Haber Sözde Xiaomi Türkiye'den yeni gelişmeler

Sözde Xiaomi Türkiye'den yeni gelişmeler
Kim oldukları hakkında bilgi vermek yerine soranları engelleyerek ne yapmaya çalıştıklarına anlam veremediğimiz sözde Xiaomi Türkiye ile ilgili yeni gelişme:
Daha önceki yazımda da belirttiğim gibi Instagram'dan, üstelik DM yani özel mesaj üzerinden 1500TL'ye KVK garantili Mi6 satışıyla lansman yapan (Instagram lansmanı nasıl oluyorsa artık) şahıslardan zehir zemberek açıklama geldi.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.


Gelen bu açıklama, insanların kafalarındaki şüpheleri dağıtmak yerine daha da kafa bulandırıcı türden. Tehditler de havada uçuşuyor. Sanki tehdit ettikleri kişiler armut topluyorlar. Son yaptıkları şey ise yenilir yutulur cinsten değil. Belirledikleri kişiler tarafından takibe alındıkları an o kişileri anında banlamak. Şaka gibi resmen.
Sırf yazdıkları bu açıklama için söz hakkımı kullanabilmek adına başka bir hesap açıp üstelik te bak gizli isimler kullanıyor demesinler diye gerçek ismimi kullanarak cevap yazayım dedim, ben cevabı yazana kadar hesabımı yine banladılar.
Bunu tam o esnada kimler takip ediyor diye bakan bir arkadaşım görmüş. Ben olduğumu bilmediği için "Senin adını kullanmışlar" diye bana yollamıştı.Takip ettiğimi göstermesi buraya açısından koyuyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.


Bu da beni engelledikten sonrası:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.


Yahu takibe alır almaz nasıl bu kadar hızlı banlıyorsunuz arkadaş. Bu ne hız, tetikte mi bekliyorsunuz, bu derece sizi korkutan şey nedir? Belki tehditleriniz yüzünden ödüm b..uma karıştı, gelip sizden özür dileyeceğim. Ne yazacağımı nereden biliyorsun? Ya Xiaomi'yi geçtim bir firma nasıl müşterisinden bu derece korkar? Gizli bir şeylerin açığa çıkmasının korkusu değil de nedir? Vallahi bunca emeği nasıl verdiniz ve hepsini bu saçmalıklarınızla nasıl heba ediyorsunuz helal olsun size.

Bu açıklamaya kadar ben telefonları satışa çıkardıklarını düşünmemiştim. Lansman yapmadan telefonları satışa çıkarmak çok saçma olurdu değil mi? Eeee gelen bu açıklamaya göre satışa çıkmış işte. Bir ürün lansmana özel fiyattan satılmışsa lansman yapılmış demek değil midir? Koca Xiaomi, Türkiye'ye gelecek, lansman yapacak ve bu lansman onlarca teknoloji sitesine, basına haber verilmeden, Instagram hesabından üstelik DM üzerinden olacak. Bu kadar komik birşey olabilir mi Allah aşkına? Lansmana özel fiyat diyerek telefonu geçtim, ne garantisi olduğu bile muallak olan (KVK bizim değil diyor çünkü) telefonları satacaksınız ve lansmanı henüz yapmadık diyecek kadar kafayı mı yediniz yoksa? Çünkü açıklamada biz kimseye internet üzerinden telefon satmadık demişsiniz ama hemen altındaki yorumda kendi kendinizi ele vermiş, yarın kargoya verilecek demişsiniz. Ya lütfen ama. Kargalar bile buna güler. Bu kadar da değil.
Buyrun ekran görüntüsü:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.


Altındaki yorumlardan biri:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.


Yuhh yani ya. İnsanlar bu kadar da açık açık salak yerine konmaz ki. Siz nasıl verdiğiniz bunca emeği bir çırpıda böyle saçma şeylerle çöpe atabiliyorsunuz, ekibinizden onca kişi arasında hiç kimse çıkıp ta "ya kardeşim biz ne yapıyoruz böyle" de mi demiyor? Böyle bir şirket bir de Xiaomi Türkiye olacak ha? Lei Jun hepinizi sopayla kovalar valla.

