Yardım Sürüm düşürme hakkında

Fatihaq68

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
10
hocam su an sıkıntılı bir durumdayız recovery ve fastboot un açılmadığından emin misiniz uzun süre basılı tutarak yapın bir de
olmaz ise mi flash tool da refrefsh e tıklayıp bir bakın pc cihazı algılıyor mu

cs_kasap

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
iPhone 11
Konular
4
hocam su an sıkıntılı bir durumdayız recovery ve fastboot un açılmadığından emin misiniz uzun süre basılı tutarak yapın bir de
olmaz ise mi flash tool da refrefsh e tıklayıp bir bakın pc cihazı algılıyor mu

Hocam power + volume up ve power + volume down ikisini de defalarca denedim maalesef siyah ekranda duruyor. Mi Flash tool cihazımı görüyor şu anda.

Fatihaq68

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
10
hocam bu arada burdan stable bir rom indirmeniz lazım
ondan sonra flaşlayacaksınız ama imei uçar mı bilmiyorum

Son düzenleme:

cs_kasap

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
iPhone 11
Konular
4
hocam bu arada burdan stable bir rom indirmeniz lazım
ondan sonra flaşlayacaksınız ama imei uçar mı bilmiyorum

Hocam artık benim için IMEI uçması önemli değil, xiaomi sağolsun verdiği son güncelleme telefonun performansını %50 düşürdü. Aynı model ve sürümü düşük olan cihaz ile karşılaştırınca çok fark oluyor.

Bu arada indirdikten sonra nasıl yükleyeceğim, cihaz gözüküyor tool da, dosya seçip temiz kurulum ile direkt mi yükleyeceğim?

Fatihaq68

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
10
Hocam tek onemli sey asagidaki seceneklerden clean all u seciyorsunuz
Bir de gine miui 12 indiriyorsaniz yuksek performans beklemeyin
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

cs_kasap

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
iPhone 11
Konular
4
Hocam tek onemli sey asagidaki seceneklerden clean all u seciyorsunuz
Bir de gine miui 12 indiriyorsaniz yuksek performans beklemeyin
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hocam 12 nin bana göre en stabil versiyonu 12.0.3.0 ve bu sürümdeyken hiçbir bug ve hata ile karşılaşmadım, telefon otomatik güncellemede unutmuştum bir ara ve bir üst sürüme geçtiğimde kasmalar vs oldu, formatladım ama yine aynı diye yeni gelen güncellemeyi deneyeyim ne kaybederim ki dedim. Aynı olay tekrarladı, kasma durumları olduğundan yeni sürüm deneye deneye 12.0.7.0'a kadar geldim. 12.0.3.0 da 1440p videoları 60fps de oynatan, pubg oyununu HD grafiklerde oynatan cihaz şimdi 2d oyunlarda bile kasıyor, bazen komple yanıt vermiyor, youtube veya farklı bir yerde videolar resmen 25fps ile oynatıyordu.

şimdi 12.0.3.0 indiriyorum, flashlayabilirsem sorunum kalmayacak, imei de giderse ya kendim atmaya çalışırım ya da yine en son yaptırdığım telefoncudan makul ücrete imei attırırım.

Sanırım brick olma sebebi şu; normalde ilk yüklediğim twrp adımlarını bu sefer orangefox için yaptım, bundan dolayı cihaz brick oldu.

Fatihaq68

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
10
Hocam 12 nin bana göre en stabil versiyonu 12.0.3.0 ve bu sürümdeyken hiçbir bug ve hata ile karşılaşmadım, telefon otomatik güncellemede unutmuştum bir ara ve bir üst sürüme geçtiğimde kasmalar vs oldu, formatladım ama yine aynı diye yeni gelen güncellemeyi deneyeyim ne kaybederim ki dedim. Aynı olay tekrarladı, kasma durumları olduğundan yeni sürüm deneye deneye 12.0.7.0'a kadar geldim. 12.0.3.0 da 1440p videoları 60fps de oynatan, pubg oyununu HD grafiklerde oynatan cihaz şimdi 2d oyunlarda bile kasıyor, bazen komple yanıt vermiyor, youtube veya farklı bir yerde videolar resmen 25fps ile oynatıyordu.

