hala girmiyor herkes bu linke yüklendi site gittiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İndirilebilir durumda
Hocam cihazim mi5 syberia project pie yüklü. Kişiler dışındaki Google yedeklemeleri çalışmıyor . Bu bende bir sorun mu yoksa böyle mi ? Bir bilginiz var mı ?hala girmiyor herkes bu linke yüklendi site gitti
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yedeklemeleri kullanmıyorum hocam hiç ondan bilgim yok maalesefHocam cihazim mi5 syberia project pie yüklü. Kişiler dışındaki Google yedeklemeleri çalışmıyor . Bu bende bir sorun mu yoksa böyle mi ? Bir bilginiz var mı ?
anladım hocam yedekleme benim için önemli o yüzden dikkat ediyorum . Pixel experience destegi kestigi için syberia kurdum fakat yedekleme olayı yüzünden ya başka rom bulucam ya da pixel experience ye geri dönücem. Bakalım şimdilik bir araştırma içindeyimyedeklemeleri kullanmıyorum hocam hiç ondan bilgim yok maalesef
anladım hocam yedekleme benim için önemli o yüzden dikkat ediyorum . Pixel experience destegi kestigi için syberia kurdum fakat yedekleme olayı yüzünden ya başka rom bulucam ya da pixel experience ye geri dönücem. Bakalım şimdilik bir araştırma içindeyim
sagolun hocam ingilizcem yettigi kadar anlatmaya çalışırım artık teşekkürlerLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsyberia destek grubu var yabancı isterseniz oraya yazabilirsiniz belki aynı durumu yaşayan vardır