Açıklamada daha neler neler yazmışlar. Hepsine cevap yazmıştım. Gönderemeden banlandık. Bari boşa gitmesin buraya yazayım. Daha ne kadar saçmaladıklarını görmek isteyenler okumaya devam edebilirler.
Önce önemli olduğu için cevapları buraya çekeyim.
1. Belge konusu:
Kimse onlardan gizli bir evrak istemedi. Xiaomi Türkiye'yiz diyorlar, Xiaomi'nin haberi yok; KVK garantili cihaz satıyorlar, KVK biz onlarla çalışmıyoruz diyor; reklam anlaşması imzaladık diyorlar, imza atılırken ya da birlikte iken çekilmiş bir resim yerine internetten buldukları bir görsel'i koyuyorlar; Mi Home store'larımız yakında sizinle diyorlar, yine bu dükkanlardan hazırlık aşamasından bile olsa (ki çok daha güvenilir oldurdu bana göre) bir resim koymak yerine kendi deyimleriyle bir görsel koyuyorlar. Sonra da gelmiş hadi siz bize gösterin evraklarınızı da biz de size inanalım diyorlar. Tam komedi. Kimse onlara biz Xiaomi Türkiye'yiz diye bir iddiada bulunmadı. Neyin belgesini istiyorlar anlamış değilim. miuiturkiye.net sitesinin belgesini istiyorsa en.miui.com sitesine girsinler, oradaki Türk bayrağına bastıklarında hangi sitenin açıldığını görürler. Xiaomi tarafından akredite edilen bir sitenin resmi olduğundan şüphelenmek enteresan. Zaten artık kim olacaksa, Xiaomi Türkiye firmasının Fan sitesi olmadan çalışması mümkün değil. Xiaomi'yi tanıyan herkes bunu bilir. Tüm ülkelerde Xiaomi'nin yaptığı herşeyde o ülkenin Fan sitesi aktif rol oynamaktadır.

2. Tehdit konusu:
Paylaşılan ve mahkemeye vereceklerini söyledikleri görsellerde ilginç şeyler var. Mesela Cepport (ki KVK garantili Mi6 satan tek ithalatçı olurlar kendileri) mesaj atıp telefon alabilirmiyiz demişler, cevap yok. Niye yazmadınız? "Siz zaten ithalatçısınız, elinizde telefon mu bitti de bizden istiyorsunuz" diye de olsa bir mesaj yazamaz mıydınız? Yoksa yazacak cevabınız mı yoktu? Haaa kaale almıyorsunuz diyecem ama bakın almışsınız.
"Mail ve yazışmaları bizi şikayet edecek kişileri burada resimleri kaydırarak görebilirsiniz paylaştım, hepsini okuyabilirsiniz." şeklinde yazdığınız bu açıklamadaki resimlerin içinde ilginç bir isim daha var. Kadir Öztürk. Namı diğer Xiaomi & Everything kanalının sahibi. Yıllardır Xiaomi ürünlerini alıp inceleyen ve şu anda 11.800 aboneye, 2 milyon üzerinde izlenmeye sahip, sahip olunan Xiaomi cihazları sayısında beni geçti diye kıskançlıktan çatladığım :) bir arkadaş. Xiaomi'de super moderatör olan mitch002 nickli arkadaşın Türkiye versiyonu da diyebiliriz. Ya adam ne demişte mahkemeye vereceksiniz? "Xiaomi Türkiyede mi artık, Xiaomi ürünlerini inceleyen biriyim de haberim yoktu, servis-garanti durumu nasıl olacak" diye sormuş alt tarafı. Yoksa Xiaomi'yi iyi tanıyor diye mi?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.


