- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- mi 9t
- Konular
- 130
MerhabaHard reset vs bütün yolları denedim ama bu ses dosyalari sürekli geliyor uygulama yüklemedende geliyor sebebi nedir acaba varmı bir çözümü?
silince sürekli birdaha geliyor android 11 güncellemesinden sonra oldu zaten ne beklenirki xiaomidenMerhaba
Aynı dert bendede var benimki daha beter virüs gibi hepsi aynı isimde ve desteklenmiyor çözüm varsa bende deneyeyim![]()
Kurtulma yolu yok sanırımsilince sürekli birdaha geliyor android 11 güncellemesinden sonra oldu zaten ne beklenirki xiaomiden![]()
Teşekkürler benim sorunum çözüldü fakat cihazdaki şarkıları görmüyor onu nasıl yapabiliriz tek tek dosya yöneticisinden taşıdım olmadı çalma listesi olusturdum ekle diyorum şarkılarında görmüyor tuhafMüzik uygulamasında ayarlara ve gelişmiş ayarlara giriş yapın resimdeki gibi ses dosyalarını filtrele bölümünde boyuta göre ve uzunluğa göreyi açın ve ayarlayın tamamdır.
Yine ayarlardan klasöre göre kısmında müzik çalar da kullanmak istediğiniz klasörleri seçin.Teşekkürler benim sorunum çözüldü fakat cihazdaki şarkıları görmüyor onu nasıl yapabiliriz tek tek dosya yöneticisinden taşıdım olmadı çalma listesi olusturdum ekle diyorum şarkılarında görmüyor tuhaf
Hiç bir klasör görünmüyorYine ayarlardan klasöre göre kısmında müzik çalar da kullanmak istediğiniz klasörleri seçin.
Uygulamanın izinlerini kontrol edin depolama izni vermemişsiniz galiba.Hiç bir klasör görünmüyor
Tüm izinleri vermişim :/Uygulamanın izinlerini kontrol edin depolama izni vermemişsiniz galiba.