Yardım Stock uygulamaları silme ;

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Merhaba arkadaşlar, aslında çözmek istediğim durumu başlıkta da yazdım fakat biraz daha ayrıntı vereyim. Şu an epic rom kullanmaktayım ve cihazım mi5 prime. Sık sık romlar arasında geçiş yapıyorum ve bu tarz durumlarda gömülü olan uygulamaların hem pil tüketimine hem de ram kullanıma olumsuz etki etmesine bir çare bulmak istiyorum. Açıkçası sistemlerde gelen çoğu stock uygulamayı kullanmıyorum. Bu uygulamaları nasıl tamamen kaldırabilirim ?
Not : Titanium Backup pro uygulaması ile birkaç uygulamayı sildim ve sorun yaşamadım fakat internetten biraz araştırdığımda bazı kişiler sistem dosyalarından da bu silinen uygulamalar ile alakalı klasörleri silerek kalıntı dosyaların vs silinmesini sağlamış. Bu sayede telefonun her yeniden başlaması durumunda tekrardan uygulamaların yüklenmesinin engellendiği belirtilmiş.
Bu konuya ilişkin net ve ayrıntılı bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Mi Cloud kullanıyorsanız sile bilirsiniz ben her romda silerim. Mi remote, mi drop, tarayıcı, müzik uygulaması, günlük kilit ekranı resim değiştirme diye birşey daha vardı. Aklıma gelirse yazarım sizde yazın bize de fikir olur. Bu arda titanyum backup ile silinen uygulama tekrar geri gelmesi mümkün değil şimdiye kadar hiç duymadım ilginç..

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Buyur hocam.bu programla herşeyi silersin :)

Ekli dosyalar

• base(34)(1).apk
    1,1 MB · Görüntüleme: 197
Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
System app remover yada uninstall.kullanımı çok basit.istediğin uygulamayı silebilirsin

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Arkadaşlar titanium backup ve root explorer ile birkaç denemem oldu fakat telefon mi ekranında takılı kaldı. Rom atarak düzelttim. Açıkçası benim merak ettiğim şey uygulamayı titanium backup ya da başka programlar ile siliyoruz fakat acaba sistem dosyalarında bunların dosya kalıntısı kalıyor mu kalmıyor mu şüphesiydi. İlk denemem hüsran oldu :) Şimdi yukarıdaki programı ve titanium backup programı ile yine aynı şeyi deneyeceğim son kez :) Sanırım ilk denememde biraz fazla silme işlemi yaptım ondan oldu herhalde bu durum :)

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Arkadaşlar titanium backup ve root explorer ile birkaç denemem oldu fakat telefon mi ekranında takılı kaldı. Rom atarak düzelttim. Açıkçası benim merak ettiğim şey uygulamayı titanium backup ya da başka programlar ile siliyoruz fakat acaba sistem dosyalarında bunların dosya kalıntısı kalıyor mu kalmıyor mu şüphesiydi. İlk denemem hüsran oldu :) Şimdi yukarıdaki programı ve titanium backup programı ile yine aynı şeyi deneyeceğim son kez :) Sanırım ilk denememde biraz fazla silme işlemi yaptım ondan oldu herhalde bu durum :)
Kalıntılar için SD Maid kullanmanızı tavsiye ederim, ayarların nasıl yapılacağını da buradan izleyebilirsiniz...

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam eğer bazı silinmemesi gereken uygulamaları silersen logoda kalır tabi :)ben ilk 5s plus kullanmıştım, teli rootlayıp chrome u sildim ve tel gitti :)

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Hocam eğer bazı silinmemesi gereken uygulamaları silersen logoda kalır tabi :)ben ilk 5s plus kullanmıştım, teli rootlayıp chrome u sildim ve tel gitti :)
Chrome silince gitmemesi lazım ya normalde ? Evet biraz fazla silmişim :)
[doublepost=1515771629,1515771593][/doublepost]
Kalıntılar için SD Maid kullanmanızı tavsiye ederim, ayarların nasıl yapılacağını da buradan izleyebilirsiniz...

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Teşekkür ederim Skorpi Hocam.

Oyla:
Üst Alt