Tema Spectrum V4.0 Tema

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127

epos02

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
3
verdiğin link deki işlemi 2 ay önce yapmışdım sıkıntı cıkmaşışdı ama bunda hata alıyorum çözemedim olayı

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
verdiğin link deki işlemi 2 ay önce yapmışdım sıkıntı cıkmaşışdı ama bunda hata alıyorum çözemedim olayı
Anladım hocam sizin gibi bir kaç arkadaşta oldu, yarın tekrar bir düzenleme yapacağım, 1. mesaja yükleme yapar bir daha denersiniz olmazsa :)

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Anladım hocam sizin gibi bir kaç arkadaşta oldu, yarın tekrar bir düzenleme yapacağım, 1. mesaja yükleme yapar bir daha denersiniz olmazsa :)
sorun temayla alakalı değil hocam,bizim üyelikleri iptal ettiler sanırım yada başka bir sorun var bendede üçüncü kaynaklardan gelen temalar desteklenmemektedir hatası veriyor. :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
sorun temayla alakalı değil hocam,bizim üyelikleri iptal ettiler sanırım yada başka bir sorun var bendede üçüncü kaynaklardan gelen temalar desteklenmemektedir hatası veriyor. :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Onay mesajı gelip onayladığınız halde mi Mustafa hocam ? Daha önce yüklediğiniz bir temayı dener misin birde ?

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Onay mesajı gelip onayladığınız halde mi Mustafa hocam ? Daha önce yüklediğiniz bir temayı dener misin birde ?
Deneme amaçlı şimdi emuis temaya geçtim sıkıntı yok

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269

işin garip tarafı tema mağazından 2 tane tema indirip uyguluyorum (daha önce kullandığım temalar) sıkıntı yok. :) cihazın hafızasına indiripte temalar uygulamasına girip temayı içe aktardıktan uygula dediğimde üçüncü kaynaklardan gelen temalar desteklenmemektedir hatası veriyor.

Dahada ilginç 2 gün önce ios tema indirip cihazın hafızasına atmıştım onu içe aktar dediğimde sıkıntısız bir şekilde uyguluyor. :)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Ben Global ROM çıkmadan önce, her türlü Tema'yı sorunsuz hem indirebiliyordum, hemde Forumda paylaşılanları, Cihaza atıp, kullanabiliyordum....Global ROM'a geçtikten sonra, 3.parti hatası alıyorum....1 Haftadır kayıt olmaya çalışıyorum, hep Hata veriyor....bende sıkıldım ve ara verdim...

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Ben Global ROM çıkmadan önce, her türlü Tema'yı sorunsuz hem indirebiliyordum, hemde Forumda paylaşılanları, Cihaza atıp, kullanabiliyordum....Global ROM'a geçtikten sonra, 3.parti hatası alıyorum....1 Haftadır kayıt olmaya çalışıyorum, hep Hata veriyor....bende sıkıldım ve ara verdim...

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
resmi global romlarda temaları kullanabilmek için designer olup sorunu çözüyoruz hocam sanırım xiaomi.eu romlarda öyle bir sorun yok,nerde takıldınız hocam?

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
N

Teşekkür ederim arkadaşlar. Mi hesabından çıkıp,tekrar giriş yapın daha sonra uygulamalardan temalara girip önbellek ve verileri temizle dedikten sonra tekrar bir dener misiniz
Bende de designer hatası vardı sağolasın hocam bu verdiğin bilgi sayesinde artık içe aktarıyorum

Üst Alt