- Adım
- Twrp yükleme
- Cihazım
- Mi mix 2
- Konular
- 3
hala aynı mi ekranında kalıyor, twrp veya fastboot moda giriyor umarım bir sorun çıkarmaz çok uzadığı için çıkarmıştımRom atılırken çıkarırsan telefonda senin baş edemeyeceğin sorunlar oluşabilir. Şuanda telefonun durumu nedir
teşekkür ederim deneyeceğim bunuAynı hatayı önceden bende almıştım.
Güncel Mi flash tool kullandığımda almıştım aynı hatayı. Youtube da bir videoda görmüştüm Mi flash 20180528 sürümünü kullandığımda sorunsuz bir şekilde flash işlemini tamamladım.
maalesef çalışmadı bile uygulamada özel durum hatası oluştu falan dediAynı hatayı önceden bende almıştım.
Güncel Mi flash tool kullandığımda almıştım aynı hatayı. Youtube da bir videoda görmüştüm Mi flash 20180528 sürümünü kullandığımda sorunsuz bir şekilde flash işlemini tamamladım.
win 11 de çalışmıyordurteşekkür ederim deneyeceğim bunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
maalesef çalışmadı bile uygulamada özel durum hatası oluştu falan dedi
arkadaşın dediği gibi miflash 2020.3.14.0 sürümü ile denedim timeout hatası vermedi ama 1000 saniyelere kadar gitti bende çıkardım ne yapmam gerekiyor sizce? denemediğim bir tek EDL kaldı onu da telefonun arkasını açamadığım için ve nasıl yapacağımı bilmediğim için yapamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
normal adb ile derken nasıl yani biraz yardım edebilir misin veya ekran versem yapabilir misin müsaitsen