- Adım
- asd
- Cihazım
- redmi note 10
- Konular
- 6
*sorunlar alıntıdır
-instagramda hikayeler gözükmez,bazen internet çok iyi halde olsa bile sanki çok kötüymüş gibi videolar çok zor yükleniyor
-let go kullanırken ürünleri yakınlaştıramıyorum(zoom)
-whatsapptan resim geldiğinde özellikle SS(ekran görüntüsü) geldiğinde ekrandan taşıyor.ekran boyutuna ufaltınca tekrar eski haline dönüyor.
-vodafone kullanıyorum.istanbulun göbeğindeyim.çoğu yerde çekmiyor.
-alakasız uygulamalarda nadiren durduruldu hatası alabiliyorum.
-5ghz internet paylaşımı sorunu
-Instagram'da mesajlar kısmında sessiz modda fotoğraf çekme sesi
-GPS sorunu Google haritalarda konum bulmuyor olması
-bildirim çubuğunda uygulama bildirimleri gözükmüyor olması
-instagram durduruldu sorunu
-Netflix sertifika sorunu
-Bluetooth ile araç üzerinde müzik dinlerken sesin takılması
vs. vs. gibi sorunların oldugunu (bazılarının çözüldüğünü) biliriyorum. Ama benim sorum uzun müddet xiaomi kullanan arkadaşlara bunların bir sonu olur mu?
Telefon çıktı çıkalı kaç güncelleme aldı bilmiyorum ama sonraki güncellemelerde artık bu telefon olmuş diyebilir miyiz.Çünkü bu aletlerin temel amacı
bizim hayatımızı kolaylaştırmak ama onun için biz uğraşıyoruz, bugün bir sorunu var mı forumda ne yazmışlar diye.Bu durum can sıkıcı oluyor(problemin büyüklügünden değil sıklıgından dolayı).
Yani telefonun tamamen stabil olmasını istiyorum.Sizce bu olur mu yoksa devamlı ufak tefek problemler çıkarmaya devam eder mi(uzun süre xiaomi kullanan arkadaşlar)?
Yoksa yol yakınken vazgeçebilirim bu sevdadan
-instagramda hikayeler gözükmez,bazen internet çok iyi halde olsa bile sanki çok kötüymüş gibi videolar çok zor yükleniyor
-let go kullanırken ürünleri yakınlaştıramıyorum(zoom)
-whatsapptan resim geldiğinde özellikle SS(ekran görüntüsü) geldiğinde ekrandan taşıyor.ekran boyutuna ufaltınca tekrar eski haline dönüyor.
-vodafone kullanıyorum.istanbulun göbeğindeyim.çoğu yerde çekmiyor.
-alakasız uygulamalarda nadiren durduruldu hatası alabiliyorum.
-5ghz internet paylaşımı sorunu
-Instagram'da mesajlar kısmında sessiz modda fotoğraf çekme sesi
-GPS sorunu Google haritalarda konum bulmuyor olması
-bildirim çubuğunda uygulama bildirimleri gözükmüyor olması
-instagram durduruldu sorunu
-Netflix sertifika sorunu
-Bluetooth ile araç üzerinde müzik dinlerken sesin takılması
vs. vs. gibi sorunların oldugunu (bazılarının çözüldüğünü) biliriyorum. Ama benim sorum uzun müddet xiaomi kullanan arkadaşlara bunların bir sonu olur mu?
Telefon çıktı çıkalı kaç güncelleme aldı bilmiyorum ama sonraki güncellemelerde artık bu telefon olmuş diyebilir miyiz.Çünkü bu aletlerin temel amacı
bizim hayatımızı kolaylaştırmak ama onun için biz uğraşıyoruz, bugün bir sorunu var mı forumda ne yazmışlar diye.Bu durum can sıkıcı oluyor(problemin büyüklügünden değil sıklıgından dolayı).
Yani telefonun tamamen stabil olmasını istiyorum.Sizce bu olur mu yoksa devamlı ufak tefek problemler çıkarmaya devam eder mi(uzun süre xiaomi kullanan arkadaşlar)?
Yoksa yol yakınken vazgeçebilirim bu sevdadan