2. Resimler konusu:
Neymiş bizler cahil olduğumuz için paylaşılan resimlerin sadece bir görsel olduğunu, onların olsa kendi resimleri olacağını düşünememişiz. Ya Hindistan'ın en ünlülerinden bir hanım ile anlaşma imzalayacaksınız (imzaladık yazmışsınız çünkü) ve resim çekmeyeceksiniz. Ya yolda gördüğümüz her ünlü ile resim çektirme yarışına giriyorken böyle bir durumda resim çekmemek sizce nasıl inandırıcı olabilir? Ha henüz gizlidir, belli bir zamandan sonra paylaşımı mümkündür diye anlaşma yapılmıştır onu anlarım. Ama madem gizli nasıl olur da altına anlaşam imzaladık yazarsınız? Hani gizliydi?
Mi Home Store resimleri: Bir firma pek yakında mağazalarımızı açıyoruz türünden mesajlar paylaşıp resimler koyuyorsa nasıl olur da başka mağazaların resimlerini koyar? Eğer mağaza henüz hazır değilse, hazırlık aşamalarının resimlerini koymaz mı? Resim koymamanın 2 nedeni olabilir, resim çekememek yada böyle bir yerin olmaması. Hadi siz devamlı geziyorsunuz da inşaatlarda çalışan onca kişiden (alçıcısı, sıvacısı, tesisatçısı, elektirikçisi, inşaatı kontrol eden de mi yok) kimseye bir resim çektiremediniz mi? Yoksa ikinci ihtimal mi? Bu durumda 2. daha ağır basıyor.
3. Lei Jun ile resim çektirme:
Lei Jun ile çekilen fotoğraflar neyi gösterecek? Mesela şimdi Donanım Haber'den Erdi Özüağ'ın onunla çekilmiş bir fotoğrafı olması onu Xiaomi Türkiye mi yaptı? Bu durumda madem Xiaomi Türkiye Erdi Özüağ, öyleyse neyi konuşuyoruz ki? Kendi paylaşımlarında da görüleceği üzere herkes Lei Jun ile fotoğraf çektirebilir. Bu neyin kanıtı?

Yaptığınız açıklama, tehditler dışında, insanların kafasını daha da bulandıran bir açıklama olmuş.

=======================================================
Merhaba,

Beni engellemeniz yüzünden başka bir hesaptan yazmak zorunda kaldığım için üzgünüm.

Aşağıda da yazacağım üzere, kafamda birçok şüphe ve kuşku oluştuğu ve sizin bu şüpheleri gidermek yerine ortada hiçbir şey yokken mesajları silip engellemeniz yüzünden başka bir şekilde düşünmeye izin vermediğiniz için bir Xiaomi sever olarak paylaştığım yazılar yüzünden üzerime alınarak cevap yazıyorum.

Öncelikle insanların konuşa konuşa anlaştığına inanan biriyimdir. Konuşarak herşey yoluna konabilir. Ancak bu konuşma karşılıklı olursa işe yarar. Sizin yaptığınız gibi karşınızdaki kişileri engelleyip, konuşmasına imkân vermezseniz, üstelik cevaplamak yerine mesajını da silerseniz bundan sonra o kişilere kendini bilmez diyemezsiniz. Keşke buradan tehditler yağdırmak yerine iddialara cevap verseydiniz de bizler de işin aslını öğrenseydik. Merak etmeyin, kendi adıma yazacak olursam, elbette sizin boş durmayacağınızı düşünecek kadar aklımız var çok şükür. Tabi biz de armut toplamıyoruz nitekim.

Konuşulacak konuların belli olması açısından baştan belirteyim. Diğer konular beni ilgilendirmiyor. Ben Xiaomi ile ilgileniyorum. Bu yüzden benim sizinle alakalı olan sorunum Xiaomi Türkiye konusu. Benim aradığım cevaplar bu konuyla ilgili. Öncelikle yeniden ben bir derdimi anlatayım. Sonra yazdıklarınıza cevap vereceğim.

