Haber Sürpriz! Xiaomi telefonlara Google Kamera desteği geldi

montella41

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamdi
Cihazım
mi6
Konular
23
Haber doğru arkadaşlar. Ben mi8'e direk yüklüyorum gcam'ı ve çalışıyor. Api2 aktif olarak geliyor artık romda. Google kamera apksını yüklemek yeterli artık.
hocam şu yüklediğin adres veya direk apk linkini verir misin ?

ayhan610

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ayhan
Cihazım
redmi s2
Konular
3
Bende redmi s2 için aradım ama bulamadım

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
sadece eu beta romda mı çalışıyor hocam? Meselâ ben eğer cahilliğime vermezseniz kararlı romda Apk olarak kurup çalıştırabilir miyim?
Estağfirullah hocam bende öylesine denedim oldu.zaten başka bi gcam kullanıyordum,magisk ve gcam modülleri yüklüydü sonra bu apk yı indirip yükledim ve sorunsuz çalıştı.ben eu beta haftalık romdayım,kararlı romda da çalışması gerek hocam.deneyen arkadaşlar yorum yazarsa iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu da benden olsun. Mi6 icin en stabili denilebilir suanda. Cok hızlı cekim yapiyor digerlerine gore. Gece modu sorunsuz bir sekilde calisiyor. Tek sorunu gece modunda on kameraya gecerken kapaniyor.normal modda on kameraya alip gece moduna gecince onde gece modu calisiyor. On kamera yesil olarak cekerse ayarlar/bsg mod/input da on kamera nexus 6p ayarlanip uygulamayi tamamen kapatarak sorun cozulebilir. Gece modu kamerada çağ atlatiyor. Kucuk bir isik olmasi yeterli. Gozle gorulemeyecek sekilde ışık alabiliyor kamera.
Sağol hocam denerim uygun bi zamanda

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Google kameranin çalıştığı falan yok diğer camera2 api destekli 3.parti kamera yazılımları da dahil (nokia camera vs.)....

alierdi41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Erdi
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
İtfaiyeci
Konular
50
Hocam yükledim çok güzel çalısıyor ama bir sorum var ön kamerada ayna mofunu nasıl kapatıcaz çektiğiö selfişeri çeviriyor?

mertsamet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Samet E
Cihazım
Motorola g
Konular
0

Bu da benden olsun. Mi6 icin en stabili denilebilir suanda. Cok hızlı cekim yapiyor digerlerine gore. Gece modu sorunsuz bir sekilde calisiyor. Tek sorunu gece modunda on kameraya gecerken kapaniyor.normal modda on kameraya alip gece moduna gecince onde gece modu calisiyor. On kamera yesil olarak cekerse ayarlar/bsg mod/input da on kamera nexus 6p ayarlanip uygulamayi tamamen kapatarak sorun cozulebilir. Gece modu kamerada çağ atlatiyor. Kucuk bir isik olmasi yeterli. Gozle gorulemeyecek sekilde ışık alabiliyor kamera.
hocam yükledim fakat Kamera sürekli durduruluyor diyor. Rootsuz global roma direk apk yükledim. Root ve magisk mode'ları mı gerekiyor uygulamanın düzgün çalışması için?

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Estağfirullah hocam bende öylesine denedim oldu.zaten başka bi gcam kullanıyordum,magisk ve gcam modülleri yüklüydü sonra bu apk yı indirip yükledim ve sorunsuz çalıştı.ben eu beta haftalık romdayım,kararlı romda da çalışması gerek hocam.deneyen arkadaşlar yorum yazarsa iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağol hocam denerim uygun bi zamanda
Kamera durduruldu hatası veriyor malesef

asim03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
6
hocam yükledim fakat Kamera sürekli durduruluyor diyor. Rootsuz global roma direk apk yükledim. Root ve magisk mode'ları mı gerekiyor uygulamanın düzgün çalışması için?
Camera2 acik olması lazim. Root sart yani. Ana konuda belirtildigi gibi ilerki zamanlarda rootsuz yapilabilecek.

byduke555

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mesut
Cihazım
mi 6
Konular
19
Mi Max 2 için google pixel 3 yada google pixel 3xl kamera apk'yi test eden oldumu

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23

Hocam bu linkte 3 ayrı seçenek ve 800 tane apk var.direk indirme linki yokmu?

Üst Alt