Haber Sürpriz! Xiaomi telefonlara Google Kamera desteği geldi

demoprazol

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Baha
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Computer Engineer
Konular
2
Max 2 stok kamera vs gcam, her iki çekimde flash kapalı
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

demoprazol

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Baha
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Computer Engineer
Konular
2
Flashsız bir düşük ışık karşılaştırması daha, stok vs gcam max2.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

asim03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
6
Buyur hocam yükledim bu dediğini de ve yine durdurulma hatası aldım.hocam pardon da sen bu uygulamayı hangi romda kullanıyorsun? Gerçekten şuan çalışıyor mu?ekran resmi atarmısın?aynı cihaz bende de var (mi6) bende neden hata veriyor?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Buyur hocam yükledim bu dediğini de ve yine durdurulma hatası aldım.hocam pardon da sen bu uygulamayı hangi romda kullanıyorsun? Gerçekten şuan çalışıyor mu?ekran resmi atarmısın?aynı cihaz bende de var (mi6) bende neden hata veriyor?

Miui ms de ve daha öncesinde revolution romda kullandim her ikisinde de calisti hocam.gece cektigim fotoyu atamadim. Foto boyutuna takildik.
Tolyan'dan mi max 2 icin olan son versiyonu denesene bi hocam.
Edit: sorunu buldum hocam.Linktekink indirip flashlayin. Diger verdigim gcam fixde kurulu olsun. Calisacaktir

Son düzenleme:

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
Arkadaslar mrb mi note 3 gelmismi acaba ?? yada geldigini nasil anlariz lutfen yardimci olur musunuz ???

brave34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
halil
Cihazım
redmi note 5
Konular
2
redmı note 5 ai modelı varmı acaba?

Furis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
5
Arkadaşlar konu baya karışmış. Zaten genel olarak xda da da bu konu baya karışık bir çok apk ve modül var. Genel olarak bilgi vermek gerekirse.

Telefona uygun gcam apksı bulmak önemli bunu deneme yaparak bulabilirsiniz örneğin mi6 için fu24 geliştiricisi yaptığı apk lar kullanılabilir.

Apk yükledik diyelim api2 desteği olmadan bir işe yaramaz. Api2 açmak için ise ya root yapılacak ya da konuda bahsedildiği gibi xiaomi api2 yi açacak.

Diyelim ki api2 desteği de ok. Diğer sorun gcam tam anlamı ile çalışması için magisk modülü yüklemek gerekir. 60fps video kaydı ve ağır çekim için modüller mevcut. Özellikle ağır çekim modül olmadan çalışmaz.
O zaman bu habere ragmen google camera kullanmamiz icin root etmek gerekiyor degil mi? Apk uygulamasi da bir ise yaramayacaktir.

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
O zaman bu habere ragmen google camera kullanmamiz icin root etmek gerekiyor degil mi? Apk uygulamasi da bir ise yaramayacaktir.
Modül yüklemeden tüm fonksiyonları çalışan bir gcam apk yaparlarsa çalışır. Yoksa root şart veya sadece fotoğraf çekmekte kullanıcam ağır çekim kullanmam dersen o zaman da root olmadan kullanırsın.

yusuf46300

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi note 10
Konular
6
Miui ms de ve daha öncesinde revolution romda kullandim her ikisinde de calisti hocam.gece cektigim fotoyu atamadim. Foto boyutuna takildik.
Edit: sorunu buldum hocam.Linktekink indirip flashlayin. Diger verdigim gcam fixde kurulu olsun. Calisacaktir
Hocam fix gcam 6.1 mi 6 adlı modülün linkini atabilir misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gece modunda yeşil ekran hatası alıyorum

Son düzenleme:

anıl72

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
anıl
Cihazım
mi5
Konular
0
Arkadaşlar konu baya karışmış. Zaten genel olarak xda da da bu konu baya karışık bir çok apk ve modül var. Genel olarak bilgi vermek gerekirse.

Telefona uygun gcam apksı bulmak önemli bunu deneme yaparak bulabilirsiniz örneğin mi6 için fu24 geliştiricisi yaptığı apk lar kullanılabilir.

Apk yükledik diyelim api2 desteği olmadan bir işe yaramaz. Api2 açmak için ise ya root yapılacak ya da konuda bahsedildiği gibi xiaomi api2 yi açacak.

Diyelim ki api2 desteği de ok. Diğer sorun gcam tam anlamı ile çalışması için magisk modülü yüklemek gerekir. 60fps video kaydı ve ağır çekim için modüller mevcut. Özellikle ağır çekim modül olmadan çalışmaz.
hocam bende mi 5 var gcam indirdim 3-4 tane hepsi çalışıyor.videoda 60 fps kayıt yapıyorum pc ye atıp baktığımda 20-22fps aralığında ve kötü videolar çekiyor var mı bunu düzeltecek bir şey,yada mi 5 için gerçek60fps kayıt yaptıran bir apk?

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
hocam bende mi 5 var gcam indirdim 3-4 tane hepsi çalışıyor.videoda 60 fps kayıt yapıyorum pc ye atıp baktığımda 20-22fps aralığında ve kötü videolar çekiyor var mı bunu düzeltecek bir şey,yada mi 5 için gerçek60fps kayıt yaptıran bir apk?
Mi5 ile ilgili bilgim yok. Mi6 kullanıyorum. 60fps kayıt ve slowmotion için modül yükmemem gerekiyor. Siz miui mı kullanıyorsunuz?

Üst Alt