Yardım sweet telefon brick oldu costum rom attım, bootloader kitlendi

LeroanZ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
LeroanZ
Cihazım
Redmi 10 Pro
Konular
5
arkadşalar brickten sonra stock rom bir daha flashladım şimdi de bootlader kilidi kitlendi mi unlock programında da telefonumu doğrulama yaparken başka cihazla ilişkilendirilmiş hatası alıyorum... nasıl çözebilirim bu durumu ben daha önce kayıt olmadım olduysam da onu bulamıyorum ki zaten...
başta sorun stock rom yüklerken birkaç kere flashladım stock rom u çünkü nv corrupt hatası veriyordu onu da aşamadım direkt wipte yaptığımda da kurulum ekranı geliyor 1 2 sn sonra boot loop oluyor sonra recovery modunda nv corrupted diyor doğru flash dosyalarını attım flashladım yine aynı sorun devam etti daha önce böyle kendi kendine bıraktığımda açılmıştı kendi kendine ama anlamadım şu an açılmıyor doğru fastboot romu indirdim yine olmadı şimdi de mi unlock kısmına ise telefon numara doğrulamadan dolayı giriş yapamıyorum napıcam şaşırdım yardımcı olur musunuz

LeroanZ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
LeroanZ
Cihazım
Redmi 10 Pro
Konular
5
Kilit kapalı kendiniz müdahale edemezsiniz o cihaza. yetkili hesap ile işlem yapılması gerekli. Biz uzak bağlantı ile global romda kayıtlı şekilde teslim ederiz.
(işlemin içinde kilit açma yoktur. İşlemden sonra kendiniz başvuru yapıp açmaya uğraşırsınız.)
iyi de anlamadığım şey şu cihazın sahibi zaten benim numara da bana ait unlock software ile denedim olmuyor aynı maile yaptığıma da eminim başka olamaz zaten, başka telefon numarası girdim onda da hata verdi cihaz bağlandı ama error verdi bunun çözümü yüzde yüz BOX veya başka bir şey mi bu şekilde yazılımla olmaz mı diyorsunuz açıkça bu telefon için buradan defalarca destek almışımdır zaten yine aynı mevzu çözemedim

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
iyi de anlamadığım şey şu cihazın sahibi zaten benim numara da bana ait unlock software ile denedim olmuyor aynı maile yaptığıma da eminim başka olamaz zaten, başka telefon numarası girdim onda da hata verdi cihaz bağlandı ama error verdi bunun çözümü yüzde yüz BOX veya başka bir şey mi bu şekilde yazılımla olmaz mı diyorsunuz açıkça bu telefon için buradan defalarca destek almışımdır zaten yine aynı mevzu çözemedim
Her hangi bir model için ücretsiz bir rehber ya da çözüm varsa bunu internette bulabileceğiniz en geniş kaynak miuiturkiye forumlarıdır. Zaten bu tür bir çözüm olsa ben ya da bir başkası sizi mutlaka ilgili linke yönlendirir. Elinizdeki cihaz no auth bir cihaz değil maalesef. Yetki isteyen bir cihaz olduğu için normal yollarla rom yükleyemezsiniz.
Kilit geçmişte sizin mi hesabı ile açılmış ise ve işlemden sonra mi hesabı çıkış yapılmadan cihazda halen açıksa mi flash unlock ile beklemeden kilit açabilirsiniz.

Oyla:

ahmet6680

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
Dostum y
Dostum mi hesabına ulaşıp bootloader açacaksınız yada yetkili hesap ile rom yükleyip cpid yapılacak. Yetkili hesap ücretli Auth.

Oyla:

LeroanZ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
LeroanZ
Cihazım
Redmi 10 Pro
Konular
5
daha önce bu telefonda mi hesabı vardı ama sonra 1 2 rom öncesine kadar hesap kullanmadım ama numara aynı her şey aynı şu an ne yapabiliriz peki ücret ve yapılacak işlem durumları nedir

Oyla:

ahmet6680

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
daha önce bu telefonda mi hesabı vardı ama sonra 1 2 rom öncesine kadar hesap kullanmadım ama numara aynı her şey aynı şu an ne yapabiliriz peki ücret ve yapılacak işlem durumları nedir
Şuan cihazın üzerinde mi hesabı varmı yok mu?

Oyla:

LeroanZ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
LeroanZ
Cihazım
Redmi 10 Pro
Konular
5
Şuan cihazın üzerinde mi hesabı varmı yok mu?
cihazın üzerinde şu an yok 4 gün öncesine kadar vardı, kırk kere rom yükledim crdroid lineageos filan komple uçtu cihaz yani şu an doğal olarak yok

Oyla:

ahmet6680

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
cihazın üzerinde şu an yok 4 gün öncesine kadar vardı, kırk kere rom yükledim crdroid lineageos filan komple uçtu cihaz yani şu an doğal olarak yok
Tamam dostum, şuan bildiğim çözümler şöyle,
1 serverdan bootloader açıp tekrar IMEI atılması
2 diğer yöntem ise yetkili hesap ile eng rom yüklemek ve cpid server IMEI işlemi yapmak

Oyla:

LeroanZ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
LeroanZ
Cihazım
Redmi 10 Pro
Konular
5
Tamam dostum, şuan bildiğim çözümler şöyle,
1 serverdan bootloader açıp tekrar IMEI atılması
2 diğer yöntem ise yetkili hesap ile eng rom yüklemek ve cpid server IMEI işlemi yapmak
tamam nasıl :)

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Kilit kapalı kendiniz müdahale edemezsiniz o cihaza. yetkili hesap ile işlem yapılması gerekli. Biz uzak bağlantı ile global romda kayıtlı şekilde teslim ederiz.
(işlemin içinde kilit açma yoktur. İşlemden sonra kendiniz başvuru yapıp açmaya uğraşırsınız.)
bu şekilde bilgi verdik zaten nasıl sorusunun cevabı burada.

Oyla:
Üst Alt