şimdi 12.0.3.0 indiriyorum, flashlayabilirsem sorunum kalmayacak, imei de giderse ya kendim atmaya çalışırım ya da yine en son yaptırdığım telefoncudan makul ücrete imei attırırım.
Hocam benim size onerdigim seylerden dolayi
Sizin imei ucarsa uzulurum ins olmaz oyle bir sey
Ben de telefonumu 3 4 kez brick yaptim
Mi flash tool dan rom flasladigimda bile hata aliyordum ben de baska yollar buldum artik brickden yana sikintim yok imei ucma olayi da ben de olmadi ama benim ki tr garantili idi yerli imei oldugu icin olabilir
Onun disinda miui 12 de dedigim gibi xiaomi guncelleme getirtikce telefon carpiliyorclap~~
12 nin ilkini indirerek iyi yapmişsiniz
Global mi indiriyorsunuz ?

cs_kasap

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
iPhone 11
Konular
4
Hocam benim size onerdigim seylerden dolayi
Sizin imei ucarsa uzulurum ins olmaz oyle bir sey
Ben de telefonumu 3 4 kez brick yaptim
Mi flash tool dan rom flasladigimda bile hata aliyordum ben de baska yollar buldum artik brickden yana sikintim yok imei ucma olayi da ben de olmadi ama benim ki tr garantili idi yerli imei oldugu icin olabilir
Onun disinda miui 12 de dedigim gibi xiaomi guncelleme getirtikce telefon carpiliyorclap~~
12 nin ilkini indirerek iyi yapmişsiniz
Global mi indiriyorsunuz ?

Hocam imei uçar, çünkü bu cihaz yurtdışı ve sonradan tuşlu bir telefonun imeisi atılmış durumda. İlk yüklediğim twrp de efs kısmı yoktu, eğer olsaydı imei uçsa dahi repair falan olabilirdi.

Şimdi kurduğumda büyük ihtimal ile imei gidecek, bu şuanlık benim için sorun değil, diğer slota takıp kullanabilirim süresi vardı baya. Askere gideceğim için zaten kullanamayacağım, imei gerekirse de istediğim imei numarasını ucuza atanlar var.

Şuanda bu forumda yasak ama bir sahip olaydım şu imei atma yazılımına, gerçekten bedava dağıtırdım :D

Fatihaq68

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
10
hocam mesajda bahsettiğimi rehber text

Ekli dosyalar

• oku 1 ÖNEMLİ.txt
    463 bayt · Görüntüleme: 7

cs_kasap

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
iPhone 11
Konular
4
Cihazımı üstün yeteneklerim sayesinde brick ettikten sonra çözüm buldum.

Eğer cihazınız twrp, rom vb flaşlarken brick olduysa ve fastboot'a girmiyorsa siyah ekranda kalıyorsa ve cihazınızın BL kilidi açıksa çözümü kolay.

Öncelikle Minimal adb fastboot programını yükleyin indir

Telefonunuzu ilk önce kapatın, sadece power tuşu ile açın ve redmi vs yazısından sonra siyah ekrana geçmesini bekleyin, usbyi telefona takın. Bilgisayarda daha sonra kurulumu gerçekleştirin ve açılan cmd üzerinde sırasıyla şu kodları çalıştırın.

adb devices

adb reboot bootloader

bu kodları çalıştırınca telefonunuz hemen fastboot moduna geçecektir, buraya geçmeyi başarırsanız mi flash tool programı ile istediğiniz stock romu bulup telefonunuza flaşlamanız lazım.

Kaynak

Üst Alt