Bu tarz oynamalar garantiyi bozar mı hocam?Status Bar XLMerhaba arkadaşlar;
Durum çubuğunda bulunan Saat, Pil ve Şebeke adı sizlere küçük geliyorsa, aşağıda dosyayı, TWRP üzerinden yükleyerek boyutlarının büyümesine yarayan bir fix dosyası. Sadece Miui kullanan romlarda geçerli olduğunu söylemeden geçmek istemiyorum.
Kurulum notları;
Telefonunuzun hafızasına indirmiş olduğunuz Status Bar XL zipli dosyasını atıyorsunuz. Daha sonra telefonu TWRP modunda başlatıp, Yükle (Install) kısmından dosyamızı gösterip yükleme işlemini gerçekleştiriyoruz. Yükleme işlemi bittikten sonra kendisi otomatik olarak başlayacaktır. Telefonunuz açıldığında keyfini sürün
Güle güle kullanın. İyi forumlar.
Güncelleme;
1. Gelen geri bildirimler üzerine, Status Bar XL dosyası, 2 farklı büyüklük (XXL ve XXXL) eklenerek tekrar güncellendi.
2. Sadece Saat XL modu eklendi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ve miui 10 için olur mu bu yöntem?Bu tarz oynamalar garantiyi bozar mı hocam?
Bunu yüklemeniz için BL kildiniz açık ve twrp yüklü olması gerekir hocam. Haliyle bu gibi işlemler Delta Servis dışında tüm firmalar garanti dışı bırakmaktadır. Maalesef MIUI 9 uyumlu hocam.Bu tarz oynamalar garantiyi bozar mı hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve miui 10 için olur mu bu yöntem?
Teşekkür ederim hocam, MIUI 10 uyumlu değil. Ama aşağıdaki temayı yükleyerek buna sahip olabilirsiniz.Öncelikle emeğiniz için teşekkür ederim. Ama; MİU 10.0.1 GLOBAL Mİ6 olan cihazımda TWRP ile bu ve diğer mod'u yazdırdığım da.. '' MOD KURULDU,CİHAZ YENİDEN BAŞLATILIYOR'' uyarı kısmında 20 dakika bekledim ama olmadı.
Kaçırdığım bir yer varmış. ''MİU 9 UYUMLU'' Hocam MİU10 için neredeyse hiç MOD yok. Bu işi çözersiniz..
Hocam mi max 2 global rom kullanıyorum. Mi 10 güncelleme de aldım. Twrp olmadan durum çubuğu simgelerini saat pil göstergesi vs büyütmenin bir yolu yok mu 2 gündür tema indirip kaldırıyorum hep aynı. Miui 9 da leanage miydi neydi o tema ile durum çubuğu simgeleri büyüyordu miui 10 da var mıStatus Bar XLMerhaba arkadaşlar;
Durum çubuğunda bulunan Saat, Pil ve Şebeke adı sizlere küçük geliyorsa, aşağıda dosyayı, TWRP üzerinden yükleyerek boyutlarının büyümesine yarayan bir fix dosyası. Sadece Miui kullanan romlarda geçerli olduğunu söylemeden geçmek istemiyorum.
Kurulum notları;
Telefonunuzun hafızasına indirmiş olduğunuz Status Bar XL zipli dosyasını atıyorsunuz. Daha sonra telefonu TWRP modunda başlatıp, Yükle (Install) kısmından dosyamızı gösterip yükleme işlemini gerçekleştiriyoruz. Yükleme işlemi bittikten sonra kendisi otomatik olarak başlayacaktır. Telefonunuz açıldığında keyfini sürün
Güle güle kullanın. İyi forumlar.
Güncelleme;
1. Gelen geri bildirimler üzerine, Status Bar XL dosyası, 2 farklı büyüklük (XXL ve XXXL) eklenerek tekrar güncellendi.
2. Sadece Saat XL modu eklendi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam aşağıdaki temayı bir göz atım isterseniz.Hocam mi max 2 global rom kullanıyorum. Mi 10 güncelleme de aldım. Twrp olmadan durum çubuğu simgelerini saat pil göstergesi vs büyütmenin bir yolu yok mu 2 gündür tema indirip kaldırıyorum hep aynı. Miui 9 da leanage miydi neydi o tema ile durum çubuğu simgeleri büyüyordu miui 10 da var mı
Elinize sağlık çok güzel yapmışsınız, simgeler saat hariç hepsi büyüdü, saati de büyüten bir temanız var mı hocamHocam aşağıdaki temayı bir göz atım isterseniz.
Tema - Blue Life (Tema Markette Yayında)