Yardım sweet telefon brick oldu costum rom attım, bootloader kitlendi

LeroanZ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
LeroanZ
Cihazım
Redmi 10 Pro
Konular
5
arkadşalar brickten sonra stock rom bir daha flashladım şimdi de bootlader kilidi kitlendi mi unlock programında da telefonumu doğrulama yaparken başka cihazla ilişkilendirilmiş hatası alıyorum... nasıl çözebilirim bu durumu ben daha önce kayıt olmadım olduysam da onu bulamıyorum ki zaten...
başta sorun stock rom yüklerken birkaç kere flashladım stock rom u çünkü nv corrupt hatası veriyordu onu da aşamadım direkt wipte yaptığımda da kurulum ekranı geliyor 1 2 sn sonra boot loop oluyor sonra recovery modunda nv corrupted diyor doğru flash dosyalarını attım flashladım yine aynı sorun devam etti daha önce böyle kendi kendine bıraktığımda açılmıştı kendi kendine ama anlamadım şu an açılmıyor doğru fastboot romu indirdim yine olmadı şimdi de mi unlock kısmına ise telefon numara doğrulamadan dolayı giriş yapamıyorum napıcam şaşırdım yardımcı olur musunuz

ahmet6680

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
arkadşalar brickten sonra stock rom bir daha flashladım şimdi de bootlader kilidi kitlendi mi unlock programında da telefonumu doğrulama yaparken başka cihazla ilişkilendirilmiş hatası alıyorum... nasıl çözebilirim bu durumu ben daha önce kayıt olmadım olduysam da onu bulamıyorum ki zaten...
başta sorun stock rom yüklerken birkaç kere flashladım stock rom u çünkü nv corrupt hatası veriyordu onu da aşamadım direkt wipte yaptığımda da kurulum ekranı geliyor 1 2 sn sonra boot loop oluyor sonra recovery modunda nv corrupted diyor doğru flash dosyalarını attım flashladım yine aynı sorun devam etti daha önce böyle kendi kendine bıraktığımda açılmıştı kendi kendine ama anlamadım şu an açılmıyor doğru fastboot romu indirdim yine olmadı şimdi de mi unlock kısmına ise telefon numara doğrulamadan dolayı giriş yapamıyorum napıcam şaşırdım yardımcı olur musunuz
Cihazın içindeki yazılım sürümü nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu cihaz için en mantıklı çözüm edl den Auth ile Eng atıp cpid kaydı yapmak olur.

Oyla:

LeroanZ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
LeroanZ
Cihazım
Redmi 10 Pro
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazın içindeki yazılım sürümü nedir?

Bu cihaz için en mantıklı çözüm edl den Auth ile Eng atıp cpid kaydı yapmak olur.
bunu sweet_global_images_V14.0.8.0.TKFMIXM_13.0 flashladım en son işte "edl den Auth ile Eng atıp cpid kaydı yapmak olur." bunu nasıl yapacağımı bi bilsem :)

Oyla:

ahmet6680

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
bunu sweet_global_images_V14.0.8.0.TKFMIXM_13.0 flashladım en son işte "edl den Auth ile Eng atıp cpid kaydı yapmak olur." bunu nasıl yapacağımı bi bilsem :)
Eğer yeterli bilginiz yoksa ücretli destek almanız mantıklı olur

Oyla:

LeroanZ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
LeroanZ
Cihazım
Redmi 10 Pro
Konular
5
Eğer yeterli bilginiz yoksa ücretli destek almanız mantıklı olur
1000 kere flashladım rom yükledim ettim hele zaten 3 4 gündür full bunla uğraşıyorum biri güzel yönlendirse kolayca halolacak gibi.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bootloader kilidi kapalı mi 10 pro ya rom yükleyemezsiniz ki? Bir çin cihazı için en yapılmayacak şeyi yapıp kilit kapatmışsınız. Bu cihazda kilidi siz açmadınız açık geldi. kilit de açamazsınız. Çin cihazlar için server dan kilit açma ücreti de yüksek.
Şu saatten sonra yapılabilecek en masrafsız çözüm cihazı çin romunda açmak olacaktır. Fake rom bu cihazda işe yarar mı açılır mı hiç denemedik.

başlıkta sweet yazıyor konu mi 10 pro bölümünde. Cihazın modeli nedir?

Oyla:

LeroanZ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
LeroanZ
Cihazım
Redmi 10 Pro
Konular
5
Bootloader kilidi kapalı mi 10 pro ya rom yükleyemezsiniz ki? Bir çin cihazı için en yapılmayacak şeyi yapıp kilit kapatmışsınız. Bu cihazda kilidi siz açmadınız açık geldi. kilit de açamazsınız. Çin cihazlar için server dan kilit açma ücreti de yüksek.
Şu saatten sonra yapılabilecek en masrafsız çözüm cihazı çin romunda açmak olacaktır. Fake rom bu cihazda işe yarar mı açılır mı hiç denemedik.

başlıkta sweet yazıyor konu mi 10 pro bölümünde. Cihazın modeli nedir?
Seri Numarası: 31759/K2QMOO172

MIUI 14.0.8.0 Global TKFMIXM
Android: 13
bu ardı üstünde global cihaz çin değil sürekli yaptığım işlemlerdi normalde anlamadım önce lineageos crdroid filan denedim olmadı şimdi stock dönmeye çalışıorm tıkandım kaldım şu an bootloader açamıorm miunlock programı numaramda başka cihaz var diyor unlock da edemiyorum şu an... mi assistant ile deniyorum o da connection olmuyor şaşırdım gerçekten

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Seri Numarası: 31759/K2QMOO172

MIUI 14.0.8.0 Global TKFMIXM
Android: 13
bu ardı üstünde global cihaz çin değil sürekli yaptığım işlemlerdi normalde anlamadım önce lineageos crdroid filan denedim olmadı şimdi stock dönmeye çalışıorm tıkandım kaldım şu an bootloader açamıorm miunlock programı numaramda başka cihaz var diyor unlock da edemiyorum şu an... mi assistant ile deniyorum o da connection olmuyor şaşırdım gerçekten
sizin cihaz note 10 pro sweet mi?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
note 10 pro sweet evet
Kilit kapalı kendiniz müdahale edemezsiniz o cihaza. yetkili hesap ile işlem yapılması gerekli. Biz uzak bağlantı ile global romda kayıtlı şekilde teslim ederiz.
(işlemin içinde kilit açma yoktur. İşlemden sonra kendiniz başvuru yapıp açmaya uğraşırsınız.)

Oyla:
Üst Alt