Soru Stock CN'yi öneren varmı?

Soner77

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
Redmi Turbo 3
Meslek
ROM Builder/Öğrenc
Konular
7
Suanki aosp la hyperos 3 un farkı varmı pek bilgim yok yaşlandım artık herşeyi arastiramiyorum 😀 sıkıntı olmaz ama muhtemelen
tmdır bakim bende eyw
Kendiniz modlayın daha iyi olur zkos gibi romlar şişirilmiş romlardır
Şişirilmis olması beni de tedirgin ediyor elimde iki rom var biri stock china biri zk,stock china yi debloat etsem öyle kullansam mi diyorum ama emin değilim,ha unutmuşum elimde global da var.Ne yapsam bilmiyom hocam fikriniz nedir

baran452419

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
Ben kendim yapmayı denedim ama olmuyor bütün talimatları doğru yapmama rağmen olmadı + zkos daki çoğu özelleştirme malesef yok en basiti APK yukleyici modlu mesela internetteki yöntemleri denedim ama hiçbir türkü olmadı ama zkosda APK yukleyici baya gelişmiş örnek eski versiyon apklari bile kursbiliyordusunuz downgrade yapabiliyorsunuz yani belkide ben beceremedim bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde sisiri
Birde şişirilmiş ten kastiniz nedir hocam

Mami198520

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
17
Ben kendim yapmayı denedim ama olmuyor bütün talimatları doğru yapmama rağmen olmadı + zkos daki çoğu özelleştirme malesef yok en basiti APK yukleyici modlu mesela internetteki yöntemleri denedim ama hiçbir türkü olmadı ama zkosda APK yukleyici baya gelişmiş örnek eski versiyon apklari bile kursbiliyordusunuz downgrade yapabiliyorsunuz yani belkide ben beceremedim bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde sisiri

Birde şişirilmiş ten kastiniz nedir hocam
Debloat edilmiş densede birçok bloatware duruyor ben kendim modlayabiliyordum hiç sorun yaşamadım sistem uygulamaları düzenleme metodları bile var bende.

Soner77

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
Redmi Turbo 3
Meslek
ROM Builder/Öğrenc
Konular
7
bi delilik yapıp lanet olası eu'yu flaşlamıştık,2 gün dayanabildim daha da dayanamadım kendimi aosp'da buldum,uygun bulduğum vakitte cn flaşlayacağım,ve evet zkos gibi eu gibi modlu şişirilmiş romlar kullanılmaz Mami hocama hak veriyorum bu konuda çünkü stabil değil cidden

Üst Alt