Sohbet Şuan hangi cihazı kullanıyoruz ve imkanımız olsa hangi cihazı kullanırdık

Yeumyang

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yeumyang
Cihazım
Xiaomi redmi 7
Konular
5
Neden hocam? Kamera pil performans işlemci?
Tasarımını beğeniyorum kamera zaten şahane pil 4200 mah işlemcide güçlü oled ekran var daha ne olsun one plus 7 pro tasarım olarak daha iyi ama kızaklı kamera olması biraz sakıncalı selfie çekerken düşse kırılma ihtimali yüksek zamanla 2 3 sene sonra bozulma ihtimali de var

SertaGE

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Sistem Mühendisi
Konular
20
Şu an Mi 8 Lite kullanıyorum ve imkanım olsa Samsung Galaxy S10+ kullanırdım. Birincil nedenim ise ekran kalitesi. Özellikle AmoLED ekranın renk gerçekliği beni çok cezbediyor. İkinci neden ise kamera performansı.

aristokratris

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi A2
Konular
6
Mi A2 kullanıyorum .. bi önceki telefonum mi 8 daha önceki telefonum redmi note 5 pro ... Kısa dönemler şeklinde mi note 3 ve mi mix2s kullandım. Bi sonraki telefonum kesinlikle lg g7 thinq olacak. XiAOMİ türkiyedeki kullanıcılara ciddi bir şekilde destek verene kadar ve fiyat politikasını da ona göre ayarlayana kadar tekrar Xiaomi ye para vermek benim için israf sayılır. Şuan uygun fiyatlı lg g7 thing varken ( XİOAMİ nin üst düzey telefonlarını ezer geçer) xioami alınmaz. Şahsi görüşüm

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Mi5s in kamerası takılı bir max 2 çıkartsalar onu alırdım. Kamera ve batarya açısından en iyi ikili.
Hem ucuz olur, kalbimi düşünmem lazım. P30 proyu yere düşürünce hafif yollu kardiyovasküler gerginliğe uğramak istemiyorum.

meCOOL

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Android 9
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
15
Merhaba arkadaşlar şuan çay(!) "içerken" aklıma geldi,şuan kullandığımız cihaz nedir ve 2019 Temmuz itibari ile hangi cihaz bizim olsun isteriz ve neden?ben 2017 haziranından 2019 şubatına kadar mi6 kullandım ve şuan poco f1 kullanıyorum (mi6 hala duruyor ve arada kullanıyorum)ama imkanım olsa 2019 temmuz piyasada olan cihazlardan oneplus 7 pro 12/256 gb isterdim çünkü bence şuan piyasadaki eniyi en güçlü ve en bitane cihaz :) :)
Mi 8 lite kullanıyorum. Mi 9 kullanmak isterdim

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
şu anda hala redmi note 4 kullanıyorum.
imkanım olsa Mi9 T alırım. Şu anda fiyatı çok yüksek. 3000 den aşağı da düşmez sanırım. Bende telefona okadar veremem.
Mi9 T çıkana kadar Redmi Note 7 ye geçmeyi düşünüyordum. Fiyat itibari ile muhtemelen de Redmi Note 7 alırım.
Benim için olmazsa olmazlardan biri en az 4000mAh pil. FM Radyo. Bunlarda hepsi iki modelde de var. Geri kalan kamera vs benim için çok önemli değil.
Dediğim gibi param olsa Mi9 T alırım ama olmazsa, Redmi Note 7 alcam.
Hocam parayı imkanı düşünme,diyelim ki imkanımız her cihazı satın alabilecek düzeyde :}?

Gokselami

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selami
Cihazım
Mi 6x
Konular
10
Merhaba arkadaşlar şuan çay(!) "içerken" aklıma geldi,şuan kullandığımız cihaz nedir ve 2019 Temmuz itibari ile hangi cihaz bizim olsun isteriz ve neden?ben 2017 haziranından 2019 şubatına kadar mi6 kullandım ve şuan poco f1 kullanıyorum (mi6 hala duruyor ve arada kullanıyorum)ama imkanım olsa 2019 temmuz piyasada olan cihazlardan oneplus 7 pro 12/256 gb isterdim çünkü bence şuan piyasadaki eniyi en güçlü ve en bitane cihaz :) :)
Merhabalar. Kullandığım cihaz not 6 pro, mi 9 / se kullanmak isterdim.

Üst Alt