Çözüldü Strong integrity nasıl bypass ederim?

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
30
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.9.0 UNLMIXM
Telefon Modeli
Poco X6 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar, bu strong integrity yüzünden istediğim bir oyunu oynayamiyorum ne yaparsam yapayım algılıyor. Acaba bunu bypasslemenin bir yolu varmıdır? Modül olarak play integrity fix kullanıyorum cihazı play store da sertifikalı olarak gösteriyor ama strong integrity testinden geçemiyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-08-20-18-08-49-050_gr.nikolasspyr.integritycheck.jpg
    Screenshot_2024-08-20-18-08-49-050_gr.nikolasspyr.integritycheck.jpg
    155,7 KB · Görüntüleme: 107

huran

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Harun
Cihazım
mi 9 lite
Konular
0
Hocam benim telefon orijinaldi. Rom çöktüğü için telefoncuya götürdüm ve EEA mı ne rom atmış. Global rom atarken clean all and lock seçeneğini seçersem strong integrity den geçer mi tek başına. Ben rom atmayı falan bilmiyorum ilk defa yapacağım video izleyerek. Google play sertifikası yok, sim kartı etkinleştirilmedi olarak gözüküyor. Whatsapp ve instagram kullanamıyorum bu telefoncu yüzünden bide para veriyoruz. Eğer sadece global rom atıp Bootloader kilitlemek yetmezse ne yapmam lazım bu integrity lerden geçmek için.
Sanırım strong integrity den geçmenin yolu bootloaderi kilitlemeden geçiyor, en son çare ben de öyle yapmayı düşünüyorum, Googleın haftalık key engellemesi sıktı, tekrar kilitlersem veriler silinir mi, telefon sıfırlanır mı? soru içinden soru çıkıyor ?!

Oyla:

RelyVo1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi 10 2022
Konular
0
Sanırım strong integrity den geçmenin yolu bootloaderi kilitlemeden geçiyor, en son çare ben de öyle yapmayı düşünüyorum, Googleın haftalık key engellemesi sıktı, tekrar kilitlersem veriler silinir mi, telefon sıfırlanır mı? soru içinden soru çıkıyor ?!
Öyle yaptım, düzeldi her şey çok şükür. Clean all and lock yaptım stock rom atarken.

Oyla:

huran

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Harun
Cihazım
mi 9 lite
Konular
0
Öyle yaptım, düzeldi her şey çok şükür. Clean all and lock yaptım stock rom atarken.
Hayırlı olsun, Stock rom işime yaramıyor maalesef, sadece lock işlemi oluyor mu sıfırlamadan ona bakmam lazım, şuan yine gitti strong, böyle git gelli idare etcez

Oyla:

RelyVo1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi 10 2022
Konular
0
Hayırlı olsun, Stock rom işime yaramıyor maalesef, sadece lock işlemi oluyor mu sıfırlamadan ona bakmam lazım, şuan yine gitti strong, böyle git gelli idare etcez
Stock romsuz olmaz bence. Ama bir forumda, rom dosyasında flash-all-lock.bat diye bir dosya varmış. Ona bas olur diyorlardı da buna güvenemedim ben o yüzden köklü stock rom ve lock yaptım.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6

Stock romsuz olmaz bence. Ama bir forumda, rom dosyasında flash-all-lock.bat diye bir dosya varmış. Ona bas olur diyorlardı da buna güvenemedim ben o yüzden köklü stock rom ve lock yaptım.

Konunun tamamını okuyamadım ama bu mesajlarınızda yazdıklarınız tehlikeli arkadaşlar...

Cihazın bölgesine uygun stock rom haricinde farklı bir rom yüklüyken bootloader kapatamazsınız. Bunun dışında ne okuduysanız yalandır, yanlıştır.

Oyla:

huran

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Harun
Cihazım
mi 9 lite
Konular
0
Konunun tamamını okuyamadım ama bu mesajlarınızda yazdıklarınız tehlikeli arkadaşlar...

Cihazın bölgesine uygun stock rom haricinde farklı bir rom yüklüyken bootloader kapatamazsınız. Bunun dışında ne okuduysanız yalandır, yanlıştır.
Teşekkürler, o zaman mücadeleye devam, güncel keybox elinde olan var mı

Tehlikeli olan kısmı nedir hocam, güncel keybox istiyoruz sadece

Oyla:

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular