- Adım
- Hyrttn
- Cihazım
- Note 8 pro
- Konular
- 13
En klasik yöntemi denedinizmi peki uygulamanın verilerini sıfırlayıp yeniden başlatınTüm izinleri vermişim :/
En klasik yöntemi denedinizmi peki uygulamanın verilerini sıfırlayıp yeniden başlatınTüm izinleri vermişim :/
Benim problem çözüldü teşekkürler ama arkadaşın konuyu baltaladik kusura bakma hocamEn klasik yöntemi denedinizmi peki uygulamanın verilerini sıfırlayıp yeniden başlatın
Benim problem çözüldü teşekkürler ama arkadaşın konuyu baltaladik kusura bakma hocam
Aslında cevaplar aynı. Bu ses dosyaları gmail uygulamasının bildirim sesleri. Bu herzaman çıkacaktır. Müzik uygulamasında görmemek için sunduğum çözüm yeterliHard reset vs bütün yolları denedim ama bu ses dosyalari sürekli geliyor uygulama yüklemedende geliyor sebebi nedir acaba varmı bir çözümü?
Benim cihaz mi A3 müzik uygulaması yokAslında cevaplar aynı. Bu ses dosyaları gmail uygulamasının bildirim sesleri. Bu herzaman çıkacaktır. Müzik uygulamasında görmemek için sunduğum çözüm yeterli
Benim cihaz mi A3 müzik uygulaması yok
Android 11'den sonra bu sesler geldi bendede
Kusura bakmayın.
Peki siz bu dosyaları nerede görmek istemiyorsunuz. Bunlar bildirim sesleri. Gmail uygulaması kullanıyor genelde. Eğer ki bu uygulama varsa bu seslerde olacaktır. Kullandığınız dosya yöneticisinden kontrol ettiğinizde bu dosyaları görebilmeniz normal.