Soru Stock CN'yi öneren varmı?

Soner77

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
Redmi Turbo 3
Meslek
ROM Builder/Öğrenc
Konular
7
Canlar haliyle aosp'dan sıkılıyorum bazen canım hyperos çekiyor,stock cn kullanan varmı,kullanmamı önerir misiniz, ağır debloat yaparım eğer stock cn geçersem,fikriniz nedir.Şuan halihazırda kullandığım rom bu

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260522-142136_Ayarlar.png
    Screenshot_20260522-142136_Ayarlar.png
    172,8 KB · Görüntüleme: 41

eminguc19951

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
13
aynen öyle bildirim sorunu oluyor çin romunda o da aşırı ram optimizasyonundan kaynaklı

Soner77

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
Redmi Turbo 3
Meslek
ROM Builder/Öğrenc
Konular
7
tek sorun o mu canlar,bazı kişiler otomatik başlatmayı aktif hale getirmiş whatsapp insta vs sorun çözülmüş, doğru mudur sizce,stock china denemeye değer mi

eminguc19951

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
13
tek sorun o mu canlar,bazı kişiler otomatik başlatmayı aktif hale getirmiş whatsapp insta vs sorun çözülmüş, doğru mudur sizce,stock china denemeye değer mi
o zaman da şarjı hızlı bitiyor ne anlamı kalıyor çin romu kullanmanın?

Soner77

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
Redmi Turbo 3
Meslek
ROM Builder/Öğrenc
Konular
7
o zaman da şarjı hızlı bitiyor ne anlamı kalıyor çin romu kullanmanın?
bi whatsapp otomatik başlatma ile ne kadar fazla şarj yiyebilirki? Hadi instangram neyse o yer baya da,whatsapp o kadar yemez bence

baran45249

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
86
Modlu eu romlar var zkos gibi gerçekten şahane romlar xiaominin bütün engelleri kaldırılmış baya özelleştirilmiş güzel romlar cihazınıza uygun varda deneyin derim

Soner77

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
Redmi Turbo 3
Meslek
ROM Builder/Öğrenc
Konular
7
Modlu eu romlar var zkos gibi gerçekten şahane romlar xiaominin bütün engelleri kaldırılmış baya özelleştirilmiş güzel romlar cihazınıza uygun varda deneyin derim
hocam varda modlu romlar stabil değil,ilk başlarda şahane gibi görünsede sonrada kasıyorlar ciddi bi şekilde,şimdi f6 telefonuma zk os kursam bi anda böyle durduk yere yavaşlama falan görsem çıldırırm herhalde her rom flaşladığımda 100gb veri aktarıyorum telefona.ne yapsam bilemedim

baran45249

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
86
hocam varda modlu romlar stabil değil,ilk başlarda şahane gibi görünsede sonrada kasıyorlar ciddi bi şekilde,şimdi f6 telefonuma zk os kursam bi anda böyle durduk yere yavaşlama falan görsem çıldırırm herhalde her rom flaşladığımda 100gb veri aktarıyorum telefona.ne yapsam bilemedim
Arz talep meselesi herşey hocam stock romdada anlık yavaslamalar olabiliyor mesele kalıcı olup olmaması benim için hızdan ziyade özelleştirme daha önemli örnek bütün sistem uygulamaları modlu ve stabil ben beğendim şahsen uygulama geçişleri felan çok hızlı tabi ben ayarlama yaptığım için hızlı 😀 yoksa stockda animasyonlar falan kanı gibi

Soner77

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
Redmi Turbo 3
Meslek
ROM Builder/Öğrenc
Konular
7
Arz talep meselesi herşey hocam stock romdada anlık yavaslamalar olabiliyor mesele kalıcı olup olmaması benim için hızdan ziyade özelleştirme daha önemli örnek bütün sistem uygulamaları modlu ve stabil ben beğendim şahsen uygulama geçişleri felan çok hızlı tabi ben ayarlama yaptığım için hızlı 😀 yoksa stockda animasyonlar falan kanı gibi
Yani önriyormusunuz hocam? Fikriniz nedir

Üst Alt