İnceleme Syberia Project Kurulum Tanıtım İnceleme ve Detay Bilgilendirme (Android 9.0 Pie)

_Ayhan_

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
MI 5S Plus
Meslek
ögrenci
Konular
6
Kurdum bende sarjı çok iyi geldi eu kullanıyordum. ( ) linkteki surumu kurdum portre dahil cok iyi çalışıyor. Fakat ön kamerada ayna modunu bulamadım. Bide ekran döndürme çalışmıyor.

hakikidaredevil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Günay
Cihazım
Mi 5
Konular
5
Arkadaşlar sınavım var bu sene. MIUI çok yavaşlattı telefonu, şarjı da su gibi gidiyor. O neden vakit ayiramiyorum çok fazla su işlere. Birisi yardım edebilirse çok mutlu olacağım. Bazen telefon kullanmak eziyet oluyor böyle. Ve tam performansını veremediğinin de farkındayım telefonun.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Bu videoda anlatıldığı şekilde twrp kurun. Daha sonra zaten başlıkta anlatıldığı şekilde olacak. Mi 5 kullanıyorsanız Syberia'nın bir sonraki sürümünün çıkmasını bekleyin. Sensörler çalışmıyor 2.1 sürümünde.

lediod

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi5s Plus
Meslek
Bankacı
Konular
2
Evet crome da bir şey izlerken oluyor genelde

Hocam sadece Chrome ile ilgili değil. Normal bir ekranda iken telefonu çevirince ekranın da dönmesi gerek. Ama dönmüyor. Hep sabit.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Evet crome da bir şey izlerken oluyor genelde

Hocam sadece Chrome ile ilgili değil. Normal bir ekranda iken telefonu çevirince ekranın da dönmesi gerek. Ama dönmüyor. Hep sabit.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşda belirtmiş aslında sensörler de sorun var , update ile düzelir sanırım ,

hakikidaredevil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Günay
Cihazım
Mi 5
Konular
5
Bugün tekrar uğraştım ve sensörler şu şekilde çalıştı.
- twrp'den her şeyi wipeladım
- en son eu beta sürümü yükledim ve yüklendikten sonra yeniden başlatarak sensörleri kontrol ettim. (Sensörler çalıştı.)
-twrp'ye gelip system, data, cache, and dalvik/art cache ksımlarını wipe'layıp üzerine Syberia project'i flashladım.
Sistemi başlatım ve sensörler çalıştı. Daha sonra gapps ve magisk kurdum.

Recai74

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Lg g3
Konular
34
Yüz tanima çalışmayan arkadaşlar orda bile ayar var yüz kilidi direk acilsin diye onu kapatip tekrar aktif edin süper çalışıyor direk aciyor kilidi

Ultiopasha1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut can
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
0
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Bu videoda anlatıldığı şekilde twrp kurun. Daha sonra zaten başlıkta anlatıldığı şekilde olacak. Mi 5 kullanıyorsanız Syberia'nın bir sonraki sürümünün çıkmasını bekleyin. Sensörler çalışmıyor 2.1 sürümünde.
Hocam öncelikle çok teşekkürler, anlamadığım iki şey firmware ve gappsi nasıl yükleyeceğim? Yardım ederseniz çok sevinirim.

hakikidaredevil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Günay
Cihazım
Mi 5
Konular
5
Hocam öncelikle çok teşekkürler, anlamadığım iki şey firmware ve gappsi nasıl yükleyeceğim? Yardım ederseniz çok sevinirim.
biraz yukarıda yazdım. twrp'ye (3.2.3-0 sürümü olması lazım) girip wipe-advanced wipe kısmından her şeyi wipe'layıp telefonu recovery'e reboot ediyorsunuz. telefon açılınca bilgisayardan twrp klasörüne eu beta son sürüm romu atıp kuruyorsunuz. Kurulum bitince bi kez reboot ettikten sonra tekrar recovery'e girip system, data, cache, and dalvik/art cache kısımlarını wipe'lıyorsunuz. Daha sonra, önce Syberia rom 2.1 ve sonra gapps i yükleyip sisteme reboot ediyorsunuz. Bunun haricinde denediğim yollarda bende sensörler çalışmadı.

Ultiopasha1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut can
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
0
biraz yukarıda yazdım. twrp'ye (3.2.3-0 sürümü olması lazım) girip wipe-advanced wipe kısmından her şeyi wipe'layıp telefonu recovery'e reboot ediyorsunuz. telefon açılınca bilgisayardan twrp klasörüne eu beta son sürüm romu atıp kuruyorsunuz. Kurulum bitince bi kez reboot ettikten sonra tekrar recovery'e girip system, data, cache, and dalvik/art cache kısımlarını wipe'lıyorsunuz. Daha sonra, önce Syberia rom 2.1 ve sonra gapps i yükleyip sisteme reboot ediyorsunuz. Bunun haricinde denediğim yollarda bende sensörler çalışmadı.
Hocam bu eu beta dediğimiz 8.11.22 sürümü mü? Firmwareyi yuklememize gerek yok yani dimi. Bir de gappsi nasıl yükleyeceğim orayı anlamadım.
Hocam çok soru soruyorum kusura bakmayın yazın denedim de telefondan oluyordum. O yüzden eksiksiz öğrenmeye çalışıyorum.

hakikidaredevil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Günay
Cihazım
Mi 5
Konular
5
Hocam bu eu beta dediğimiz 8.11.22 sürümü mü? Firmwareyi yuklememize gerek yok yani dimi. Bir de gappsi nasıl yükleyeceğim orayı anlamadım.
Hocam çok soru soruyorum kusura bakmayın yazın denedim de telefondan oluyordum. O yüzden eksiksiz öğrenmeye çalışıyorum.
Global sürümdeyseniz olur mu bilmiyorum. EU çin sürümü tabanlı olduğu için değişiklik gösterebilir. Firmware yüklemeyerek yaptım ben bunu fakat nasıl oldu tam olarak anlamış değilim. Her şeyi wipelarsanız büyük ihtimal firmware yüklemeden olmaz. Bu siteden Ggapps'i indirip yükleyebilirsiniz. Android sürümünü 9 seçtiğinizden emin olun.

Son düzenleme:
Üst Alt