Bir arkadaşın verdiği haber ile sayfanızı gördüm. Kadro harika, yemekler, toplantılar, eğitimler, arabalar, herşey çok güzel. 6 senelik bir Xiaomi sever olarak, önce içimi bir sevinç kapladı. Hay Allah bizim niye haberimiz olmadı acaba diye Xiaomi'nin şu anda Türkiye'deki tek resmi sitesi olan miuiturkiye.net sitesine sordum hemen. Onların da haberi yok ki her Xiaomi severin bildiği üzere Xiaomi'nin Fan siteleriyle arasından su sızmaz. Herşeyi onlarla birlikte yürütürler. Bakınız Xiaomi'nin bulunduğu tüm ülkeler. Sonra yine her Xiaomi severin yapacağı üzere sizi takip etmeye başlayarak gönderilerinize baktım. Ancak toplantılarınız haricindeki gönderilerde sıkıntılar vardı. Mesela Mi Home Store'larımız hazır yazıp Taiwan'daki Mi Home fotoğraflarını koymuşsunuz, Katrina Kaif'in Hindistan'daki Redmi Y1 lansmanında çektirdiği fotoğrafları koyup Türkiye reklam yüzümüz olarak anlaştık diye yazmışsınız. Daha işlemcisi bile seri üretime geçmeyen Mi7 ne zaman Türkiye'ye gelecek diye sormuşlar, Ocak ayında satışa başlayacak yazmışsınız ki şu anda Çin'de piyasaya çıkmış olsa, bir ithalatçı olarak BTK sürecini bilmemeniz çok enteresan. Sonra KVK garantili Mi6 çıkıyor ortaya. Promosyon için zararına da satış yapabilirsiniz ki bu bizi bağlamaz, fiyatta sorun yok. Ancak KVK? İşte bu biraz sıkıntılı. Çünkü, bildiğime göre, MYS iletişimin KVK ile yaptığı anlaşmaya göre Mi6 cihazlarını KVK garantili olarak sadece MYS yani Cepport satabilir. KVK ile anlaşmalı olan 2. ithalatçı firma olan Doğa Mobil bile satamıyor ki bu da bunu güçlendiriyor. Yine de emin olmak için KVK'yı aradım. KVK'nın söylediğine göre (ses kaydı duruyor) bu iki firma dışında çalıştıkları başka bir firma da yok. Ben onların yalancısıyım. Buyrun ses kaydını vereyim ya da en iyisi isteyen arayıp sorsun. En azından herkes kendi kulaklarıyla duyar. Bunu duyan insan ne düşünür sorarım size? Zaten bir sürü çelişki var ve üzerine siz KVK diyorsunuz KVK hayır diyor. Eğer bu konuda bir sorun varsa bu KVK ile sizin aranızda olan birşey. Benimle değil. Açarsınız telefon "siz müşterilere nasıl bizimle çalışmadığınızı söylersiniz" der, gerekeni yaparsınız. Sonra da "arkadaşlar KVK ile ilgili sorun bir yanlış anlamadan kaynaklanmış, olayın doğrusu şuydu, sorun giderilmiştir, isteyen arayıp KVK'ya sorabilir" dersiniz aklımızdaki kuşkuları giderirsiniz. Var mı böyle bir durum? Yok. Bir başka problem ise, Xiaomi, 3 senedir birlikte çalışabileceği kaliteli ve kendini temsil edebilecek bir firma arayışında iken, nice kurumsal firma onların kapısını aşındırmış olduğu halde onlara yüz vermemişken, siz yani kendi iddianızla Xiaomi Türkiye'nin sokak satıcıları gibi DM üzerinden satış yapması. Bırakın Xiaomi'yi, kurumsal firmayım diyen hiçbir firma bu şekilde çalışmaz.

Tüm bunlar kafamızı kemire dursun. 3 senedir belirli dönemlerde, bir firma çıkıp ben Xiaomi Türkiye'yim diyerek, Miui Türkiye adını da kullanıp birşeyler yapmaya çalışıyorlar ve her seferinde de bunların yalancı oldukları ortaya çıkıyor. Bunun zamanı da gelmişti. Bakın şu anda ben Xiaomi Türkiye'yim diyebilen var mı? Hepsi ya söylemlerini değiştirdi ya da çekilip gitti. Xiaomi ile ilgilenen herkes bu firmaları belki isimleriyle olmasa da (ki anca bu kadar iz bırakmışlar işte) olayları hatırlayacaktır. Bu yüzden insanlar artık her "ben Xiaomi'yim" diyene balıklama atlamıyor, önce sorguluyor. Şimdi de diğer tüm firmalardan daha farklı, oldukça iyi hazırlık yapmış, çok yoğun bir emek vermiş, insanlara oldukça güven verici bir şekilde siz çıktınız ortaya. Mesajlarımı okuduysanız orada "bunca emek ortada iken nasıl böyle birşey olabilir aklım almıyor" demiştim ve hala da almıyor. Bu işte yanlış bir iş var ve doğrusunu öğrenebileceğimiz kişiler de bizi engelliyor. Peki doğrusunu öğrenmek için ne yapmamız gerekiyor? Tüm bu çelişkiler, öyle eften püften şeyler değil. İnsanların kafasında çok ciddi şüpheler var. Bunun için tek çare sayfanıza bunları yazarak, akıllardaki bu şüpheleri ortadan kaldıracak bir açıklama istemek değil midir? Gidip Bakkal Mehmet Efendiye soracak değiliz ya, elbette ilk ağızdan size soracağız. Eeee siz ne yaptınız? İnsanların kafasını rahatlatmak bir yana daha da bulandıracak şekilde onca kişinin mesajlarını silip engellediniz. Hem de hiçbir hakaret, küfür v.b. kötü şeyler içermiyorlarken. Hepsinin ekran görüntüsü var bende. Hiçbirisi sizin o mesajları silip üzerine de engellemenizi gerektirecek üslupta değil. Aksine sizin kendinizi ifade etmenize fırsat verecek şekilde. Bu durumda nasıl düşünmemizi bekliyorsunuz, lütfen söyleyiniz? Engellendiğimiz için bizim bulunamadığımız ortamlarda bile olsa alternatif bir düşünce sunuyor musunuz bize? Hayır.

