- Adım
- Yusuf Arslan
- Cihazım
- Redmi Note 5
- Konular
- 27
Hala tam olarak uygun cevabı bulamadım. Faizsiz satın almak istiyoruz, önerilerinizi bekliyorum.
Aslında mantıklı ama birde yapmazsa taksit o zaman sakat. Garanti bir yöntem değil gibi.Hepsiburada'dan kredi kartıyla peşin alıp, sonrasında vade farklı kredi kartından işlem taksitlendirme yapabilirsin. Çünkü hepsiburada, çakallık yapıp telefonları elektronik kategorisine alt kategori yapmış ve ödemeler bankaya "Elektronik" açıklamasıyla gönderiyorBen bu şekilde 6 taksit aldım.
böyle bi imkanınız yok yani 1500 e tek çekim le alacağınız cihaz ya kredi nakit ac-vans cekip faiz ödeyip alacaksınız yada diğer seçenek taksitli satacak arkadaş 1500 yerine 1650-1700 lira fiyat çekecek taksitli satacak yani her halukarda faiz ödemesenizde fark ödeyeceksiniz.. operatörlerin cihaz kampanyalarında olduğu gibi.Hala tam olarak uygun cevabı bulamadım. Faizsiz satın almak istiyoruz, önerilerinizi bekliyorum.
Aslında mantıklı ama birde yapmazsa taksit o zaman sakat. Garanti bir yöntem değil gibi.
Kredi kartı ile eğer ticari kartınız yoksa, yasal mevzuattan dolayı alamazsınız... Operatörlere yada Evkur tarzı senetle satan yerlere bakmanizi öneririm...Hala tam olarak uygun cevabı bulamadım. Faizsiz satın almak istiyoruz, önerilerinizi bekliyorum.
Alternatif yöntemler de bilgili arkadaşlar her zaman taktirimi kazanmıştır. Bravo hocam. Zaten bizim memleketi anlamak zor vergilerden dolayı hem dünyanın en pahalı telefonunu satacaksın hemde takisidi yasaklayip insanları operatör lerin yada senetcilerin kucağına iteceksin....Öyle bir durumda siparişi iptal eder, veya teslim almadan iade edersin. Ama en garantisi kargoya verme saati geçtikten sonra, yani akşam saati ve hafta içi sipariş vermek. Hafta içi olması önemli çünkü bankanın taksit yapıp yapmadığını hemen görürsün (İş günleri dışında taksit seçeneği geç yansıyabiliyor). Siparişi akşam saati verirsen de kargo gönderim işlemi ertesi güne kalır. Böylece kargolanmadan siparişi iptal etmek için süren olur![]()
Hala tam olarak uygun cevabı bulamadım. Faizsiz satın almak istiyoruz, önerilerinizi bekliyorum.
Örneğin 1500 Liralık bir cihazı 6 taksitle almak istiyorsanız, 6 ay boyunca kenara 250'şer lira ayırın, 6 Ayın sonunda 1500 liralık cihazı alabilirsiniz; Alın size Faizsiz öneri.
En temizi kk ile alıp daha sonra taksite boldurmek... Bu derece fantazi biraz fazlaKredi kartıyla altın alıp diğer kuyumcuda bozdurmak
Düzenleme: Altına taksit yasağı gelmiş![]()