- Konular
- 0
Kusura bakmayın hocam çok pardonm2 ssd hocam bu benim pc sata 3 destekli bunu takamam
Kusura bakmayın hocam çok pardonm2 ssd hocam bu benim pc sata 3 destekli bunu takamam
Bu SSD kronik kilitlenme sorunları olan bir SSD. Her üründe olmayabilir ama çok fazla şikayet var bu modelden. Tavsiye etmem.Adata su630 240gb 1 yıldır kullanıyorum gayet memnunum. Tavsiye edilir.
Aynen öyle, size katılıyorum. Pc ile çok uğraşmadığım için araştırma yapmadan aldım daha alalı 1 ay olmadan hız ve kilitlenme sorunları başladı. Ayrıca fazla ısınıyor. Konu sahibi arkadaş adata ve jd den uzak dursun.Bu SSD kronik kilitlenme sorunları olan bir SSD. Her üründe olmayabilir ama çok fazla şikayet var bu modelden. Tavsiye etmem.
valla hocam benimki de nereden baksan 10 senelik pc ama genede fena sayılmaz işimi fazlasıyla görüyor, kingston 240gb ssd dün geldi taktım 5 dakkada falan windows 10 yüklendi açılıp kapanma inanılmaz derecede hızlı. Ben sandiski dış kabı plastik olduğu için almadım ısınınca yavaşlama oluşuyormuş çünküBen de daha yeni SanDisk 240gb ssd aldım 284tl hepsiburada Dan
10 yılı doldurmuş pc ye kullanıcağım için markaları incelemedim
Adını bilmediğim markalara da bakmadım tabi
Zaten fiyatlar uçmuş gidiyor en ucuz ve bilindik markalardan bak derim hocam çok kurcalamadan
Hocam şuanlık bi sıkıntı yok kurulum indirme kaldırma hepsini yaptım çok serileşti pcvalla hocam benimki de nereden baksan 10 senelik pc ama genede fena sayılmaz işimi fazlasıyla görüyor, kingston 240gb ssd dün geldi taktım 5 dakkada falan windows 10 yüklendi açılıp kapanma inanılmaz derecede hızlı. Ben sandiski dış kabı plastik olduğu için almadım ısınınca yavaşlama oluşuyormuş çünkü