Elbette ki benim de tükürüğümü yalamak pahasına da olsa canı gönülden istediğim üzere, tüm bunların bir açıklaması da olabilir. İstanbul, Ankara, İzmir dururken, ismi duyulmuş onca kelli felli firma Xiaomi'nin kapılarını aşındırmış ama güven verememişken, siz nasıl Xiaomi'ye güven verdiyseniz artık, bu güveni vermiş ve gerçekten Xiaomi Türkiye olmuş ta olabilirsiniz. Hadi resimleri düşüncesizlik diyerek geçelim (onlara cevaplar kısmında geleceğim), KVK olayından nasıl olacak bilmiyorum ama ne bileyim bir şekilde belki sıyrılırsınız. Mi7 olayını da Sosyal Medya Uzmanınızın işgüzarlığı olarak söyleyip "kulağını çektik" diyerek geçersiniz. Belki yine mesajların silinmesini bu işgüzar sosyal medya uzmanınızın üzerine atarsınız. Ama siz bunları açığa kavuşturmak yerine söz hakkımızı elimizden aldığınız bir yerde arkamızdan atıp tutarak, tehditler savuruyorsunuz. Kusura bakmayın ama haddim olmayarak hatırlatmam gerekiyor ki biraz düşünürseniz göreceğiniz üzere böyle yaparak insanların kafasını daha da bulandırıyorsunuz.

Gelelim şimdi sizin yazdıklarınıza. Yukarıda birşeyler yazmış, örnek resimler koymuşsunuz. Yine tam bir çelişki içinde. Bu sosyal medya uzmanınızı iyi bir eğitime yollamanız şart galiba :) .
==============================================================
(Buradaki cevapları yukarıya aldım.)
==============================================================
Uzun lafın kısası, eğer bir ardniyetiniz yoksa, bizleri ikna edin (ama ikna edeyim derken bu yaptığınız gibi daha fazla bulandırmadan ikna edin), biz de eğer gerçekten böyle birşey varsa arkanızda duralım, destek olalım, zaten Xiaomi'nin şu anda Türkiye'deki tek resmi sitesi olan miuiturkiye.net ne olursa olsun arkanızda durmak zorunda. Resmi site olarak mutlaka Xiaomi tarafından da sizden bu istenecektir. Xiaomi, hiçbir ülkede Fan sitesi olmadan çalışmaz. Her Xiaomi sever bunu bilir. Hep birlikte Xiaomi'nin en iyi yerlere gelmesine çalışalım.

Daha fazla uzatmayayım. Sırf kafamızda sizinle ilgili bu şüphelerin nasıl oluştuğunu, bizi nasıl bu duruma getirdiğinizi anlatabilmek ve muhtemelen de buraya bir daha yazamayacak olmanın getirdiği kuşkuyla bu kadar uzun yazdım. Ama böyle kendin konuş kendin dinle olmuyor. Üzerine basarak son vereyim.

