Sohbet sorunların sonu var mı

hsngdr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
asd
Cihazım
redmi note 10
Konular
6
*sorunlar alıntıdır

-instagramda hikayeler gözükmez,bazen internet çok iyi halde olsa bile sanki çok kötüymüş gibi videolar çok zor yükleniyor

-let go kullanırken ürünleri yakınlaştıramıyorum(zoom)

-whatsapptan resim geldiğinde özellikle SS(ekran görüntüsü) geldiğinde ekrandan taşıyor.ekran boyutuna ufaltınca tekrar eski haline dönüyor.

-vodafone kullanıyorum.istanbulun göbeğindeyim.çoğu yerde çekmiyor.

-alakasız uygulamalarda nadiren durduruldu hatası alabiliyorum.

-5ghz internet paylaşımı sorunu

-Instagram'da mesajlar kısmında sessiz modda fotoğraf çekme sesi

-GPS sorunu Google haritalarda konum bulmuyor olması

-bildirim çubuğunda uygulama bildirimleri gözükmüyor olması

-instagram durduruldu sorunu

-Netflix sertifika sorunu

-Bluetooth ile araç üzerinde müzik dinlerken sesin takılması

vs. vs. gibi sorunların oldugunu (bazılarının çözüldüğünü) biliriyorum. Ama benim sorum uzun müddet xiaomi kullanan arkadaşlara bunların bir sonu olur mu?
Telefon çıktı çıkalı kaç güncelleme aldı bilmiyorum ama sonraki güncellemelerde artık bu telefon olmuş diyebilir miyiz.Çünkü bu aletlerin temel amacı
bizim hayatımızı kolaylaştırmak ama onun için biz uğraşıyoruz, bugün bir sorunu var mı forumda ne yazmışlar diye.Bu durum can sıkıcı oluyor(problemin büyüklügünden değil sıklıgından dolayı).
Yani telefonun tamamen stabil olmasını istiyorum.Sizce bu olur mu yoksa devamlı ufak tefek problemler çıkarmaya devam eder mi(uzun süre xiaomi kullanan arkadaşlar)?
Yoksa yol yakınken vazgeçebilirim bu sevdadan :(

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Çin için stabil Pie sürümü dağıtılmaya baslanildi. Yakın zamanda global için de gelecektir. Yazılımsal sorunlar zamanla düzelir

hsngdr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
asd
Cihazım
redmi note 10
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çin için stabil Pie sürümü dağıtılmaya baslanildi. Yakın zamanda global için de gelecektir. Yazılımsal sorunlar zamanla düzelir
eski telefonlarında düzelttiler mi peki hocam , illaki büyük sorunları çözmüşlerdir ama mesela şuan mi 5 hiç sıkıntısız çalışıyor mu? çünkü eski model telefonlar hakkında da forumda aktif sorunlar devam ediyor.

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
hocam çok eskiye dönmeye gerek yok mi 6 sorunsuz çalışıyor. xiaomi gözdesi olan mi 8de böyle kalmaz merak etmeyin. ama şuda var ki çok sorununuz varmış. ben ilk aldığımda oyun oynayamıyordum sadece. her zaman halimize şükredelim :D

hsngdr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
asd
Cihazım
redmi note 10
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam çok eskiye dönmeye gerek yok mi 6 sorunsuz çalışıyor. xiaomi gözdesi olan mi 8de böyle kalmaz merak etmeyin. ama şuda var ki çok sorununuz varmış. ben ilk aldığımda oyun oynayamıyordum sadece. her zaman halimize şükredelim :D
hocam benim çok sorunum oldugundan değil cihaz hakkında yazılanlar bunlar.Ayrıca 2 asgari ücretten fazla para verip buna da şükür diyemem valla kusura bakmayın bu kadar meblağ veriyorsam sorunsuz olsun isterim yani

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
hocam benim çok sorunum oldugundan değil cihaz hakkında yazılanlar bunlar.Ayrıca 2 asgari ücretten fazla para verip buna da şükür diyemem valla kusura bakmayın bu kadar meblağ veriyorsam sorunsuz olsun isterim yani
ben kendi halime şükrettim hocam angel~~. siz istediğinizi yapmakta özgürsünüz. çare sabır

prenssible

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan Basri
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Ben Ağustos ayından beri mi 8 kullanıyorum şu an global 10.0.3.0 yüklü ve
1)Hiç durduruldu hatası almadım
2)Instagramla ilgili problemler olabilir ama sadece mi 8 yüzünden değil bi samsung iphone kadar instagram yazılımcıları cihaza özen göstermiyor
3)Gps problemi güncelleme ile tamamen çözüldü kesinlikle muhteşem çalışan bir gps var
4)Çekim sorununu nadiren de olsa ben de yaşadım ama sadece kapalı mekanda günlük kullanımda hiçbir sıkıntı yok
5) Bluetooth kulaklıkta hiç sorun yaşamadım
6) kardesim mi 5 plus kullanıyor ve şu an sorunsuz
Durum bu şekilde

Diveman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür
Cihazım
Mi8
Konular
0
Ben de 2 aydır kullanmaktayım.öyle kronik rahatsız edici bir sorun yok şimdilik.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Ben bu konuya şöyle bir katkıda bulunayım...Ben geçen sene Haziran 11 den bu yana Mi Max 2 kullanmaktayım ve sayısız rom denemişliğimin yanısıra, her türlü romda bazı ufak tefek hatalar mevcuttu ve ömrüm bu cihaz için en doğru romu aramakla geçti nedense....ancak hangi romda olursam olayım, diğer Max 2 kullanıcıların oldukları romlarda ve bahsettikleri şikayetlerin hiç birisini ben ne gördüm, ne de yaşadım, alınan hataların çoğunluğu bilinçsiz kullanıcı kaynaklıydı....ne demek istediğim anlaşılmıştır umarım...

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

hsngdr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
asd
Cihazım
redmi note 10
Konular
6
Ben bu konuya şöyle bir katkıda bulunayım...Ben geçen sene Haziran 11 den bu yana Mi Max 2 kullanmaktayım ve sayısız rom denemişliğimin yanısıra, her türlü romda bazı ufak tefek hatalar mevcuttu ve ömrüm bu cihaz için en doğru romu aramakla geçti nedense....ancak hangi romda olursam olayım, diğer Max 2 kullanıcıların oldukları romlarda ve bahsettikleri şikayetlerin hiç birisini ben ne gördüm, ne de yaşadım, alınan hataların çoğunluğu bilinçsiz kullanıcı kaynaklıydı....ne demek istediğim anlaşılmıştır umarım...

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
sizin dediğinizi anladım sizde benim dediğimi anlayan tek kişi olmuşsunuz sanırım hocam "her türlü romda bazı ufak tefek hatalar mevcuttu ve ömrüm bu cihaz için en doğru romu aramakla geçti nedense" ben de bunu soruyordum işte teşekkürler :)

Üst Alt