Yardım Sürüm düşürme hakkında

yasinh37

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
23
Hocam benim size onerdigim seylerden dolayi
Sizin imei ucarsa uzulurum ins olmaz oyle bir sey
Ben de telefonumu 3 4 kez brick yaptim
Mi flash tool dan rom flasladigimda bile hata aliyordum ben de baska yollar buldum artik brickden yana sikintim yok imei ucma olayi da ben de olmadi ama benim ki tr garantili idi yerli imei oldugu icin olabilir
Onun disinda miui 12 de dedigim gibi xiaomi guncelleme getirtikce telefon carpiliyorclap~~
12 nin ilkini indirerek iyi yapmişsiniz
Global mi indiriyorsunuz ?
Hocam bende de Poco X3 var yazılım atarken kapandı telde hiç tepki yok. Brick oldu galiba. Nasıl kurtarilir

Fatihaq68

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
10
Hocam bende de Poco X3 var yazılım atarken kapandı telde hiç tepki yok. Brick oldu galiba. Nasıl kurtarilir
Hocam pc ye usb ile bagladiginizda bilgisayar
Cihazi goruyor mu
Veya cihaz sarj oluyor mu
Fastboot modu acabilirseniz kurtarilabilir

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Hocam gerekli img dosyasını buldum indirdim ve telefon hafızasına attım, kendi kurduğum twrp içinde install kısmından img install butonuna basıp gerekli dosyası seçtim, listeden de recovery seçtim, reboot system dedim cihaz açıldı ama şimdi kapatıp Güç + volume up basınca twrp yok :D onun yerine xiaomi recovery geliyor sadece.
Bunun sebebi yüklü olan MIUI sürümü ile kurduğunuz twrp sürümü uyumlu değil hocam.
Red mi cihazlarda bu sorun var yani
Yüklü olan romun üst sürüm twrp veya alt sürümünü destekleyen twrp kurarsanız sorunsuz flashlama yapsanız dahi twrp açılmaz bunu note 8 pro cihazda yaşadım her eng rom sonrası 2 ayrı twrp kurup son sürüme geçiş yapabiliyordum

cs_kasap

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
iPhone 11
Konular
4
Bunun sebebi yüklü olan MIUI sürümü ile kurduğunuz twrp sürümü uyumlu değil hocam.
Red mi cihazlarda bu sorun var yani
Yüklü olan romun üst sürüm twrp veya alt sürümünü destekleyen twrp kurarsanız sorunsuz flashlama yapsanız dahi twrp açılmaz bunu note 8 pro cihazda yaşadım her eng rom sonrası 2 ayrı twrp kurup son sürüme geçiş yapabiliyordum
hocam bende twrp kaybolmasının sebebi cihazı rootlamadığım içinmiş. twrp kurup magisk flaşlayınca twrp gitmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam brick ettiysen benim redmi note 9 brickten kurtardığım gibi sen de brick den kurtulabilirsin. Eğer BL kilidi açıksa işlem çok kolay.

çözümümü burada anlattım Yardım - Sürüm düşürme hakkında

Üst Alt