Bizi böyle düşünmeye sevk eden sizsiniz. Kafamızdaki haklı şüpheleri gidermek yerine üstünü örtmeye çalışırsanız insanlara düşünecek başka bir şey bırakmazsınız. Sadece kendi sayfanızda sildiğiniz mesajlardan da görebileceğiniz üzere, tüm sosyal medyada sizden bu çelişkilerin cevabını bekleyen ve benim gibi düşünen Xiaomi sever o kadar çok ki tahmin bile edemezsiniz. Xiaomi fanlarını diğer fanlarla karıştırmayınız lütfen. Xiaomi Türkiye'yi geçtim, eğer kurumsal bir firma iseniz kurumsal bir firma gibi davranın. Değilseniz zaten Xiaomi Türkiye değilsiniz demektir. Şimdi bu yazıyı da silerek, sırf size cevap yazabilmek, belki bir anlaşma yolu buluruz, yanlış anlamaları gideririz, inşallah doğru olur da 3 senelik Xiomi Türkiye özlemimiz sona erer düşüncesiyle açmış olduğum hesabımı da engelleyerek ve cevap hakkımızın olmadığı bu ortamda tehditlere devam edecekseniz, bizlerin haklılığını daha da pekiştireceksiniz. Ben de hem bu yazıyı hem de sildiğinizi gösterir ekran görüntüsünü yine her yerde paylaşacağım. Ben yazdığım her yerde size cevap hakkı tanıdım. Halen de geçerli. Hiç kimse yazacağınız mesajları da silemez. Bunun garantisini ben verebiliyorum. Eğer haklı olduğunuza bizi inandırırsanız, ben seve seve özür dilemesini bilir, gereğini de yerine getiririm. Siz yeter ki bu kafalardaki soru işaretlerini kaldırın ya da bunu yapmıyorsanız gerçek Xiaomi'cilerin kim olduklarını iyi araştırın.
Saygılarımla.

========================================================================
Bu mesajı yollamaya fırsat kalmadan banlandık. Bu yeni gelişme üzerine en üstteki yazıyı yazmak zorunda kaldım.




Edit 16/12/2017
Duyuru mesajında bir kişi telefon almış ve akıbetini sormuştu. Onlar da yarın kargoya veriyoruz yazmışlardı. Şimdi kargoyu pazartesi ya da salı gününe sarkıtmışlar. Bunlar savcıya gitsinler, savcı bunları kovalamazsa ben de Çetin değilim :D
Burada telefon alan arkadaşın mesajına yarin kargoya verilecek diye cevap yazmışlar.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.


Burada da kargoya verilmediğini görüyoruz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Şimdi nedir bu? Sen bizim yanlış düşünmemiz için elinden geleni yap, sonra da tehditler savur.
Not: mdikcal isimli üyenin mesajının silinmesi durumu Instagram ile ilgili bir durummuş. Mesajlar duruyormuş. Takip edebilen bir arkadaşıma rica ettim. Baktı ve duruyor dedi. Ama ben göremiyorum. Bu yüzden onunla ilgili satırları sildim.



Edit: 21/12/2017
Uzun süredir sesleri solukları çıkmayan sözde Xiaomi Türkiye'mizden bugün yine muhteşem inciler gelmeye başladı.
Öncelikle mdikcal adlı üyeye telefonu göndermediler. Bunu baştan bir yazayım. Bu çok önemli bir ayrıntı ama biz farklı yönlere bakalım.
Bugün Sabah Gazetesinde Timur Sırt adlı bir yazarın aslında Honor markası için yazdığı ama Xiaomi'yi de ilgilendiren bir yazısı yayınlandı.

Bu yazıdaki Xiaomi'yi ilgilendiren en önemli vurgu Xiaomi'nin burada bir partner bulamadığı için kendisinin gelmeye hazırlandığı. Resimde kırmızı alan içerisine aldım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.


Şimdi bu bizim sözde Xiaomi Türkiye, bu yazının ekran görüntülerini paylaşarak teşekkür etmiş.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.


Ya arkadaş siz bizimle resmen dalga geçiyorsunuz. Adam sizi nasıl da yalanlamış ve siz de teşekkür ediyorsunuz.
Bir de Lei Jun, kendi instagram hesabından çok yakında bunları tanıtacakmış. Ne diye tanıtacaklarını gayet güzel tahmin edebiliyorum. Sizler de ediyorsunuzdur mutlaka.
Ya bunlar Xiaomi Türkiye olsunlar, o anda Xiaomi'yi terkederim ben.

Edit: 22/12/2017
Lei Jun, kendi Twitter hesabından yeni açtığı Instagram hesabını yazmış. Bizim sözde Xiaomi Türkiye ne yapmış bilin bakalım.
Hani dün yakında Lei Jun bizim adresi paylaşacak demişlerdi ya, işte paylaşmış. Kahkaha serbest.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.



