İnceleme Syberia Project Kurulum Tanıtım İnceleme ve Detay Bilgilendirme (Android 9.0 Pie)

lediod

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi5s Plus
Meslek
Bankacı
Konular
2
Hocam bunu da ilk konuya ekleyebilir misiniz.

1231243 hocamızın bulduğu bir yöntem,

Hocam öncelikle kullandığınız Launcher'ın telefonda isminin nasıl göründüğünü bilmeniz gerekli.

TB'yi açıyoruz arama yerine Launcher'ın ismini yazıyoruz ve üstüne basıp "Backup" diyoruz bu kadarı yeterli bu sayede simgelerin ve widgetlerin düzeni yedeklenmiş oluyor. Yedeği geri yükleme işlemini biliyorsunuzdur sanırım...

!!! Launcher ismi default olarak "Sistem başlatıcısı" olabilir en azından MIUI'da böyle

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kürşat84

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
2
Bendede sensör hatası vardı.Linke girdiğimde 1.1 sürümü kaldırılmış görünüyordu.Bende androidfilehost tan 1.1 sürümünü buldum.Full wipe yaptım firmware yükledim sonra 1.1 i yükledim.Fakat boot tan sonra dosya sistemi bozuk hatası geldi ve açılmadı.Bunu üzerine 1.2 yi indirdim ve yine full wipe yapıp firmware + kurulum yaptım sensörler düzeldi.Üstüne 2.1 son sürümü yükledim bu sefer de launcher hatası vermeye başladı sürekli.Son olarak yine full wipe yaptım ve firmware+2.1 son sürümü direk yükledim sorunsuz çalıştı.

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Bendede sensör hatası vardı.Linke girdiğimde 1.1 sürümü kaldırılmış görünüyordu.Bende androidfilehost tan 1.1 sürümünü buldum.Full wipe yaptım firmware yükledim sonra 1.1 i yükledim.Fakat boot tan sonra dosya sistemi bozuk hatası geldi ve açılmadı.Bunu üzerine 1.2 yi indirdim ve yine full wipe yapıp firmware + kurulum yaptım sensörler düzeldi.Üstüne 2.1 son sürümü yükledim bu sefer de launcher hatası vermeye başladı sürekli.Son olarak yine full wipe yaptım ve firmware+2.1 son sürümü direk yükledim sorunsuz çalıştı.

çok uğraşmışsın =)

Kürşat84

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
2
Birde pubg ve oyunlar için xda da thermal throttle mod buldum magisk ten yükledim. Pubg mobili bagt tool ile birlikte denedim 60fps hdr ayarlarda sorunsuz çalıştı.

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Birde pubg ve oyunlar için xda da thermal throttle mod buldum magisk ten yükledim. Pubg mobili bagt tool ile birlikte denedim 60fps hdr ayarlarda sorunsuz çalıştı.

detaylı yazarsan konuya ekleye bilirim , hangisini yüklenmesi gerekli 2 sinide yüklemek gerekiyor

Kürşat84

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
2
detaylı yazarsan konuya ekleye bilirim , hangisini yüklenmesi gerekli 2 sinide yüklemek gerekiyor

Sadece aşağıdaki linki indirip magisk ile kuracağız resetten sonrada playstorede bagt tool var indirip kuruyoruz ve graphics quality yi hdr yapıyoruz diğerlerini de ister ultra ister high seçin. Uyguladıktan sonrada oyunu açıp graphic kısmından akıcılığı extreme olarak ayarlayın.
ısınma biraz artıyor evet fakat xda daki sayfada kullanıcı aylardır bu şekilde kullandığı belirtmiş bir durum olmamış.
Yinede dikkat etmek lazım şarj a takılı iken oynamamak gerek.

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Sadece aşağıdaki linki indirip magisk ile kuracağız resetten sonrada playstorede bagt tool var indirip kuruyoruz ve graphics quality yi hdr yapıyoruz diğerlerini de ister ultra ister high seçin. Uyguladıktan sonrada oyunu açıp graphic kısmından akıcılığı extreme olarak ayarlayın.
ısınma biraz artıyor evet fakat xda daki sayfada kullanıcı aylardır bu şekilde kullandığı belirtmiş bir durum olmamış.
Yinede dikkat etmek lazım şarj a takılı iken oynamamak gerek.

Aslında bu mod olmadan da Hd oynanıyor BAGT Tool ile bu mod olmadan denedin mi hiç ? bagt toolu

Kürşat84

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
2
Aslında bu mod olmadan da Hd oynanıyor BAGT Tool ile bu mod olmadan denedin mi hiç ? bagt toolu
Evet denedim akıcılık ve stabilite olarak ciddi fark var. Mesela bu mod yükledikten sonra akıcılığı extreme e aldığımda yüksek kare hızlarında çok daha stabil çalıştı.

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Evet denedim akıcılık ve stabilite olarak ciddi fark var. Mesela bu mod yükledikten sonra akıcılığı extreme e aldığımda yüksek kare hızlarında çok daha stabil çalıştı.

Konuya ekledim ,

burak0640

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 5Prim
Konular
42
Kullanan arkadaşlar batarya durumu Vs. Nasıl sorun var mı romda?

Üst Alt