- Adım
- Soner
- Cihazım
- Redmi Turbo 3
- Meslek
- ROM Builder/Öğrenc
- Konular
- 7
o zaman da şarjı hızlı bitiyor ne anlamı kalıyor çin romu kullanmanın?tek sorun o mu canlar,bazı kişiler otomatik başlatmayı aktif hale getirmiş whatsapp insta vs sorun çözülmüş, doğru mudur sizce,stock china denemeye değer mi
bi whatsapp otomatik başlatma ile ne kadar fazla şarj yiyebilirki? Hadi instangram neyse o yer baya da,whatsapp o kadar yemez benceo zaman da şarjı hızlı bitiyor ne anlamı kalıyor çin romu kullanmanın?
hocam varda modlu romlar stabil değil,ilk başlarda şahane gibi görünsede sonrada kasıyorlar ciddi bi şekilde,şimdi f6 telefonuma zk os kursam bi anda böyle durduk yere yavaşlama falan görsem çıldırırm herhalde her rom flaşladığımda 100gb veri aktarıyorum telefona.ne yapsam bilemedimModlu eu romlar var zkos gibi gerçekten şahane romlar xiaominin bütün engelleri kaldırılmış baya özelleştirilmiş güzel romlar cihazınıza uygun varda deneyin derim
Arz talep meselesi herşey hocam stock romdada anlık yavaslamalar olabiliyor mesele kalıcı olup olmaması benim için hızdan ziyade özelleştirme daha önemli örnek bütün sistem uygulamaları modlu ve stabil ben beğendim şahsen uygulama geçişleri felan çok hızlı tabi ben ayarlama yaptığım için hızlıhocam varda modlu romlar stabil değil,ilk başlarda şahane gibi görünsede sonrada kasıyorlar ciddi bi şekilde,şimdi f6 telefonuma zk os kursam bi anda böyle durduk yere yavaşlama falan görsem çıldırırm herhalde her rom flaşladığımda 100gb veri aktarıyorum telefona.ne yapsam bilemedim
Yani önriyormusunuz hocam? Fikriniz nedirArz talep meselesi herşey hocam stock romdada anlık yavaslamalar olabiliyor mesele kalıcı olup olmaması benim için hızdan ziyade özelleştirme daha önemli örnek bütün sistem uygulamaları modlu ve stabil ben beğendim şahsen uygulama geçişleri felan çok hızlı tabi ben ayarlama yaptığım için hızlıyoksa stockda animasyonlar falan kanı gibi