Yardım Şu Telefonlardan Hangisi Alınır?

bycool44

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
mi5s
Konular
5
Şarjı iyi gitsin kamera net olsun 4 5 ay sonra kasma başlamasın max 1500 lira olsun size hangisi?

xiaomi mi5s

lenovo p2

j7 prime

Huawei p9 lite 2017

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
donanım olarak en iyisi mi5s kamerada gayet başarılı tek eksiği ois olmaması ama diğer telefonlardan net daha iyi özellikli

Oyla:

bycool44

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
mi5s
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
donanım olarak en iyisi mi5s kamerada gayet başarılı tek eksiği ois olmaması ama diğer telefonlardan net daha iyi özellikli

haklısın fakat sitede sürekli rom sorunu olduğu söyleniyor yazılımsal sıkıntılardan dolayı tedirginim

Oyla:

Yahyaisik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
Mi 5 S
Konular
9
kardeşim ben daha yeni aldım 7 gün falan oldu hiçbir problem yaşamadım. 9. sınıf sonunda LG G3 satmıştım LeTV le max 2 sipariş etmişdim bişiler oldu alamadım felan. Yani LG G 3 ten sonra böyle telefonda varmı dedim . Gördüğüm İyi yanları hiç kasma donma takılma aman menüyü açarken 1 sn bekleyim yok takır takır.Şarj süresi çok iyi mükemmel denebilir . Ha bittimi tak şarja 20 30 dk sonra bir bakmışsın %50 %60 civarlarında hayret bıraktı beni fotograf örneği eklicem o da çok güzel yani arayüz birçok güzel özellik var fiyat zaten uygun tasarım şık hafif yani hiçbir sorunu yok gibi resimleri ekledim orjinal link de atayım bunlar bu kadar istersen video felan çekip atabilirim al derim ben hepsiburadan aldım 1229.00 ₺ ye
Buraya yazmıştım oku fotograf da var

Oyla:

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Şarj dedin mi Lenovo P2. Fotoğraf dedin mi Mi5S. Cihazlarında teknik özellikleri zaten ortada, ihtiyaçlarınızda hangisi ağır basıyorsa onu alın.

Oyla:

Yahyaisik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
Mi 5 S
Konular
9
Şarj dedin mi Lenovo P2. Fotoğraf dedin mi Mi5S. Cihazlarında teknik özellikleri zaten ortada, ihtiyaçlarınızda hangisi ağır basıyorsa onu alın.
Sadece pil için 1.469,00 ₺ vermek mantıksız Xiaomi Mi 5s hem 64 gibi bir artısı var ayrıca anlatmaya gerek yok telefonu 1.229 ₺ ye alınabilecek en iyi telefon şuan bu

Oyla:

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Yahyaisik, telefonu siz değil konu sahibi alacak/kullanacak, kişisel kriterlerinizi konudan uzak tutun.

Oyla:

Yahyaisik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
Mi 5 S
Konular
9