Veeeeee Lei Jun, bu sözde Xiaomi Türkiye'nin mesajını 24 saat bile geçmeden siler. :D :D :D
Acaba niye? Birisi birşeyler mi fısıldadı yoksa :D :D :D



Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
 
Son düzenleme:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konum
İstanbul
Katılım
7 Mayıs 2014
Konular
99
Mesajlar
8.980
Çözümler
1
Tepkime puanı
6.703
Puanları
338
Benden bu kadar. Daha fazla sinirlerimi yıpratmak istemiyorum. Böyle saçmalıklarla artık uğraşmak istemiyorum. Kitap teklifleri aldım, onları değerlendireceğim. :D.
Tüm bu yazılanları gördükten sonra inşallah olmaz ama istenmeyen bir duruma düşecek kişiler olursa artık kendi bilecekleri bir iş. Herşeyi apaçık ortaya koyduk. Sebepler, nedenler ortada.
İnşallah öyledirler, sadece reklam peşinde olup isimlerini duyurmak isteyen yurtdışından cihaz ithal edip satmaya çalışan bir firma ise de yolları açık olsun. Bol bol reklamlarını yaptık. Faturayı bilahare kendilerine ileteceğim. Ama yok yazık ya, tamam, bu reklamlar benden olsun. Çünkü bunca saçmalıkları yapabilen bir firmanın ömründen oldukça şüpheliyim. Geçmişte de çok gördük ben Xiaomi Türkiye'yim diyeni. Hani şimdi neredeler? Bir Allah'ın kulu kaldı mı?
 

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Yaş
35
Konum
eskişehir
Katılım
18 Ekim 2016
Konular
4
Mesajlar
2.415
Tepkime puanı
1.292
Puanları
188
Siz elinizden geleni yapmışsınız hocam, siz kendi sinirinizi neden zıplatıyorsunuz ki. Bırakın onların siniri zıplasın.

Bu denli uğraştığınız içinde emeklerinize sağlık. Umarım bilinçlenir tüm Xiaomi severler...
 

metinby07

Ayfon abi yaaa
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Premium
Yaş
27
Konum
Antalya
Katılım
11 Kasım 2017
Konular
33
Mesajlar
482
Tepkime puanı
235
Puanları
58
Bu öz güven nereden geliyor anlamış değilim. Adamlar açık açık diyor bizim alakamız yok diye hala bir şeyin peşindeler. Instagram üzerinden resmi sayfa mı olur arkadaş? Ayakkabı mı satıyorsunuz anlamadım :D Yorumlara bakıyorum hep kendi adamları :D Bu ülkede dolandırılmaya meyilli insan çok. Sessiz sedasız iş mi olur ya vallaha gülmem geliyor. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun. Türkiye'nin tek Resmi Fan Sitesi miuiturkiye.net'tir aksini iddaa eden neyse :). Bilinçli insanlar zaten kanmaz. Eğer bir resmi mağaza açılacaksa ilk burada yayınlanır. Instagram üzerinden giyim sayfası gibi açılarak değil.

Son olarak chatin_62 abicim yazmış olduğun bu uzun ve bilgilendirici yazı için ellerine sağlık diyorum. Bu güzel markayı TR olarak bize ulaştırmada destek olan her insana sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
 

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Yaş
45
Konum
Kocaeli
Katılım
17 Nisan 2017
Konular
23
Mesajlar
3.638
Tepkime puanı
3.452
Puanları
188
Hocam sizi engelliyorlar ama burdaki paylaşımları da okuyorlar. Burda onlarla ilgili ilk konu açıldığının ertesi günü onlar da sözde misilleme yaptılar kendi akıllarınca.hocam instagram lazım olursa benim instagram hesabımı geçici bi süreliğine verebilirim
 

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Yaş
51
Konum
35
Katılım
7 Haziran 2017
Konular
9
Mesajlar
1.325
Tepkime puanı
999
Puanları
128
Hocam vallaha tebrikler iyi uğraşmışsın şunlarla cevap verecek yüzleri yoktur herhalde
 

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Yaş
45
Konum
Kocaeli
Katılım
17 Nisan 2017
Konular
23
Mesajlar
3.638
Tepkime puanı
3.452
Puanları
188
Site yöneticilerimiz isterlerse Setry hocamın fikri gayet mantıklı.
 
Üst Alt