Çözüldü Sorun sarmalı

snbsbrk53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BS
Cihazım
Yok
Konular
20
Konuyla bir ilgisi yok hocam bu bölüm sorun sarmalı diye gördüm herkes soru veya sorununu yazıyor dandim diye yazdım yanlış yere yazmışım sanırım k.bakmayin :$ yani k.20 rom 9t ye oluyor tşk :D

Aşağıdaki linklerde de görebileceğin gibi konuları bile ortak açılıyor.

Güncelleme - Redmi K20 / Mi 9T EEA Global Rom V10.3.15.0.PFJEUXM Recovery - OTA İndirme Bağlantıları

Rom - [Android Q] Redmi K20 / Mi 9T - Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Anladim hocam tşk işte burda iki marka birden yazıyor revolotions rom indirecektim orda sadece k20 için vardı k20_9t için yazmıyor du o yüzden kafam karıştı :$

chaka

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erol
Cihazım
iPhone
Konular
6
Merhaba,Konuyla alakasız Evo x'teyim bende wifi ağına otomatik bağlanmıyor bunun çözümü var mı bulamadım bi türlü

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek
Çok Serbest Meslek
Konular
47
Ustacim fastboot la stock Roma dön clean all işaretle ne var ne yok silinsisin sonrasında mi roomu dene

sincerelym

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
evo x kuracaktım ama, xda daki konuda mesajları okuyunca vazgeçmiştim. iyiki de vazgeçmişim.

chaka

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erol
Cihazım
iPhone
Konular
6
clap~~clap~~ Hocam Allah senden razı olsun haha--haha-- yaptıklarının aynısını yaptım persist i twrp den yükledim persist seçip yükledim (modem yada boot seçip değilde) sonra düzelmedi twrp den herseyi wipeladım persisti attım içine telefonun tekrar twrp den wipe lı haldeyken persisti yukledim persist seçip sonra tekrar eu rom flashladım düzeldi haha-- kaç gündür uğraştırıyo namussuz forumdan bir arkadaşta sağolsun baya ilgilendi halledemedik sagol kardeş nekadar mutlu ettin beni anlatamam angel~~ imei hala kayıp o baska meselede onu hallettiririm sorun değil bence hikmet eu romda muscle~~ bidaha rom değiştireni dürtsünler haha-- Şu masaüstünün haline bak haha--
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
clap~~clap~~ Hocam Allah senden razı olsun haha--haha-- yaptıklarının aynısını yaptım persist i twrp den yükledim persist seçip yükledim (modem yada boot seçip değilde) sonra düzelmedi twrp den herseyi wipeladım persisti attım içine telefonun tekrar twrp den wipe lı haldeyken persisti yukledim persist seçip sonra tekrar eu rom flashladım düzeldi haha-- kaç gündür uğraştırıyo namussuz forumdan bir arkadaşta sağolsun baya ilgilendi halledemedik sagol kardeş nekadar mutlu ettin beni anlatamam angel~~ imei hala kayıp o baska meselede onu hallettiririm sorun değil bence hikmet eu romda muscle~~ bidaha rom değiştireni dürtsünler haha-- Şu masaüstünün haline bak haha--
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

hocam persisti nereden bulup hafızaya attınız

chaka

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erol
Cihazım
iPhone
Konular
6
Global stabilin miflash tool versiyonunun içinde vardı hocam
aynen buldum hocam şuan rar ile dizine çıkartıyorum persist.img
twrpden önce bunu flashlayıp üstüne eu mu flaşladınız hocam yanlış anlamadım değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynen buldum hocam şuan rar ile dizine çıkartıyorum persist.img
twrpden önce bunu flashlayıp üstüne eu mu flaşladınız hocam yanlış anlamadım değil mi?
tamamdır hallettim Allah razı olsun
bu arada eu şart değil sanırım miroom flaşladım wifi geri geldi hocam bilginiz olsun

Son düzenleme:

emreglgl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
ÖGRENCİ
Konular
27
hocam merhaba benim imei uctu yorumlarda o basit is felan demissiniz de yardimci olabilir misiniz

Üst Alt