Sohbet Şuan hangi cihazı kullanıyoruz ve imkanımız olsa hangi cihazı kullanırdık

GizliXiaomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XiaomiGizli
Cihazım
Samsung A20
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Ben olsam Mi 9T, Mi Mix 3 veya Mi Max 3 alırdım, Mi CC9'da olabilir'di ama Xiaomi dışın'da alacak olsaydım; Samsung Galaxy S10e veya Samsung Galaxy M40 tercih ederdim. Mi A2 Lite kullanıcısıyım...

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Bu arada gecici olarak a9 kullandigimi soylemistim. Samsung yazilim konusunda sasirtti beni. Baya duzeltmisler. Guzel ozellikler eklemisler.. guncelleme yaptim. Hard reset atmadan duzgun calisiyor. Sadece uygulama yuklerken biraz takilma yapmaya basladi. O da hard resetle cozulur sanirim. bir de barnak sensoru duzgun calissa iyi olacakti :)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Tasarımını beğeniyorum kamera zaten şahane pil 4200 mah işlemcide güçlü oled ekran var daha ne olsun one plus 7 pro tasarım olarak daha iyi ama kızaklı kamera olması biraz sakıncalı selfie çekerken düşse kırılma ihtimali yüksek zamanla 2 3 sene sonra bozulma ihtimali de var
Adamlar şişe kapağı açıyorlar :D
Bunu tabiki denemeyin. Zaten telefon düştüğünü anlayıp anında kamerayı içeri çekiyor.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Redmi note 7 kullanıyorum, mi9 EE ya da k20 pro kullanmak isterdim.

Yeumyang

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yeumyang
Cihazım
Xiaomi redmi 7
Konular
5
Adamlar şişe kapağı açıyorlar :D
Bunu tabiki denemeyin. Zaten telefon düştüğünü anlayıp anında kamerayı içeri çekiyor.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Bunu duymuştum gerçek hayatta denemek lazım eğer gerçekten bu kadar sağlam yaptılarsa helal olsun düşerken kapanma olayıda kamera kapanana yere düşmüş olur diye düşünüyorum yinede tebrik etmek lazım iyi düşünmüşler zararı en aza indirmişler redmi not 7 ile de ceviz karpuz kiriyorlar ama ben denemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefon dustugunu anladigi zaman kamerayi kapatiyior. Bilmem kac yuz bin kez de acilip kapandiginda sorun cikmadigini soyluyorlar. Tabi yine de mekanik olmasi dusunduruyor insani. Gecek kullanimda farkli olabilir. Gerci benim icin sorun yok. Nasilsa benim kullanim suresi boyunca ön kamerayi kullanmam cok cok az sayida olacaktir :D

Mix 3 mu 9t pro mu?
Kamera kapanana yere düşer diye düşünüyorum yinede zararı en aza indirecektir kulak hizasından veya göğüs hizasından bırakıp denemek lazım ama hakkını vermek lazım iyi düşünmüşler adamlar

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bunu duymuştum gerçek hayatta denemek lazım eğer gerçekten bu kadar sağlam yaptılarsa helal olsun düşerken kapanma olayıda kamera kapanana yere düşmüş olur diye düşünüyorum yinede tebrik etmek lazım iyi düşünmüşler zararı en aza indirmişler redmi not 7 ile de ceviz karpuz kiriyorlar ama ben denemedim

Kamera kapanana yere düşer diye düşünüyorum yinede zararı en aza indirecektir kulak hizasından veya göğüs hizasından bırakıp denemek lazım ama hakkını vermek lazım iyi düşünmüşler adamlar
Kapak açmak elbette aşırı uç bir örnek olmuş. Ancak kameranın düşerken kapanması konusunda çekilmiş birçok video var. Yere düşmeden kapanmış oluyordu hepsinde.

Üst Alt