süren olur :)

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Kredi kartı ile eğer ticari kartınız yoksa, yasal mevzuattan dolayı alamazsınız... Operatörlere yada Evkur tarzı senetle satan yerlere bakmanizi öneririm...
[doublepost=1515347886,1515347621][/doublepost]
Öyle bir durumda siparişi iptal eder, veya teslim almadan iade edersin. Ama en garantisi kargoya verme saati geçtikten sonra, yani akşam saati ve hafta içi sipariş vermek. Hafta içi olması önemli çünkü bankanın taksit yapıp yapmadığını hemen görürsün (İş günleri dışında taksit seçeneği geç yansıyabiliyor). Siparişi akşam saati verirsen de kargo gönderim işlemi ertesi güne kalır. Böylece kargolanmadan siparişi iptal etmek için süren olur :)
Alternatif yöntemler de bilgili arkadaşlar her zaman taktirimi kazanmıştır. Bravo hocam. Zaten bizim memleketi anlamak zor vergilerden dolayı hem dünyanın en pahalı telefonunu satacaksın hemde takisidi yasaklayip insanları operatör lerin yada senetcilerin kucağına iteceksin....

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Örneğin 1500 Liralık bir cihazı 6 taksitle almak istiyorsanız, 6 ay boyunca kenara 250'şer lira ayırın, 6 Ayın sonunda 1500 liralık cihazı alabilirsiniz; Alın size Faizsiz öneri.

by_colakoglu

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Örneğin 1500 Liralık bir cihazı 6 taksitle almak istiyorsanız, 6 ay boyunca kenara 250'şer lira ayırın, 6 Ayın sonunda 1500 liralık cihazı alabilirsiniz; Alın size Faizsiz öneri.
:):):)

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Kredi kartıyla altın alıp diğer kuyumcuda bozdurmak :D

Düzenleme: Altına taksit yasağı gelmiş :)

by_colakoglu

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Kredi kartıyla altın alıp diğer kuyumcuda bozdurmak :D

Düzenleme: Altına taksit yasağı gelmiş :)
En temizi kk ile alıp daha sonra taksite boldurmek... Bu derece fantazi biraz fazla :):)

YusufArslan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
27
Hala arayış içerisindeyim, bildiğiniz satıcılar yok mu?

Üst Alt