Sohbet Sürekli Rom Değiştirme Hastalığı

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
Ekran süresi olarak kaç saat alıyorsunuz ?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ölçmedim şimdiye kadar ancak günlük ihtiyacımı görüyor. Uygulamalarda vs. kararlı olarak çalışıyor şimdilik.

ülgen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
29
Pixel experiance harici aosp veya Los tabanlı rom kurmuyorum ki zaten şu anda da bu romdayım.Fakat yarın bir masik macerasına başlayacam.İnşallah dandik birşey değildir de uğraştığıma değmez.

Cuploomba

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 9T
Konular
5
mix 2 için custom rom öneriniz varmı global betadayım şimdi

Cuploomba

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 9T
Konular
5
İstediğiniz şeyin konusu burası değil. Mi mix2 konusuna bakın.
Guncel bir konu mix 2 icinde de custom romlar bolumunde yok malesef. Burada konu icinde customlar romlar ile ilgiligi fikirler konusuluncq sormak istedim belliki bilgisi olanlar var bu ionu icinde.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zLa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
can
Cihazım
huawei g7
Konular
11
Pixel experiance harici aosp veya Los tabanlı rom kurmuyorum ki zaten şu anda da bu romdayım.Fakat yarın bir masik macerasına başlayacam.İnşallah dandik birşey değildir de uğraştığıma değmez.
Masik güzel hocam harbiden hata 0 göremedim stock romdan daha iyi açıkçası şaşırdım ama pixel rom a da ben geçmeyi düşünüyorum şimdi çok övüyorlar ama cihazın orjinal kendi uygulamaları yok onda mesela galeri mi video falan

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Guncel bir konu mix 2 icinde de custom romlar bolumunde yok malesef. Burada konu icinde customlar romlar ile ilgiligi fikirler konusuluncq sormak istedim belliki bilgisi olanlar var bu ionu icinde.

Her forum konusunun altında aynı sizin gibi düşünüp yazan bir çok insan var. Bu yüzden de forumlardaki konuların hepsi birer çöpe dönüşüyor. İnanın bir konuyu takip ederken rom tavsiyesi isteyip sonrasında twrp ile nasıl kurulduğundan tutun da aldığı hatalara kadar aynı konunun içinde yazan insanlar var. Ben miui 10 ile ilgili bir şey soruyorum adam çıkmış custom romdaki hatayla ilgili bir soru soruyor. Bu tip şeyler kullanıcıyı da yoruyor. Konu takibi zor oluyor herkes farklı bir şeyi alıntılayıp cevap veriyor ve konunun sonuna bakıyorum çözüme dair hiçbir şey yok. Eğer aradığınız konuyla ilgili bir şeyler bulamıyorsanız konuyu siz de açabilirsiniz. Nasıl olsa burada yardımcı olacak birçok kişi mevcut. Böyle yapmanızı tavsiye ederim. Bu yazdıklarımı da kişisel olarak algılamayın sakın, çok kez yaşadığım için bunaldım ve belirtmek istedim.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Hocam emin olun hepimizde bu hastalık var bende 2011-2012 yılında motorola atrix ile bu topa bi girdim o gün bugündür arkadaşlarım diyor ya oğlum şu telefonları artık bi rahat bırak :Dd ama bizimki de bi hastalık ya yeni özellik çıkmış ne yapcam onu mu beklicem.Hemen bi rom o iş tamam :))) Bi ara iphone tecrübem oldu vallahi billahi cep telefonundan soğmuştum ardından hemen mi5s aldım
Bende de huawei ideos x5 ve motorala Razr ile başlamıştı

Cuploomba

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 9T
Konular
5
Her forum konusunun altında aynı sizin gibi düşünüp yazan bir çok insan var. Bu yüzden de forumlardaki konuların hepsi birer çöpe dönüşüyor. İnanın bir konuyu takip ederken rom tavsiyesi isteyip sonrasında twrp ile nasıl kurulduğundan tutun da aldığı hatalara kadar aynı konunun içinde yazan insanlar var. Ben miui 10 ile ilgili bir şey soruyorum adam çıkmış custom romdaki hatayla ilgili bir soru soruyor. Bu tip şeyler kullanıcıyı da yoruyor. Konu takibi zor oluyor herkes farklı bir şeyi alıntılayıp cevap veriyor ve konunun sonuna bakıyorum çözüme dair hiçbir şey yok. Eğer aradığınız konuyla ilgili bir şeyler bulamıyorsanız konuyu siz de açabilirsiniz. Nasıl olsa burada yardımcı olacak birçok kişi mevcut. Böyle yapmanızı tavsiye ederim. Bu yazdıklarımı da kişisel olarak algılamayın sakın, çok kez yaşadığım için bunaldım ve belirtmek istedim.
Haklisiniz ancak bu konu icerigi benim yazdığım ile uyimlu bir konu aykırı bir konu degil.

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Mi5 için denediklerim arasında Miui için masik rom , aosp olarak viper ve şu an viper kullanıyorum. Denemenizi tavsiye ederim eğer denemediyseniz.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam acaba ViperOs'un son sürümü bu mudur ? Denemek istiyorum da.

Kod:
Viper - Gemini - 20171017 - Coral - v3.1.1 - Final-N

Üst Alt